Lån fra MYBANK

5.0
 • Søk om lån
 • Vent på svaret
 • Få penger
Lånevilkår i MYBANK
Beløp fra 50000 til 500000 kr
Effektiv rente fra 7.25%
Periode fra 365 til 5475 dager
Alder, år fra 25 år
Måter å få på Bankkonto
Måter å tilbakebetale , Bankkonto
Tidspunkt for behandling av forespørselen 24 timer
Tid for utbetaling Samme dag
Arbeidstid 24 timer
Beregningseksempel Effektiv rente 7,25 %,lån på 2 millioner over 25 år, kost 2 466 934,-,totalt kr 4 466 934,-

Innhold

My Bank Norge – en riktig bank

Mybank.no tilbyr alt av lån, inkludert boliglån og billån

Dette er en skikkelig bank, ikke en tjeneste for sammenligning eller forhandler av andre produkter. Her finner du alt fra billån til refinansiering.

Rente og andre betingelser på My Bank lån

I og med at My Bank er en egen bank, formidler de da bare sine egne lån. Det betyr at prisene også blir litt enklere å navigere i, med for eksempel:

 • Forbrukslån med priseksempel 13,12 %
 • Refinansiering i form av boliglån med rente på 7,25 %

Andre betingelser vil også være svært varierende, mellom forskjellige lån.

Hvem kan få et lån, eller refinansiering av forbrukslån?

Selv om My Bank tilbyr mange tradisjonelle banktjenester, er fokus på for eksempel forbrukslån og litt mer kompliserte refinansieringer. De vanlige reglene om for eksempel maks fem ganger inntekt gjelder, men samtidig informerer My Bank om at refinansieringen kan benyttes til å for eksempel rydde opp i inkassosaker.

Slik søker du om et MyBank forbrukslån

Det aller meste av søknaden skjer selvfølgelig på nett, men samtidig er banken også tilgjengelig på både e-post og telefon. Hvis du foretrekker å benytte MyBank tlf som kontaktmetode, har de åpent alle virkedager. På nett er det så enkelt som:

 1. Finn produktet du ønsker
 2. Velg lenken til søknadsskjema
 3. Fyll ut nødvendige opplysninger

MyBank Min side og rutiner for innlogging

Innloggingen er veldig enkel og grei, da du selvfølgelig benytter BankID. Dette er en stor fordel for norske bankkunder, du kan fortsette å bruke din eksisterende BankID når du skifter bank. Det betyr også at du ikke trenger å tenke på å lage noen ny brukerkonto, det blir en sømløs opplevelse å bli kunde.

My Bank lån – utbetaling til konto eller kort

Et godt poeng å ha i bakhodet når du eventuelt blir kunde hos My Bank, det er at de ikke tilbyr betalingskort. Så uansett om du beholder betalingskort i en av de gamle bankene, eller har et eget frittstående kredittkort, så er det viktig å huske på det. Lån betales da selvfølgelig også ut til en bankkonto.

Slik betaler du tilbake et lån – husk å unngå kredittkort

Et av poengene med å benytte en spesialisert bank som My Bank, er å få en fleksibel løsning. Det er viktig å huske på det også i forbindelse med nedbetaling. Hvis du merker at du for eksempel betaler ned på kreditten med andre kort, da er det bedre å ta kontakt og avtale en bedre refinansiering og så videre.

Kundenes positive MyBank erfaringer

I og med at My Bank er en bank med mange flere forskjellige tjenester, er det å kunne samle mange produkter på et sted selvfølgelig noe av det som trekkes fram. Dessuten er det spesielt «Omstartlånet» som mange kunder trekker fram som positiv erfaring, og denne type refinansiering kan virkelig være en redning for mange.

Noen fordeler og ulemper

Noen utvalgte fordeler med denne banken er:

 • Full service bank, inkludert for eksempel sparekonto og My Bank app
 • Fleksibel refinansiering med sikkerhet i bolig

Noen vil synes at dette er ulemper:

 • Tilbyr ikke bankkort ennå
 • Ikke mulig å sammenligne flere tilbud

Andre tjenester, My Bank nettbank og boliglån

Som nevnt tilbyr denne banken mye annet enn bare lån uten sikkerhet. I tillegg til boliglån, finnes det dessuten også lån til bil og dessuten sparing, Pass selvfølgelig på at nedbetaling av gjeld er den aller beste formen for sparing. Dessuten finnes det også My Bank logg inn, der du benytter vanlig BankID.

Kontakt, telefon og My Bank kundeservice

Hovedsakelig er dette en digital bank, så kontaktskjema eller e-post post@mybank.no er førstevalget. Hvis du foretrekker My Bank tlf, så er banken å treffe på nummer 22 71 97 17. Spesielt i forbindelse med litt mer kompliserte søknader om refinansiering er det definitivt lurt å snakke med noen og finne en god løsning.

