Lån fra PAYMARK FINANS

5.0
 • Søk om lån
 • Vent på svaret
 • Få penger
Lånevilkår i PAYMARK FINANS
Beløp fra 10000 til 150000 kr
Effektiv rente fra 8.69 til 39.9%
Periode fra 365 til 1800 dager
Alder, år fra 20-70 år
Måter å få på Bankkonto
Måter å tilbakebetale , Bankkonto
Tidspunkt for behandling av forespørselen 1-2 dager
Tid for utbetaling 30 min
Arbeidstid 24 timer
Beregningseksempel Eff. rente 11%, 20 000, o/5 år. kostnad 6 100, totalt: 26 100

Innhold

Lån fra Paymark Finans

Paymark Finans er et firma som tilbyr privatkunder forbrukslån. Selskapet er en del av Thorn-konsernet, og har dermed lang og bred erfaring i lånebransjen. Det er derfor et solid firma å søke lån fra, ettersom du vet at selskapet er til å stole på, og driver seriøst.

Betingelser for Paymark Finans lån og minilån

Man kan søke om forbrukslån på mellom 10 000 - 150 000 kr. Lånets løpetid går fra minimum 12 måneder, til maksimum 60 måneder, som altså betyr mellom 1-5 år.

Noe som er veldig kjekt er at du finner en flott lånekalkulator på hjemmesiden. Dette er et kjekt og intuitivt verktøy, som du kan bruke når du vurderer lånebeløp og nedbetalingstid. Du får et anslag basert på rente. Satsen ligger fra 6,96 til 21,60 prosent.

Hvem kan søke om forbrukslån

Alle norske statsborgere har muligheten til å søke lån så lenge de har et norsk personnummer. I tillegg må man være myndig, altså minimum 18 år gammel. Paymark har derimot et kriterium at man må være fylt 25 år.

Når man sender inn søknaden blir det også foretatt en kredittsjekk. Da sjekkes personnummeret ditt opp mot åpne inkassosaker, for å se om du har noe utestående eller uoppgjort. Dersom man har en inkassosak på navnet sitt, kommer søknaden om mikrolån til å bli avvist automatisk.

Hvordan søke om Paymark Finans lån

Søknadsprosessen hos Paymark Finans min side er svært enkelt. Først velger du størrelsen og nedbetalingstiden du ønsker via verktøyet på hjemmesiden. Deretter klikker du på knappen for å starte søknadsprosessen.

Noen ganger får man svar automatisk om at et minilån har blitt innvilget, mens andre ganger går søknaden til manuell behandling. Det betyr at en medarbeider må gå gjennom søknaden og tallene dine litt nøyere før du kan få et svar.

Min side med personlig konto?

Man har ikke tilgang til noen personlig konto hos dette firmaet. Pengene blir utbetalt direkte til kontoen din, og Paymark Finans logg inn benyttes kun til selve søknadsprosessen, og all annen administrering av lånet foregår utenom. Noen er kanskje vant til å ha et alternativ fra andre lånebyråer der man får en egen konto på nettsiden med min side, men det er ikke tilfellet her.

Utbetaling av Paymark Finans lån til konto eller kredittkort

Når en søknad er innvilget, blir pengene overført kontoen din senest dagen etter. Noen ganger kommer det også samme dag, men det avhenger av når på døgnet søknaden din godkjennes. Når pengene er mottatt, står du fritt til å benytte de via et bankkort, eller overføre til andre kontoer du eventuelt har.

Tilbakebetaling av forbrukslån

Tilbakebetalingen skjer i form av en månedlig faktura. Dersom du ønsker det kan du be om AvtaleGiro, slik at beløpet trekkes automatisk fra nettbanken din. For de som ønsker kan man også betale tilbake via et kredittkort, da de fleste banker har denne muligheten. Kontakt din utsteder dersom du er usikker på dette.

Hva sier kundene om Paymark Finans

Det første kundene nevner er hvor intuitiv og brukervennlig hjemmesiden er. Det er dermed svært enkelt å vite hvordan man skal søke. Mange har erfaring med sider som er tunge å navigere, og det er ofte et dårlig tegn. Derfor er det godt å se at Paymark prioriterer å gjøre det så enkelt som mulig for kunder.

Fordeler og ulemper


Fordeler:

 • Veldig behjelpelig kundeservice
 • Hjemmeside er brukervennlig og flott designet
 • Intuitiv lånekalkulator
 • Det er et solid selskap, med mange års erfaring

Ulemper:

 • Man må være minst 25 år for søke
 • Man kan ikke få lån dersom man har betalingsanmerkning
 • Maksimalt lånebeløp er 150 000 kr
 • Det finnes ingen app med låneinformasjon

Kontaktinformasjon

Paymark Finans kan nås via e-post på info@paymarkfinans.no.

Dersom du ønsker å snakke med en kundemedarbeider, kan du ringe kundeservice på 21610025.

Selskapets adresse er som følger:

PAYMARK FINANS

Innspurten 13A

NO-0663 Oslo - Norge

Dersom du ønsker å vite mer om selskapet, er organisasjonsnummeret 997536320.

