Lån fra MILENI

4.7
 • Søk om lån
 • Vent på svaret
 • Få penger
Lånevilkår i MILENI
Beløp fra 10000 til 500000 kr
Effektiv rente fra 12.99 til 14.52%
Periode fra 365 til 1825 dager
Alder, år fra 20 år
Måter å få på Bankkonto
Måter å tilbakebetale , Bankkonto
Tid for utbetaling 2–3 arbeidsdager
Arbeidstid 24 timer
Beregningseksempel Eff. rente 14.52%, 65 000, o/5 år. kostnad 25 017, totalt: 90 017

Innhold

Hvem er Mileni?

Mileni er en spareagent som skiller seg ut ifra andre spareagenter og lignende tjenester på nett. Dette er en nett-tjeneste som vil kunne gi deg bedre økonomi i form av enten forbrukslån, eller andre produkter slik som refinansiering av lån eller kredittkort. Tiltrekningskraften til Mileni fremfor andre lignende tjenester er definitivt deres enkle søknadsskjema som virkelig ser enkeltpersonen der andre selskaper ofte standardiserer disse skjemaene for allmennheten.

De vil, sammen med deg, finne den beste løsningen og det beste tilbudet på markedet som passer deg personlig gjennom deres samarbeidspartnere. Du vil få en personlig veileder fra Mileni, og det beste av alt: tjenesten er gratis.

Tjenestene til Mileni under lupen

For øyeblikket har Mileni 3 forskjellige tjenester de tilbyr, med 3 andre som er under oppbygging og som vil komme snart. Den første er Forbrukslån, og dette krever ingen logg inn. Du kan låne opptil 500 000 NOK over 15 år. Den andre er refinansiering av lån, noe som betyr at de tar over lånet ditt slik at du får en mer behagelig tilbakebetalingstid og vilkår. For refinansiering er det også mulig å få opptil 500 000 NOK over 15 år. Den siste tjenesten Mileni har for øyeblikket er Strøm. Her finner selskapet den beste strømleverandøren for deg via postnummer og rangerer de slik at du finner ut hvilken som er mest billig. Du trenger ikke å gå inn på Mileni min side, simpelthen fordi du ikke må lage en konto eller gjøre en logg inn for å bruke tjenestene deres.

For å få en oversikt over ratene til Mileni, så anbefaler vi deg å se nedenfor, der vi lister opp alt som du skulle måtte ønske å vite om tilbudene deres. Dette gjelder da forbrukslån og refinansiering da en sammenligning av strømleverandører ikke har noen av disse.

 • Nominell rente: 12.99%
 • Etableringsgebyr: 950 NOK
 • Effektiv rente: 14.52%
 • Ingen betalingsanmerkninger
 • Inntekt på minimum 250 000 NOK

Hvem kan få lån hos Mileni?

Om du ønsker et lån eller refinansiering av et annet lån fra Mileni, så er det viktig at du følger deres prosedyre og kriterier. Dette er for å beskytte deres samarbeidspartnere som du vil få lån fra, men også slik at de vet litt mer om hvem du er slik at de kan tilby lån som passer deg og din personlighet.

Du må:

 • Være fylt 20 år gammel.
 • Fast adresse i Norge, og kunne bevise bostedsadresse 2 år tilbake i tid.
 • Fast inntekt med mer enn 250 000 NOK i året
 • Ingen betalingsanmerkninger

Dette er mer kriterier som deres samarbeidspartnere må ha, og dette gjøres enkelt for Mileni å kunne sende videre informasjonen din slik at det ikke er noen hindere for å kunne få lånene dine. Det kreves aldri noen Mileni login siden du ikke vil bli spurt om å lage en konto for å kunne bruke tjenestene deres.

Hvordan bruke tjenestene til Mileni?

Det er ganske så enkelt å bruke tjenestene til selskapet helt uten å måtte bruke en Mileni logg inn. Du velgen først hvilken gren du ønsker å benytte deg av. Du har valget mellom strøm, forbrukslån eller refinansiering. Om du skulle velge strøm, så er det så enkelt som å bare føre inn ditt postnummer i deres søkemotor på ‘’strøm’’-siden de har på deres nettside. Når det kommer til forbrukslån eller refinansiering, så er det mulig å bruke en lånekalkulator på de respektive sidene.

