Lån fra MODUS FINANS

4.7
 • Søk om lån
 • Vent på svaret
 • Få penger
Lånevilkår i MODUS FINANS
Beløp fra 10000 til 50000 kr
Effektiv rente fra 11.84 til 39.9%
Periode fra 365 til 1800 dager
Alder, år fra 20 år
Måter å få på Bankkonto
Måter å tilbakebetale , Bankkonto
Tid for utbetaling Senest dagen etter
Arbeidstid 24 timer
Beregningseksempel Eff.rente 26.73%, 25 000 kr, o/5 år, kostnad: 18 954 kr, Totalt: 43 954 kr

Innhold

Hvem er Modus Finans?

Modus Finans høres like profesjonelt ut som de faktisk er. Dette er et selskap som begynte i Danmark, men som over tid har tatt sin del av både Sverige og Norge. Til tross for å ha et bredt spekter i norden, så har de dypt fokus på det norske markedet, noe som betyr at alle nordmenn som oppfyller kriteriene deres har mulighet til å ta ut et forbrukslån, lån eller sms lån hos modus til en relativt grei rente.

I denne artikkelen skal vi se litt nærmere på hva Modus Finans tilbyr av tjenester, prate litt om andres erfaringer med dem, og mye annet spennende som vil gjøre deg til en halvekspert på firmaet før du gjør en låneavgjørelse.

Tilbudene til Modus Finans

Modus Finans har en hendig lånekalkulator du kan bruke på nettsiden deres for å kunne finne ut av hvilken rente du kan få på lån. For å bruke denne skrur du bare opp eller ned på hvor mye eller lite du ønsker å låne, for å så velge hvor lang nedbetalingstid du ønsker pålånet ditt. Dette gjelder alle typer lån, slik som forbrukslån (også kalt smålån / minilån).

Hos Modus Finans får du lån fra 10 000 kr opptil 50 000 kr, og det er en varierende rentesats du må forholde deg til.

 • Nominell rente er 9,48%-21,60%.
 • Effektiv rente er 16,34%-30,97%
 • Samlede kredittkostnader er 4523 - 8820 kr
 • Løpetid er fra 12 til 60 måneder
 • Maks effektiv rente er 39,9%

Det er vanlig at forbrukslån ikke er særlig lønnsomt om man ikke absolutt må ta et forbrukslån, men disse rentesatsene er veldig attraktive med tanke på konkurrentene som er i bransjen.

Hvem kan få lån hos Modus Finans?

Som med mange andre forbrukslånsfirmaer, så er det noen kriterier du må møte for å kunne motta lån fra Modus Finans. Disse kriteriene er livsviktige for å kunne få lån og andre lignende låneenheter.

Du må oppdylle følgende krav for å få et mikrolån:

 • Fylt 25 år
 • Ingen betalingsanmerkning
 • Bevise at du har fast inntekt
 • Vært i det norske folkeregister i 2 år eller mer

Hvordan få et lån hos Modus Finans?

Du må først fylle inn informasjon om deg selv, der du har din arbeidsplass og bostedsadresse på plass. Du sender dette direkte gjennom deres nettside, og de har et skjema der du kan sende dette direkte uten å måtte bruke en Modus Finans logg inn.

Må jeg ha en innloggingskonto?

Det er ikke slik at du må logge deg inn på min side for å kunne behandle lån og slik, men heller at du sender en direktesøknad og får svar direkte fra Modus Finans.

Du vil deretter kunne ha all korrespondanse rett via e-post med utlåneren, og du vil få en egen agent som vil være i direkte kontakt med deg, slik at du vil få raske svar om du lurer på noe.

Utbetaling av lån og tilbakebetaling hos Modus Finans

Det er ikke alltid det er superenkelt å betale tilbake lånet hos slike agenter, men hos Modus Finans er det superenkelt. Du får lånet betalt rett inn på nettbank og kan bruke midlene iløpet av 48 timer.

Du trenger ikke å lage en egen konto slik at du må bruke en logg inn, og du får ei heller en egen Modus Finans ‘min side’ som du kan dra nytte av. Om du er en av de menneskene som ønsker å logge inn på en konto for å få kontroll, så er nok ikke Modus Finans for deg.

Utbetaling kommer som sagt rett inn på kontoen din i det beløpet du har søkt etter, og dette tar opptil 48 timer.

For tilbakebetaling av lån kan du bruke kredittkort eller debitkort (samt andre kort). De foretrekker å kunne dra rett fra kortene dine per måned for å få sikkerhet for seg selv, noe som er veldig forståelig.

Andres erfaring hos Modus Finans

Det er enkelt å lese om andres erfaring med Modus Finans online, slik at du kan være mer opplyst når du eventuelt hopper inn i et nytt låneforhold. Det er viktig å lese nøye igjennom hva andre skriver, slik at du kan hoppe unna eventuelle hindere!

Hvordan utføre tilbakebetaling

Det er mange forskjellige muligheter å betale tilbake. Du kan betale hver måned, hvert kvartal, halvår eller årlig. Dette er slik fordi at de vil gjøre det mulig for mange forskjellige mennesker fra forskjellige kår å kunne betale tilbake slik som de selv vil.

Kontaktinformasjon hos Modus Finans

Når det kommer til Modus Finans kontakt, så er det så enkelt som å ringe deres kundenummer på 21610020 fra en norsk telefon. Det er ingen informasjon om hvordan man kan kontakte dem på e-post eller andre måter, så vi anbefaler å bruke telefon.

Vanlige spørsmål om Modus Finans

📌 Hvor lang tid tar det å søke om lån fra Modus Finans?