Ofte stilte spørsmål om MyBank Norge

📌 Hva kan skje hvis jeg ikke betaler i tide?

Det viktigste å gjøre hvis det oppstår problemer med betaling, er å finne fram My Bank kontakt. Så lenge man tar kontakt og faktisk forteller om hva som skjer med betalingen, er det ofte mulig å finne fleksibel løsninger. Det verste man kan gjøre er å lukke øynene for problemet og late som at alt er greit.

📌 Er det smart å ta opp et lån via MyBank nettbank, hva er renten?

Denne banken tilbyr flere forskjellige lån, alt fra lån uten sikkerhet til billån og boliglån som samler annen gjeld. Hvis noen av disse tjenestene kan hjelpe deg med å få kontroll over egen økonomi, er det definitivt en god plan. Effektiv rente på et boliglån som samler annen gjeld kan for eksempel bli rundt 7 % rente.

📌 Hvor lang tid tar behandling av en lånesøknad?

Det aller meste er automatisert, og det finnes til og med en Maybank app. Det betyr også at de aller fleste søknader om lån vil kunne behandles automatisk, og man vil da få svar nesten umiddelbart. Hvis du er på jakt etter for eksempel refinansiering med sikkerhet i bolig vil det kunne ta noe lenger tid.

📌 Trenger jeg å lage noen MyBank logg inn for å søke om lån?

I forbindelse med at du søker om lån vil du også automatisk lage et kundeforhold hvis du ikke har det fra før, men i og med at dette skjer med hjelp av BankID er det en rask prosess. Bare pass på at du har kodebrikke eller mobil lett tilgjengelig for signering, så skal det ikke ta mange minutter å få dette på plass.

📌 Hvordan finner jeg MyBank kontakt og telefon?

Det er svært enkelt å komme i kontakt med banken, for eksempel via Mybank telefon 22 71 97 17 eller post@mybank.no. Det skal altså ikke være noen mangel på personlig hjelp, til tross for at dette i utgangspunktet handler om en helt digital bank uten for eksempel fysiske kontorer. Det er ofte lurt å ta kontakt istedenfor å la spørsmål stå ubesvart.

Kontakter av selskapet MYBANK
Offisiell side creditti.com
Adresse Åboulevarden 22, 4.th DK-8000 Aarhus Denmark

Omtaler om MYBANK 2

5,0
2 anmeldelser
Skriv en anmeldelse

Det som virkelig skiller MyBank.no fra alle de andre litt mindre bankene, er at de jo faktisk begynner å få det meste av banktjenester på plass. Etterhvert funderer jeg for eksempel på å flytte billån hit, i og med at de faktisk har det også. Jeg er selvfølgelig klar over at man ikke skal samle alt på ett sted bare for å gjøre det, men i dette tilfellet tror jeg at jeg kan spare penger.

MyBank Norge begynner virkelig å ligne på en komplett bank, med alt fra billån til sparing og forbrukslån. Dessuten har jeg kikket en del på det såkalte «Omstartlånet», som altså er et boliglån der man kan bake inn en del andre usikrede lån, gjeld og kreditter. Tror det kan være et smart alternativ for å få alt i ett lån og spare penger samlet sett.

Ny anmeldelse

Utlånshastighet
Påbudt å fylle
Navn
Påbudt å fylle
E-post
Er ikke publisert på nettstedet
Påbudt å fylle
Din vurdering
Påbudt å fylle
Påbudt å fylle
 

Søknader om godkjenning

Beløp
600 000 kr
Periode
365... 1825 dager
Effektiv rente
6,29...39,68 %
Beregningseksempel
Eff.rente 23,1%, 15.000 o/12 mnd, kostnad 1.764. Totalt: 16.764.
Beløp
500 000 kr
Periode
365... 5475 dager
Effektiv rente
12,14...40,00 %
Beregningseksempel
Eff. rente 12,14%, 500000 o/15 år, kostnad: 550485, Totalt: 1050485 kr
Beste tilbudet
Beløp
100 000 kr
Periode
365... 1800 dager
Effektiv rente
11,86...39,90 %
Beregningseksempel
Eff.rente 26.15 %, 65 000 kr, o/5 år, kostnad: 45929 kr, Totalt: 110929 kr
Beløp
500 000 kr
Periode
365... 1825 dager
Effektiv rente
12,99...14,52 %
Beregningseksempel
Eff. rente 14.52%, 65 000, o/5 år. kostnad 25 017, totalt: 90 017
Beløp
500 000 kr
Periode
365... 5475 dager
Effektiv rente
6,81...24,40 %
Beregningseksempel
Eff.rente 15,84 %, 65 000 kr, o/5 år, kostnad: 27 334 kr, totalt: 92 334 kr