Denne lånekalkulatoren krever ingen Mileni login og du kan lett finne ut hvor mye du ønsker å betale per måned, over hvor lang tid, og selvsagt: hvor mye du ønsker å låne eller refinansiere.

Etter dette vil du mest sannsynlig bli spurt om personlig informasjon, noe Mileni krever for å kunne gi deg en personalisert oversikt over de beste tilbudene som passer deg best. Dette er ikke noe å bekymre seg for, og du vil være i gode hender. Etter all informasjon er puttet inn, så vil du få den informasjonen du trenger for å ta ting videre og endelig få invilget lånet eller refinansieringen din.

Alt dette, helt uten å måtte bruke en Mileni min side, eller en logg inn. Du trenger ikke å gi bort eposten din før du er på siste steget og venter på å få en melding om at lånet er innvilget på din epost-adresse.

Hvordan skjer utbetalingene til Mileni?

Det som først skjer er at Mileni gir deg et gjeldsbrev du må signere og returnere. Dette skjer selvsagt etter du har justert lånet etter din preferanse, og er klar til å slå igjennom. Deretter vil pengene komme på kontoen din i løpet av 2-3 arbeidsdager. Har du BankID, noe de fleste nordmenn har den dag i dag, så kan du få utbetalt ditt lån mye raskere, så det er en foretrukken måte om du skulle trenge lånet inn på kontoen raskere.

Deretter vil du få en satt dato der du trenger å betale tilbake pengene til Mileni. Om du bommer på denne betalingsdatoen vil det brått kunne bli veldig dyrt, så pass på at du betaler til riktig tid.

Andres erfaring med Mileni

Mileni er en favoritt blant nordmenn, og dette synes godt på anmeldelsene de har fått. Mye av grunnen til dette er mest sannsynlig fordi de har et unikt tilbud som personaliseres fra person til person. Dette betyr at du får den hjelpen akkurat DU trenger!

Det siste du trenger å vite om Mileni

Mileni er en komplett side som fungerer som en personlig Google for det du er ute etter av lån eller strøm. De har også i tankene å implementere bolig og annet snacks, så pass på å følge med på siden deres. Kontaktinformasjonen er som følger.

 • Adresse: Nedre Vollgate 4, Oslo, 0158
 • E-post: post@mileni.no
 • Tlf: 22 42 22 22

Ofte stilte spørsmål om Mileni

📌 Er det økonomisk fornuftig å låne via Mileni?

Dette selskapet sier selv at de er en litt annerledes spareagent, og det er mulig å være enig i det. Det som gjør tjenesten litt spesiell er nemlig at du ikke bare kan søke om lån, men dessuten også sammenligne andre tjenester som strøm og forsikring. I forhold til lån så er det flere forskjellige banker som har avtaler, så den individuelle Mileni rente kan være forskjellig. Dessuten baseres selvfølgelig hvert tilbud på en individuell kredittvurdering. Hvorvidt det er økonomisk fornuftig å låne eller ikke er også en individuell vurdering, der det er viktig å tenke på din egen gjeldssituasjon.

📌 Trenger jeg å registrere meg på nettsiden til Mileni?

I utgangspunktet er det ikke nødvendig å registrere noen Mileni Min side, men som en del av søknadsprosessen må du selvfølgelig oppgi noe opplysninger slik at det er mulig å henvise deg til korrekt tilbud og tilpasse tilbudet ditt så godt som mulig. Det er likevel ikke nødvendig å lage noen nye brukernavn, passord eller andre vanskelig innloggingsdetaljer.

📌 Etter hvor lang tid får jeg utbetalt lånet?

Husk at Mileni formidler lån, så selve utbetalingen av lånet skjer fra selskapet som du til slutt lager en avtale med. Det betyr at det er den banken eller kredittinstitusjonen som du skal forholde deg til, og du trenger ikke å lete etter noen Mileni logg inn. De aller fleste banker som spesialiserer seg på forbrukslån og refinansiering trekker fram at de betaler ut lånet raskt.

