Lån fra KLIKKLÅN

4.4
  • Søk om lån
  • Vent på svaret
  • Få penger
Lånevilkår i KLIKKLÅN
Beløp fra 10000 til 40000 kr
Effektiv rente fra 12.27 til 39.9%
Periode fra 365 til 1800 dager
Alder, år fra 25 år
Måter å få på Bankkonto
Måter å tilbakebetale , Bankkonto
Tidspunkt for behandling av forespørselen Det skjer automatisk. Når du har fylt ut låneskjemaet, får du beskjed her på nettsiden
Tid for utbetaling 24 timer
Arbeidstid 24 timer
Beregningseksempel Eff.rente 27.15 %, 25 000 kr, o/5 år, kostnad: 18 377 kr, Totalt: 43 377 kr

Innhold

Hvem er Klikklån, og hvordan kan de hjelpe deg?

Klikklån er kanskje litt ukjent for de aller fleste, men det er egentlig ganske synd med tanke på hvor flott rente de tilbyr og enkeltheten med å bruke nettsiden deres.

Dette er et erkenorsk selskap som holder til i norge, og de har hjulpet et stort antall nordmenn ved å finansiere nødvendigheter som oppussing, fiksing av bil, og andre ting som trengs å ordnes for å holde familieroen inntakt. Klikklån er et underselskap av Thorn Norge Finans AS, noe som betyr at de også har holdt på med finansiering av hvitevarer, noe Thorn er kjent for. Du husker vel reklamen? Thank you Thorn.

Det er ikke mulig å låne gigantiske summer hos Klikklån, men det er mulig å finansiere ting opptil 40 000 kr, såfremt du skriver inn informasjonen i skjemaet på siden deres. Deretter vil du bli kredittvurdert og vips: så har du pengene på bok.

Tilbudene til Klikklån

Manges klikklån erfaring har vært helt smertefrie. Det er hendig at du kan velge helt opptil 60 måneder på å nedbetale lånet ditt, og å kombinere dette med en flott rente fra 9,48%, så er dette noe de fleste nordmenn kan håndtere.

De tilbyr lån fra 10 000 - 40 000 norske kroner, og rentesatsen varierer litt.

  • Nominell rente varierer fra 9,48% opptil 21,60%.
  • Effektiv rente er 12,90% opptil 27,15%
  • Samlede kredittkostnader er kr 8 502 opptil kr 18 377
  • Løpetid er minimum 12 måneder opptil 60 måneder
  • Maks effektiv rente er på 39,9%

Som du kanskje vet, så er ikke forbrukslån veldig soft når det kommer til rentesatser, og selv om dette ser litt skummelt ut med høye prosenttall, så er dette veldig kurant i forhold til andre konkurrenter. Dette gjør Klikklån forbrukslån til et ypperlig valg om du allerede har bestemt deg for å ta ut lån.

Hvem kan få lån hos Klikklån?

Det er selvfølgelig en begrensning på hvem som kan få et Klikklån lån, men om du er norsk statsborger og har bodd i norge over en lang periode, så oppfyller du mange av kravene deres. Noen av deres andre krav er at du må være fylt 25 år for å kunne ta ut lån, ha fast inntekt, vært registrert i folkeregisteret i minst 2 år, og at du ikke har noen betalingsanmerkninger. Dette er for å beskytte både deg selv og Klikklån no. Manges Klikklån erfaringer har vært helt smertefrie, så det er ikke noe vits i å bekymre seg over dette.

Hvordan søke lån

Etter du har fylt inn skjemaet ditt på Klikklåns hjemmeside, der de trenger navn, telefonnummer, epostadresse og personnummer, så vil informasjonen din bli sendt til Thorn Finans for å sjekke at al, informasjonen din stemmer. Du må huske å velge hvor mye penger du ønsker å låne (opptil 40 000) og over hvor lang tid du ønsker å betale tilbake (opptil 90 måneder). Du kan se hvilken rente og tilbakebetaling per måned du får ved å dra på de digitale bryterne for hvor mye du ønsker å låne, og hvor lang tid du trenger på deg. Det er ikke noe vits i å bruke Klikklån min side, da all korrespondanse vil foregå gjennom epost eller telefon, om det skulle være noe.