Spørsmål og svar

📌 Hvor raskt blir lånet utbetalt?

Paymark fokuserer på raske utbetalinger, og informerer om at lån blir utbetalt senest dagen etter at søknaden er godkjent. Noen ganger kan det komme samme dag også, men det avhenger av når på dagen søknaden blir innvilget. Du vil få løpende informasjon underveis i prosessen, slik at du vet hvordan status er.

📌 Er det noen regler om hvem som kan søke lån?

Man må være minst 25 år for å få innvilget lån hos Paymark. I tillegg gjennomføres det en kredittsjekk når du sender inn lånesøknaden din, og dersom du har noen betalingsanmerkninger som kommer opp da, blir søknaden avvist. Naturlig nok må du også være norsk statsborger med personnummer for å kunne søke.

📌 Får man en personlig konto på nettsiden?

Nei. Det blir ikke opprettet noen egen konto der du kan logge inn på min side. Når søknaden er innvilget blir pengene overført til kontoen din, og deretter administreres alt av lånet via de månedlige fakturaene som blir sendt til deg. Du kan derimot alltid kontakte kundeservice dersom du har noen spørsmål.

📌 Hva skjer dersom jeg sliter med å få betalt den månedlige fakturaen?

Ta kontakt med kundeservice. Det er bedre å opprette en dialog direkte med dem, enn å la fakturaen forfalle uten å betale. Dersom du forteller dem om situasjonen, skal du ikke se bort ifra at de gjerne hjelper deg med en betalingsavtale, helt til du har kommet deg på rett kjøl igjen. Det er bedre enn at beløpet går til inkasso.

📌 Hvordan kan jeg komme i kontakt med Paymarks kundeservice?

Du kan kontakte firmaets kundeservice på flere måter. Dersom du ønsker å snakke med en av kundebehandlerne over telefon kan du ringe de på 21610025. De holder åpent alle hverdager mellom 08-18, og lørdager 11-16. Dersom du foretrekker å skrive e-post kan du nå de på info@paymarkfinans.no. De hjelper deg gjerne der.

Kontakter av selskapet PAYMARK FINANS
Offisiell side paymarkfinans.no

Omtaler om PAYMARK FINANS 3

5,0
3 anmeldelser
Skriv en anmeldelse

For å være helt ærlig er jeg usedvanlig fornøyd med denne tjenesten. Det er veldig kjekt å kunne benytte Paymark Finans min side for å søke om det beste lånet. De har en kjekk lånekalkulator du kan benytte for å finne de ulike lånekombinasjonene. Dermed er det enkelt å se hvor mye du sånn cirka må betale i måneden. Skulle ønske flere firmaer var like gode på brukervennlighet!

Jeg ønsker rett og slett å anbefale dette til andre. I min tid har jeg vært borti en god del ulike lånetilbydere, og noen av de har rett og slett vært relativt dårlige opplevelser. Derfor var det utrolig godt å endelig få en herlig opplevelse, som viser at det fortsatt er mulig å føle seg godt behandlet som kunde, også innen denne bransjen. Via Paymark Finans logg inn er det enkelt å administerere alt rundt lånet også.

Jeg tok mitt første forbrukslån via PayMark Finans min side, og er veldig fornøyd med hvor god hjelp jeg fikk. Jeg har aldri vært noen kløpper på lån og finans, og hadde derfor mange spørsmål rundt hvordan ting fungerte. Jeg fikk utrolig god hjelp fra medarbeiderne hos kundeservice, noe jeg setter stor pris på! I tillegg er jeg kjempeglad for lånebetingelsene mine.

Ny anmeldelse

Utlånshastighet
Påbudt å fylle
Navn
Påbudt å fylle
E-post
Er ikke publisert på nettstedet
Påbudt å fylle
Din vurdering
Påbudt å fylle
Påbudt å fylle
 

Søknader om godkjenning

Beløp
500 000 kr
Periode
365... 5475 dager
Effektiv rente
6,81...24,40 %
Beregningseksempel
Eff.rente 15,9% 100.000 kr, o/5 år, kostnad: 40256 kr, totalt: 140256 kr
Beløp
500 000 kr
Periode
365... 5475 dager
Effektiv rente
9,20...33,30 %
Beregningseksempel
Eff.rente 14,9 %, 65 000 kr, o/5 år, kostnad: 28 730 kr, totalt: 93 730 kr
Beløp
500 000 kr
Periode
365... 4380 dager
Effektiv rente
16,70 %
Beregningseksempel
Eff rente 16.7%, 65.000, o/5 år. kostnad 28.908, totalt: 93.908
2 avdragsfrie mnd
Beløp
50 000 kr
Periode
365... 1800 dager
Effektiv rente
11,84...39,90 %
Beregningseksempel
Eff.rente 26.73%, 25 000 kr, o/5 år, kostnad: 18 954 kr, Totalt: 43 954 kr
Beløp
150 000 kr
Periode
365... 1800 dager
Effektiv rente
8,69...39,90 %
Beregningseksempel
Eff. rente 11%, 20 000, o/5 år. kostnad 6 100, totalt: 26 100