Lån fra FINANSTIPSET

5.0
 • Søk om lån
 • Vent på svaret
 • Få penger
Lånevilkår i FINANSTIPSET
Beløp fra 10000 til 500000 kr
Effektiv rente fra 16.7%
Periode fra 365 til 4380 dager
Alder, år fra 20 år
Måter å få på Bankkonto
Måter å tilbakebetale , Bankkonto
Tid for utbetaling 24 timer
Arbeidstid 24 timer
Beregningseksempel Eff rente 16.7%, 65.000, o/5 år. kostnad 28.908, totalt: 93.908

Innhold

Finanstipset.no – hjelp med lånesøknader

Finanstipset formidler forskjellige lån, fokus på boliglån og refinansiering

Det er i forbindelse med refinansiering eller opptak av boliglån som det virkelig er mulig å få hjelp fra Finanstipset.no. Smålån må du finne et annet sted, men det er også tydelig direkte på startsiden.

Rente og andre betingelser på lån via Finanstipset

I mange forskjellige situasjoner kan det være nødvendig å refinansiere gammel gjeld, enten i et nytt usikret lån eller med sikkerhet i bolig. Det er disse situasjonene som er i fokus her, og det gjenspeiles i vilkår og betingelser:

 • Det er faktisk mulig å velge opptil hele 10 millioner, hvis det er refinansiering med sikkerhet i bolig du er på jakt etter. Dette skiller seg klart ut fra leverandører av smålån.
 • Tiden for nedbetaling er tilsvarende lang, med mulighet å nedbetale over opptil 15 år eller lenger. Vi snakker tross alt om boliglån.
 • Renten vil også være lavere på denne type lån, selvfølgelig noe høyere enn tradisjonelle boliglån, men likevel ofte godt under 10 %.

Hvem kan få et Finanstipset lån, eller refinansiering av forbrukslån?

I enda større grad enn ved opptak av tradisjonell kreditt uten sikkerhet, vil det være en individuell vurdering som ligger til grunn for hvem som kan få refinansiering med sikkerhet i bolig. Det vil bli stilt krav til alder og kredittvurdering, men i tillegg vil det legges vekt ved både betalingsevne og verdien til boligen.

Slik søker du om et lån via Finanstipset AS

Det er heldigvis ikke vanskelig å søke om tilbud via Finanstipset, du trenger ikke noen Min side:

 1. Velg hvilken type lån eller refinansiering du trenger og velg beløp.
 2. Fyll ut grunnleggende informasjon om deg og husholdningen.
 3. Legg inn opplysninger om din egen økonomi.

Når du har sendt inn søknaden vil du motta et uforpliktende tilbud så raskt som mulig, og det er gyldig i 30 dager.

Min side og rutiner for innlogging

Heldigvis trenger du ikke å tenke på noen Finanstipset logg inn, her er det bare å legge inn søknaden direkte på nettsiden. Pass selvfølgelig nøye på å legge inn riktige opplysninger, inkludert e-post og telefon. Allerede når du søker kan det likevel være fornuftig å finne frem BankID, da det vil være nødvendig for å signere eventuelle lånetilbud du får senere.

Finanstipset lån – utbetaling til konto eller kort

Når du låner fra denne tjenesten vil det i grunn alltid være til refinansiering av eksisterende gjeld, eller til bolig. Derfor vil nå långiver også hjelpe deg med å gjøre opp eventuell kredittkortgjeld etc. Du får derfor alltid pengene utbetalt til en norsk bankkonto, men det er selvfølgelig mulig å benytte pengene via tilknyttede betalingskort.

Slik betaler du tilbake et Finanstipset lån – husk å unngå kredittkort

Nedbetaling av denne formen for litt større refinansiering vil skje over tid. Dessuten er det selvfølgelig mulig å forandre nedbetalingen underveis, i og med at det handler om nedbetaling over kanskje ti eller tjue år. Noe som er viktig å følge med på, er hvordan du egentlig nedbetaler gjelden. Hvis du merker at du betaler avdragene med andre kreditter, da bør du vurdere refinansiering.

Kundenes positive erfaring med Finanstipset lån

Det kundene liker med Finanstipset, er muligheten til refinansiering av litt større beløp. Lån med sikkerhet i bolig vil nesten alltid lønne seg sammenlignet med usikrede lån, og dette kan være en fin vei til en ryddig økonomi. Det er ikke så mange aktører som spesialiserer seg innenfor dette området, og det er viktig å finne en aktør som har riktig kompetanse.

Noen fordeler og ulemper

De store fordelene med Finanstipset er:

 • Godt tilbud til refinansiering av større beløp
 • Lett tilgjengelig kundeservice
 • Finansiering med sikkerhet i bolig

Ulemper kan være:

 • Ikke noe tilbud til den som ønsker å låne lave beløp eller uten sikkerhet.
 • Ingen app, men samtidig er selvfølgelig nettsiden mobilvennlig.

Andre tjenester, Finanstipset kreditt inkluderer også boliglån

Det er selvfølgelig refinansiering som er i sentrum her, men samtidig er det dessuten mulig å ta opp nytt lån til bolig, da også med litt mer fleksibilitet enn hos de tradisjonelle bankene.

Det norske boligmarkedet er bygget opp rundt det å eie egen bolig, og selv boliglån med litt høyere rente vil være svært gunstige over tid. Dessuten er det selvfølgelig mulig å velge et ordinært boliglån senere.