Derfor, trenger du ikke å bruke en Klikklån logg inn heller for å kunne håndtere lånet ditt. Om du er en av de som ønsker å ha et brukernavn og passord for å logge deg inn, så må vi dessverre meddele at dette ikke er mulig.

Andres erfaringer med klikklån

Det er alltid morro å se andres erfaring med låneprosessen til forskjellige utlånere. Det er fullt mulig å få lest igjennom andres erfaringer med denne utlåneren slik at du kan kombinere den informasjonen med informasjonen du får i denne artikkelen for å kunne gjøre den riktige avgjørelsen for din situasjon!

Utbetaling og tilbakebetaling av lån

Det vil bli satt en dato der du må betale en viss sum (som vises på kalkulatoren deres og som endres ut ifra hvor lang tid du ønsker å ha på deg) når du har fått ditt Klikklån forbrukslån. Pengene dine vil som regel komme inn på kontoen din i løpet av 24 til 48 timer, og etter det kan du bruke de på akkurat det du ønsker selv. Betaler du for sent vil det komme et ekstra gebyr på lånet ditt fra Klikklån, så vær varsom og pass på å betale til satt tid.

Det siste du trenger å vite om Klikklån

Prosessen går fort, og du har mulighet til å ringe kundeservice på 21610001, eller ta kantakt via epost på info@klikklan.no. Så om du har noen ytterligere spørsmål anbefaler vi deg å ta kontakt med deres kundeservice, da de er godt kjente for å svare raskt og gi deg en flott serviceopplevelse!

Ofte stilte spørsmål om Klikklån

📌 Hvor raskt kan jeg låne fra Klikklån?

Når du søker om lån på klikklån.no, så får du svar med en gang. Hele prosessen er automatisk, og er basert på at du benytter deg av BankID som legitimasjon. Dessuten sendes gjenpartsbrev fra kredittvurdering elektronisk, og alt dette gjør at du altså får resultatet med en gang. Det betyr også at du kan få utbetalt ditt Klikklån forbrukslån i løpet av kort tid, kanskje til og med samme eller påfølgende dag. I og med at denne type kreditter på opptil 40 000 i stor grad handler om litt mer akutte pengebehov, er rask utbetaling viktig. Pass på å ha kontonummer klart når du søker, slik at du kan fylle ut det.

📌 Er renten på et lån fra Klikklån gunstig?

Et Klikklån lån har per i dag en nominell rente mellom 9,48 og 21,60 %. Renten settes individuelt basert på søknaden din og kredittvurderingen. I og med at lånebeløpene via Klikklån er relativt lave, er det likevel ofte viktigst å passe på at du betaler ned lånet raskt. Hvis du har betalt ned lånet etter et år så spiller ikke renten like stor rolle som hvis det drar ut på tid.

📌 Hvordan kontakter jeg Klikklån kundeservice?

Klikklån lån er en tjeneste fra Thorn Norge Finans AS, så dette er altså en stabil norsk aktør. Du kommer lett i kontakt med kundeservice enten via e-post info@klikklan.no eller telefon 21610001. Denne enkle tilgangen til kundeservice er sannsynligvis en bidragende årsak til flere gode Klikklån erfaringer, det er viktig å kunne komme i kontakt med långiver på en enkel måte.

📌 Hva skjer hvis lånet fra Klikklån ikke blir tilbakebetalt i tide?

Det kan selvfølgelig skje at det blir vanskelig å følge den avtalte nedbetalingsplanen, også på et Klikklån forbrukslån. Hvis du merker at du begynner å få problem med å betale avdrag, er det viktig at du tar kontakt med kundeservice så raskt som mulig. Klikklån er selvfølgelig også interesserte av å finne en løsning, slik at du faktisk får betalt tilbake lånet, uansett om det tar litt ekstra tid.