📌 Hva skjer hvis jeg ikke betaler til Mileni i tide?

I og med at det er banken som du har lånt penger som avgjør hvordan de håndterer forsinkede betalinger, kan det være forskjellige rutiner for dette. Uansett situasjon er det svært viktig å ta kontakt så raskt som mulig, og prøve å rydde opp i eventuelle forsinkede betalinger. Det går nesten alltid å finne en løsning, og du kan spare mange tusenlapper på en e-post eller en kort telefon.

📌 Påvirker et lån fra Mileni muligheten å ta opp andre lån?

Alle opplysninger om gjeld og kreditter samles fra 2019 i det sentrale gjeldsregisteret. Det gjelder selvfølgelig også for lån og gjeld som du tar opp via selskaper som Mileni formidler tilbud for. Samtidig er det viktig å huske på at refinansiering er en av tjenestene som tilbys her, og det å refinansiere gjeld kan uten tvil bedre både den økonomiske situasjonen og muligheten å få ansvarlige lån i fremtiden.

Kontakter av selskapet MILENI
Offisiell side www.mileni.no
Adresse Nedre Vollgate 4,Oslo, 0158, NO
Telefon +47 22 42 22 22

Omtaler om MILENI 3

4,7
3 anmeldelser
Skriv en anmeldelse

Mileni lån hjalp meg med å finne en middels stort lån med gunstig rente - akkurat slik jeg ønsket det. Jeg synes hjemmesiden deres er veldig intuitiv å bruke, og sammenlignet med noen av konkurrentene er den svært brukervennlig. Alt i alt er jeg en storfornøyd kunde og skriver denne kommentaren for å sende min anbefaling om at Mileni er et trygt og seriøst firma å benytte for lånetjenester.

Strømleverandøren ville virkelig ta balletak på meg når jeg har brukt aircondition i sommer. Det var jo jævlig varmt! Heldigvis kom Mileni til unnsetning, og at jeg slapp å bruke Mileni min side var bare en ekstra fryd. Alt gjøres igjennom nettsiden, nå mens jeg sitter i full aircon. Takk Mileni!

Bukker, takker og neier til Mileni. Jeg slapp å bruke noen Mileni logg inn når jeg måtte søke etter et lån da bikkja ble sjuk og jeg trengte ekstra midler til veterinæren. Selvsagt måtte bilen inn på service på samme tid, men nå fikk jeg prioritert lille Dågg (huden min) og bilen samtidig.Love you Mileni

Ny anmeldelse

Utlånshastighet
Påbudt å fylle
Navn
Påbudt å fylle
E-post
Er ikke publisert på nettstedet
Påbudt å fylle
Din vurdering
Påbudt å fylle
Påbudt å fylle
 

Søknader om godkjenning

Beløp
500 000 kr
Periode
365... 5475 dager
Effektiv rente
6,50...22,00 %
Beregningseksempel
Eff.rente 14,18 %, 65 000 kr, o/5 år, kostnad: 24 400 kr, totalt: 89 400 kr
Beløp
500 000 kr
Periode
365... 5475 dager
Effektiv rente
7,40...33,30 %
Beregningseksempel
Eff. rente 14.9%, 65.000, o/5 år. kostnad 28.730, totalt: 93.730
Beløp
500 000 kr
Periode
365... 5475 dager
Effektiv rente
6,81...24,40 %
Beregningseksempel
Eff.rente 15,84 %, 65 000 kr, o/5 år, kostnad: 27 334 kr, totalt: 92 334 kr
Beløp
500 000 kr
Periode
365... 4380 dager
Effektiv rente
16,70 %
Beregningseksempel
Eff rente 16.7%, 65.000, o/5 år. kostnad 28.908, totalt: 93.908
Beløp
500 000 kr
Periode
365... 5475 dager
Effektiv rente
9,20...33,30 %
Beregningseksempel
Eff.rente 14,9 %, 65 000 kr, o/5 år, kostnad: 28 730 kr, totalt: 93 730 kr