Kontakt, telefon og kundeservice fra Finanstipset AS

Det er særdeles lett å komme i kontakt med selskapet - ring helt enkelt til 404 56 333, eller benytt muligheten å bli ringt opp. I og med at det kan være relativt komplekse problemstillinger som er aktuelle når det kommer til refinansiering med sikkerhet i bolig, kan det definitivt være lurt å ta en telefon.

Ofte stilte spørsmål om Finanstipset.no

📌 Er det fornuftig å ta opp et lån via Finanstipset AS, hva er renten?

Finanstipset rente vil settes individuelt, basert på mange forskjellige faktorer. I og med at det handler om lån med sikkerhet i bolig, vil renten generelt være lavere enn hva som er mulig å få i forbindelse med lån uten sikkerhet. Derfor vil det være fornuftig å velge denne type refinansiering hvis mulig.

📌 Hvor lang tid tar søknaden om et lån?

Når du har lagt inn en søknad på Finanstipset.no, vil det ta en liten stund før du mottar tilbud. Dette er ikke en tjeneste med helt automatisert søknad, men det betyr samtidig at det virkelig er mulig å få en individuell vurdering av alle forhold. Det sikrer at du får så gode vilkår som mulig i din situasjon.

📌 Trenger jeg å registrere en Finanstipset Min side for å søke?

Heldigvis trenger du verken Min side eller nettbank, det eneste du trenger å gjøre er å fylle ut nødvendig opplysninger. Du får tilbud tilsendt, og når du velger en långiver vil de naturligvis være mulig å benytte egen innlogging der for å hele tiden ha oversikt over gjeld og nedbetaling på en enkel måte.

📌 Hva skjer hvis jeg ikke betaler tilbake i tide?

Når du tar opp et lån via Finanstipset AS må du selvfølgelig alltid ha en plan for nedbetaling. Hvis det viser seg underveis at det er vanskelig å følge planen, da gjelder det å ta kontakt med långiver så raskt som mulig. Så lenge man kommer i dialog raskt er det nesten alltid mulig å finne en god løsning sammen.

📌 Hvordan kontakter jeg kundeservice i Finanstipset AS?

Det er svært så enkelt å komme i kontakt med Finanstipset, du kan enten ringe på telefonnummer 404 56 333, eller så kan du be om å bli ringt opp. Det er veldig praktisk å ha tilgang til hjelp på telefon, i og med at søknadene noen ganger kan bli litt kompliserte i og med det handler om refinansiering med sikkerhet i bolig.

Kontakter av selskapet FINANSTIPSET
Offisiell side www.finanstipset.no
Adresse AS Sandakerveien 138 0484 Oslo
Telefon 40456333

Omtaler om FINANSTIPSET 3

5,0
3 anmeldelser
Skriv en anmeldelse

Automatiske søknader funker selvfølgelig for de aller fleste, men jeg syntes det var veldig greit å faktisk kunne snakke med noen også. Spesielt når det handler om refinansiering, og litt kompliserte kreditter jeg skulle rydde opp i. Dessuten har jeg en følelse av at Finanstipset AS ofte behandler litt større søknader, så det er sikkert lurt å ha telefon tilgjengelig.

Jeg liker at det ikke er så mye fokus på teoretiske beregninger av effektiv rente og sånn her, men at kalkulatoren sier noe om hvor mye lånet faktisk vil koste per måned. Til syvende og sist er det jo det som er viktig for, jeg vil vite at jeg kan betale hver måned og bryr meg ikke noe om hva det teoretisk sett handler om for rente og sånn.

Det er sikkert mange som lurer på hvorfor man egentlig vurderer boliglån som dette, renten er jo en del høyere enn de «vanlige» bankene? Det er så klart riktig, men samtidig så er det etter hvert mange av oss som ikke har den litt gammeldagse A4-økonomien med en fast lønnsslipp hver måned. Jeg vet at pengene kommer inn, og da er dette en bedre løsning enn å leie.

Ny anmeldelse

Utlånshastighet
Påbudt å fylle
Navn
Påbudt å fylle
E-post
Er ikke publisert på nettstedet
Påbudt å fylle
Din vurdering
Påbudt å fylle
Påbudt å fylle
 

Søknader om godkjenning

Beløp
500 000 kr
Periode
365... 5475 dager
Effektiv rente
9,20...33,30 %
Beregningseksempel
Eff.rente 14,9 %, 65 000 kr, o/5 år, kostnad: 28 730 kr, totalt: 93 730 kr
Beløp
500 000 kr
Periode
365... 5475 dager
Effektiv rente
12,14...40,00 %
Beregningseksempel
Eff. rente 12,14%, 500000 o/15 år, kostnad: 550485, Totalt: 1050485 kr
Beløp
500 000 kr
Periode
365... 4380 dager
Effektiv rente
5,25...14,90 %
Beregningseksempel
Eff.rente 5.25 %, 50 000 kr, o/5 år, kostnad: 6 958 kr, Totalt: 56 958 kr
Beløp
500 000 kr
Periode
365... 1825 dager
Effektiv rente
12,99...14,52 %
Beregningseksempel
Eff. rente 14.52%, 65 000, o/5 år. kostnad 25 017, totalt: 90 017
Beløp
500 000 kr
Periode
365... 5475 dager
Effektiv rente
7,25 %
Beregningseksempel
Effektiv rente 7,25 %,lån på 2 millioner over 25 år, kost 2 466 934,-,totalt kr 4 466 934,-