📌 Registreres et lån fra Klikklån i gjeldsregisteret og historikken min?

Alle lån og kreditter registreres i det sentrale gjeldsregisteret, og når du søker om et lån på klikklån.no, sjekkes kreditthistorikken din automatisk. Alle finansinstitusjoner er pliktige til å utføre en slik sjekk, og gjeld du tar opp fra Klikklån registreres også. Så lenge du betaler ned på lånet som avtalt handler dette selvfølgelig ikke om noen betalingsanmerkning, men bare at gjelden er registrert.

Kontakter av selskapet KLIKKLÅN
Offisiell side www.klikklan.no
Adresse Grensesvingen 9 0661 Oslo
Telefon 21610001

Omtaler om KLIKKLÅN 4

4,4
4 anmeldelser
Skriv en anmeldelse

Jeg tok lån via Klikklån login og er storfornøyd! Søknadsprosessen er veldig enkelt. Alt du behøver å gjøre er å fylle inn informasjonen om deg selv om hvilket lån du ser etter én gang, og deretter tar de jobben med å søke direkte til de ulike bankene med informasjonen du oppga. Det er ingen grunn til å ikke benytte Klikklån dersom du ser etter en god og trykk lånetjeneste, i mine øyne!

Når jeg plutselig befant meg i en situasjon der det ikke lengre var mulig å overholde alle regningene mine, så var det utrolig lett å gå inn på Klikklån min side for å kunne få ordnet et lån slik at jeg kunne få finansene mine i orden. Dette var lett!

Med Klikklån logg inn var det helt smertefritt å komme seg inn for å få en oversikt over all informasjon, slik at jeg fikk totalt overblikk over hvilken finanshjelp jeg har tatt imot og hva jeg har brukt det på.

Jeg må nesten bare ta av meg hatten for Klikklån sitt lån som fikk meg ut av hullet jeg hadde klart å grave meg ned i økonomisk. Jeg vet ikke hva jeg skulle gjort uten dem for å få meg opp på beina igjen.

Ny anmeldelse

Utlånshastighet
Påbudt å fylle
Navn
Påbudt å fylle
E-post
Er ikke publisert på nettstedet
Påbudt å fylle
Din vurdering
Påbudt å fylle
Påbudt å fylle
 

Søknader om godkjenning

Beløp
500 000 kr
Periode
365... 5475 dager
Effektiv rente
9,20...33,30 %
Beregningseksempel
Eff.rente 14,9 %, 65 000 kr, o/5 år, kostnad: 28 730 kr, totalt: 93 730 kr
Beste tilbudet
Beløp
30 000 kr
Periode
45... 365 dager
Effektiv rente
103,40...258,02 %
Beregningseksempel
Ferratum Fleksikreditt: 262,91% effektiv rente, 30.000,-, o/12 mnd, uttaksavgift 12.5%, nominell rente 103.40% p.å., Total: 50553,-
2 avdragsfrie mnd
Beløp
50 000 kr
Periode
365... 1800 dager
Effektiv rente
11,84...39,90 %
Beregningseksempel
Eff.rente 26.73%, 25 000 kr, o/5 år, kostnad: 18 954 kr, Totalt: 43 954 kr
Beste tilbudet
Beløp
100 000 kr
Periode
365... 1800 dager
Effektiv rente
11,86...39,90 %
Beregningseksempel
Eff.rente 26.15 %, 65 000 kr, o/5 år, kostnad: 45929 kr, Totalt: 110929 kr
Beste tilbudet
Beløp
20 000 kr
Periode
30... 365 dager
Effektiv rente
24,00...96,00 %
Beregningseksempel
Eff.rente 87 %, 20 000 kr, o/360 dager, kostnad: 7 477 kr, totalt: 27 477 kr