Lån fra NORDISK KREDITT

4.3
 • Søk om lån
 • Vent på svaret
 • Få penger
Lånevilkår i NORDISK KREDITT
Beløp fra 10000 til 500000 kr
Effektiv rente fra 9.2 til 33.3%
Periode fra 365 til 5475 dager
Alder, år fra 25 år
Måter å få på Bankkonto
Måter å tilbakebetale , Bankkonto
Tidspunkt for behandling av forespørselen Normalt samme dag
Tid for utbetaling Dagen etter
Arbeidstid 24 timer
Beregningseksempel Eff.rente 14,9 %, 65 000 kr, o/5 år, kostnad: 28 730 kr, totalt: 93 730 kr

Innhold

Hvem er Nordisk Kreditt?

Nordisk Kreditt er en utlånsautoritet der du har muligheten til å ta et såkalt mikrolån, eller forbrukslån, for å kunne dekke dine umiddelbare behov. Dette er et firma som jobber under Better Rates AS som i følge dem er en ‘erfaren låneformidler i finanssektoren’. Og skulle man tro på Nordisk Kreditt (noe du absolutt burde), så betyr dette at de sitter på årevis med erfaring som igjen vil kunne resultere i bedre lån, og renter, for deg.

I denne artikkelen får du oversikt over hva Nordisk Kreditt tilbyr, hvilke kriterier du må oppfylle for å kunne få et lån av dem, og mye anne nyttig informasjon som trengs når man skal ta et lån av en låneformidler på nettet.

Tilbudene

Nordisk Kreditt lar deg låne ganske så mye penger, faktisk helt opptil en halv million, såfremt du oppfyller kriteriene deres (noe vi skal inn på straks). De har også en hendig kalkulator der du kan se hvor mye du skal betale per måned ut ifra hvor mange måneder du trenger på deg til å betale ned lånet ditt. Om du for eksempel velger 25 000 kr over 7 år, så vil du få opp en månedlig avbetalingspris på 524 kroner. Det er også mulig å refinansiere lån om nødvendig, noe som er veldig hendig.

Du får:

 • Muligheten til å låne mellom 10 000 og 500 000 kr
 • Opptil 15 års tilbakebetaling
 • En flott lånekalkulator
 • Etableringsgebyr
 • Effektiv rente 9,2%-33,3%
 • Nominell rente 13,49%

Dette er meget konkurransedyktig og vi ser ingen grunn til å bli avskrekket av informasjonen som finnes hos Nordisk Kreditt.

Kriterier for å få lån hos Nordisk Kreditt

Det er vanlig for utlånere å ha strenge kriterier for å kunne gi ut lån. Det er ikke overraskende, med tanke på at det er et såkalt ‘long-term commitment’, noe som betyr at du vil ha med dem å gjøre over lengre tid, spesielt om du velger å betale over en 15-års periode.

Nordisk Kreditt trenger:

 • Norsk Fødselsnummer
 • E-post
 • Telefonnummer
 • Estimert inntekt før og etter skatt
 • Bevis på at du har et arbeidsforhold
 • At du gir beskjed om andre inntekstkilder
 • at du er over 25 år gammel

Hvordan få lån hos Nordisk Kreditt

Etter du har oppfylt kriteriene til Nordisk Kreditt, så er det nødvendig å virkelig søke på lånet. Du gjør dette ved å velge hvor mye du ønsker å låne (fra 10 000 til 500 000 kr) og over hvilken tidsperiode du ønsker å betale det ned (1 til 15 år). Du vil da se hva din månedlige sats vil være for tilbakebetaling. Etter du har fylt inn ovennevnte, så vil du bli kontaktet via e-post av Nordisk Kreditt for å komme videre i prosessen.

Etter du er blitt godkjent i prosessen vil det ta maks 48 timer før du har pengene på kontoen din.

Trenger man innloggingskonto?

Du trenger ikke å bruke Nordisk Kreditt logg inn eller Nordisk Kreditt min side hos denne utlåneren, da all informasjon vil være igjennom e-post etter du sender en forespørsel for lån.

Dette gjør slik at du enkelt kan ha all korrespondanse via e-post uten å måtte bekymre deg for å huske passord og brukernavn på siden deres.

Andres erfaringer

Du kan lese andres erfaringer med Nordisk Kreditt her. Det er noe som alltid anbefales for å se hvordan andre menneskers opplevelser har vært med utlåneren før man lover seg bort i 15 år. Du vil fort skjønne om Nordisk Kreditt er for deg eller ikke etter å ha lest igjennom anmeldelsene fra andre lånere!

Kontaktinformasjon for Nordisk Kreditt

For kontakt hos Nordisk Kreditt trykker du lett på konvolutt-symbolet som ligger nederst til høyre på siden deres for å få kontakt med dem. Deretter fører du inn navn, e-post, emne og meldingen din. Om du allerede har søkt etter lån vil du kunne ha direkte tilgang til en utlånsagent slik at du kan ta direkte kontakt med din kontaktperson istedenfor å måtte vente på at innsendingsskjemaet ditt vil bli prosessert.

Ofte stilte spørsmål om Nordisk kreditt

📌 Etter hvor lang tid blir lån fra Nordisk kreditt innvilget?