Det er enkelt å raskt å søke om lån, du trenger ikke å lage noen Modus Finans Min Side. Du bruker BankID eller BankID på mobil for å legitimere deg, og det betyr dessuten at du kan få svar på søknaden i løpet av kort tid. Utbetaling av lånet kan skje allerede samme dag eller dagen etterpå. Det er altså ikke nødvendig å samle sammen en mengde papirer, og hvis du skulle møte noen utfordringer i løpet av prosessen kan du kontakte kundeservice. Det er selvfølgelig lurt å tenke over lånebehov nøye, slik at du ikke tar opp unødvendig gjeld. Men når det er på plass tar altså selve søknaden virkelig ikke lang tid.

📌 Er det gunstig å ta opp et lån fra Modus Finans? Hva er renten?

Legg merke til at det er Thorn som står bak lånetilbudet, så uansett om du kanskje ikke har hørt om Modus før så er dette altså en stor aktør i markedet. Alle tilgjengelige betingelser finnes direkte på nettsiden. Renten settes individuelt, og du vil selvfølgelig få opplyst renten og andre betingelser før du takker ja.

📌 Finnes det noen Modus Finans Min Side?

Det finnes ikke noen egen Modus Finans logg inn. Likevel kan det finnes muligheter for fremtidige smarte selvbetjeningsløsninger via Thorn, hvis dette er noe Thorn vil lansere senere. Det enkleste er kanskje likevel å bare forholde seg til å betale avdragene med avtalegiro, slik at du ikke trenger å tenke på noe annet utover de månedlige faste betalingene.

📌 Hvor finner jeg informasjon om Modus Finans kontakt?

Hvis du vil komme i kontakt med Modus Finans i forbindelse med søknaden eller i løpet av lånets nedbetalingstid, er det enkelt å ringe 21 61 00 20 eller sende e-post til adressen som finnes på nettsiden. Det er alltid lurt å ta kontakt med kundeservice i tilfelle du er usikker på noe i forbindelse med søknaden, eller spesielt i tilfelle du opplever at du ikke kan betale et avdrag.

📌 Hva kan et lån fra Modus Finans brukes til?

Den store fordelen med et lån fra Modus, er at det handler om usikrede lån som kan brukes til en mengde forskjellige behov. Du trenger ikke å forklare hva du skal bruke lånet til. Samtidig er det selvfølgelig nødvendig å tenke over lånebehovet før du låner penger, og alltid være forberedt på å betale tilbake det som avtalt.

📌 Hva kan jeg gjøre hvis jeg ikke kan betale tilbake lånet i tide?

Hvis du merker at du ikke klarer å betale et avdrag, er det viktigste å ta kontakt så raskt som mulig. Det enkleste er å bare ta en telefon til kundeservice. Husk at du allerede i forbindelse med søknaden kan velge to avdragsfrie måneder, det kan være fornuftig å velge dette hvis du ser at det er nødvendig.

Kontakter av selskapet MODUS FINANS
Offisiell side www.modusfinans.no

Omtaler om MODUS FINANS 4

4,7
4 anmeldelser
Skriv en anmeldelse

Jeg er kjempefornøyd med Modus Finans! De er kjempedyktige og bistod meg med å finne et utrolig godt lån. Jeg hadde aldri klart å finne et slik lån med like lav rente på egen hånd, det er jeg helt sikker på. Tjenesten er kjempeenkel å bruke, du må bare registrere deg på Modus Finans min side, og deretter fylle inn noe informasjon om hvilket lån du ser etter og personaldata.

Å bruke min side hos Modus Finans er så enkelt at til og med en ape kunne gjøre dette. Jeg er ikke datakyndig, og når jeg trengte hjelp til å fikse et bilproblem så tok det ikke lang tid å få orden på sakene.

Plutselig sprakk alle flisene på badet, og jeg visste at jeg hadde et stort problem. Ved å bruke logg inn hos Modus Finans var det superenkelt å finne ut hvilken økonomisk hjelp jeg kunne benytte meg av.

Med et ettertraktet lån fra Modus Finans, så fikk jeg endelig ordnet en ny servant til kjøkkenet mitt da den gamle hadde rustet i stykker. Jeg vil anbefale Modus Finans til alle jeg kjenner!

Ny anmeldelse

Utlånshastighet
Påbudt å fylle
Navn
Påbudt å fylle
E-post
Er ikke publisert på nettstedet
Påbudt å fylle
Din vurdering
Påbudt å fylle
Påbudt å fylle
 

Søknader om godkjenning

Beste tilbudet
Beløp
20 000 kr
Periode
30... 365 dager
Effektiv rente
24,00...96,00 %
Beregningseksempel
Eff.rente 87 %, 20 000 kr, o/360 dager, kostnad: 7 477 kr, totalt: 27 477 kr
Beløp
500 000 kr
Periode
365... 1800 dager
Effektiv rente
12,05...39,90 %
Beregningseksempel
Eff.rente 12,93 %, 50 000 kr, o/72 mnd, kostnad: 20 784 kr, totalt: 70 784 kr
Beste tilbudet
Beløp
100 000 kr
Periode
365... 1800 dager
Effektiv rente
11,86...39,90 %
Beregningseksempel
Eff.rente 26.15 %, 65 000 kr, o/5 år, kostnad: 45929 kr, Totalt: 110929 kr
Beløp
500 000 kr
Periode
365... 5475 dager
Effektiv rente
6,32...31,30 %
Beregningseksempel
Eff. rente 13.21 %, 170 000 kr o/10 år, kostnad 233 064 kr, totalt 403 064 kr.
Beste tilbudet
Beløp
30 000 kr
Periode
45... 365 dager
Effektiv rente
103,40...258,02 %
Beregningseksempel
Ferratum Fleksikreditt: 262,91% effektiv rente, 30.000,-, o/12 mnd, uttaksavgift 12.5%, nominell rente 103.40% p.å., Total: 50553,-