Alle långivere som tilbyr usikrede lån vet at rask saksbehandlingstid er viktig, og hvis søknaden din ikke inneholder noen helt spesielle forhold vil du få svar raskt. Du trenger ikke noen Nordisk kreditt Min side, og det er noe som gjør søknadsprosessen enda raskere. Hvis du i tillegg er godt forberedt med opplysningene som er nødvendige og BankID, da er du ferdig med søknaden på kort tid. Hvis du har godt om tid kan det også være et alternativ å ta en titt i gjeldsregisteret før du begynner med søknaden. Da kan du få ryddet opp i gamle kreditter samtidig, noe som gjør det enklere å få innvilget lån.

📌 Hvordan lager jeg en Nordisk kreditt Min side?

Det er ikke nødvendig å lage noen egen Nordisk kreditt logg inn, og det er behagelig å slippe det på dette steget i prosessen. Når du vel har fått innvilget et lån vil du ofte få tilgang til en løsning fra långiver, der du kan følge med på bevegelser i nedbetaling. Hvis du har spørsmål er det alltid greit å kontakte långiver, istedenfor at du eventuelt mister oversikten over hvor mye du skylder.

📌 Hvem skal jeg snakke med hvis jeg ikke kan betale ned på lånet?

Det er viktig å ta kontakt raskt hvis man merker at det begynner å bli utfordrende å betale ned som planlagt på et lån. Vanligvis vil du ta direkte kontakt med långiver, men det skader selvfølgelig ikke hvis du kontakter Nordisk kreditt, de vil i så tilfelle eventuelt henvise deg til riktig sted. Det absolutt viktigste er å få kontakt, så hvis du ikke får svar med en gang anbefales det å ringe til långiver.

📌 Registreres lånet via Nordisk kreditt som betalingsanmerking?

Det å ta opp et lån registreres aldri som en betalingsanmerkning, det er først hvis man ikke betaler avdrag og renter som det eventuelt kan bli aktuelt. Selve låneopptaket registreres i det sentrale gjeldsregisteret, og det er vanlig prosedyre for alle långivere og banker. Det er ikke negativt, men en sikkerhet både for andre långivere og for deg som privatperson.

📌 Hva er vanlig rente på et lån via Nordisk kreditt?

Det er umulig å gi et godt svar på hva som er vanlig rente på lån uten sikkerhet, da renten settes individuelt. Dessuten kan den effektive renten, spesielt for smålån, noen ganger fremstå som høy selv om det bare handler om noen hundrelapper. Som regel får de aller fleste søkere en rente et sted mellom 10 % og 20 %, men det er altså bare et svært bredt estimat i markedet.

Kontakter av selskapet NORDISK KREDITT
Offisiell side nordiskkreditt.no
Adresse Oy Salus Group AB - Malmbrinken 1B 00180 Helsingfors, Finland

Omtaler om NORDISK KREDITT 3

4,3
3 anmeldelser
Skriv en anmeldelse

Selvfølgelig begynte det å lekke av taket med alt det dårlige været vi har hatt. Heldigvis er Nordisk Kreditt utrolige enkle å ha med å gjøre, og det er helt ufarlig å bruke Nordisk Kreditt min side.

Nå som jeg endelig har kommet meg tilbake i jobb, så er det litt regninger som må fikses før lønna tikker inn. Lån fra Nordisk Kreditt har vært en hjelpende hånd i en tung tid, og nå ser jeg lyst på fremtiden!

Jeg trengte penger til oppussing, og jeg kan ikke takke Nordisk Kreditt nok. Du trenger ikke engang å bruke Nordisk Kreditt logg inn for å kunne få en skikkelig god rente på lån! Tusen takk!

Ny anmeldelse

Utlånshastighet
Påbudt å fylle
Navn
Påbudt å fylle
E-post
Er ikke publisert på nettstedet
Påbudt å fylle
Din vurdering
Påbudt å fylle
Påbudt å fylle
 

Søknader om godkjenning

Beste tilbudet
Beløp
20 000 kr
Periode
30... 365 dager
Effektiv rente
24,00...96,00 %
Beregningseksempel
Eff.rente 87 %, 20 000 kr, o/360 dager, kostnad: 7 477 kr, totalt: 27 477 kr
Beløp
500 000 kr
Periode
365... 5475 dager
Effektiv rente
6,32...31,30 %
Beregningseksempel
Eff. rente 13.21 %, 170 000 kr o/10 år, kostnad 233 064 kr, totalt 403 064 kr.
Beste tilbudet
Beløp
100 000 kr
Periode
365... 1800 dager
Effektiv rente
11,86...39,90 %
Beregningseksempel
Eff.rente 26.15 %, 65 000 kr, o/5 år, kostnad: 45929 kr, Totalt: 110929 kr
Beste tilbudet
Beløp
30 000 kr
Periode
45... 365 dager
Effektiv rente
103,40...258,02 %
Beregningseksempel
Ferratum Fleksikreditt: 262,91% effektiv rente, 30.000,-, o/12 mnd, uttaksavgift 12.5%, nominell rente 103.40% p.å., Total: 50553,-
Beløp
500 000 kr
Periode
365... 5475 dager
Effektiv rente
9,20...33,30 %
Beregningseksempel
Eff.rente 14,9 %, 65 000 kr, o/5 år, kostnad: 28 730 kr, totalt: 93 730 kr