Lån fra WEBLÅNET

4.8
 • Søk om lån
 • Vent på svaret
 • Få penger
Lånevilkår i WEBLÅNET
Beløp fra 25000 til 500000 kr
Effektiv rente fra 13.49 til 14.9%
Periode fra 365 til 5475 dager
Alder, år fra 23 år
Måter å få på Bankkonto
Måter å tilbakebetale , Bankkonto
Tidspunkt for behandling av forespørselen 24 timer
Tid for utbetaling 1-2 dager
Arbeidstid 24 timer
Beregningseksempel Eff. rente 13,49%, 65000 o/5 år, kostnad: 28730, Totalt: 93730 kr

Innhold

Oppsummert om Weblånet

Digitalfinans tilbyr med Weblånet en svært enkel tjeneste som hjelper til med å sammenligne forskjellige tilbud fra mange banker. Det betyr at det er mulig å sammenligne en rekke forskjellige lån fra bare et sted.

Selskapet bak Weblånet holder til i Os, og hvis man vil komme i kontakt med kundeservice er det mulig å treffe dem på e-post.

Lånebetingelser

Alle lånesøknader behandles individuelt, noe som betyr at rente og andre betingelser vil avgjøres i forbindelse med innvilgelse av et lån. Dessuten er det flere forskjellige banker som kan gi tilbud, noe som også betyr at de kan konkurrere med forskjellige renter og gebyrer. Det finnes ikke noen lånekalkulator på siden, men det opplyses om en eksempel-rente på 14,9 %.

Hvem kan få innvilget et Weblånet lån?

Det er selvfølgelig mulig for hvem som helst å søke om et lån via denne tjenesten, men det er greit å huske på at alle banker vil stille noen absolutte minimumskrav.

 • Det er ingen under atten år som vil få innvilget et lån, og det er dessuten nødvendig å ha en adresse i Norge.
 • Dessuten er bankene nødt til å stille krav til noe inntekt ved innvilgelse av kreditt.
 • Alle långivere gjennomfører noen form for kredittsjekk, og betalingsanmerkninger og inkasso vil naturlig nok ikke være positivt. Det er ikke alltid en hindring, men det kan lønne seg å rydde opp i gjeld hvis det er mulig.

Slik søker man om et lån

I og med at Weblånet tilbyr et svært enkelt søknadsskjema, er det heller ikke nødvendig å opprette en Mine Sider med BankID eller nytt brukernavn eller passord:

 1. Allerede på førstesiden finner du alt som må fylles ut, og det er bare å begynne med realistiske valg for beløp og nedbetalingstid.
 2. Fyll ut telefon, navn og e-post, og trykk på knappen for å søke om lån.
 3. Du vil motta tilbud på e-post eller SMS, det er ikke nødvendig med noe logg inn i dette steget heller.

Weblånet Min Side og personlig konto

Vi har allerede nevnt at det ikke finnes noen egen konto eller innlogging, og det er på mange måter positivt. Hvis det hadde funnes en Weblånet logg inn, så hadde det sannsynligvis vært en konto som man bare hadde benyttet en eller et par ganger. Det hadde økt den generelle risikoen ved å holde orden på en rekke forskjellige brukernavn og passord.

Utbetalinger

Det er til syvende og sist banken som innvilger lånet som avgjør hvordan det utbetales, men det aller vanligste vil være utbetaling direkte til bankkonto. I noen tilfeller kan det kanskje være relevant med direkte refinansiering av for eksempel kredittkort, det kan gjøre prosessen litt ryddigere. Det er viktig å passe på at de utbetalte pengene benyttes til det som var hensikten med låneopptaket.

Slik tilbakebetales lånet

De aller fleste långivere vil kunne tilby avtalegiro eller eFaktura, og det kan være svært fornuftig å få det på plass. Da er det mulig å trekke pengene med en gang lønn kommer inn på kontoen, slik at betaling av renter og avdrag alltid blir prioritert. Pass på å ikke betale regningen med kredittkort, det kan fort bli dyrt. Hvis det begynner å bli vanskelig å betale regningen til forfall er det bedre å undersøke mulighetene for refinansiering.

Refinansiering skal selvfølgelig ikke være en sovepute, og man skal aldri ta for gitt at det er mulig å utsette betalinger, men hvis man opplever problemer med betaling er det i alle tilfeller lurt å prøve å finne en løsning. Å ignorere utfordringer løser dessverre aldri problemet.

Weblånet erfaring og kunders omtaler

Det merkes at Weblånet er en svært enkelt tjeneste, som en bruker kanskje ikke har så sterke følelser rundt. En felles erfaring ser ut til å være at det er en rask opplevelse, og en grei måte å få noen tilbud fra forskjellige banker. Dette kan passe spesielt godt i situasjoner der behovet ikke er veldig komplisert.

Fordeler og ulemper

Den største fordelen med Weblånet er helt klart enkelheten:

 • Det er mulig å fullføre en søknad på omtrent ett minutt.
 • Uansett hvilken tjeneste man benytter seg av så vil det alltid være en god strategi å sammenligne flere tilbud.

Samtidig finnes det noen ulemper med å tilby en enkel tjeneste:

 • Det finnes ikke noen lett tilgjengelig Weblånet telefon som det er mulig å nå kundeservice på.
 • Ikke noen app.

Weblånet kontakt og kundeservice

I og med at Weblånet er en helt digital tjeneste finnes det heller ikke noen kundeservice på telefon. Det er likevel enkelt å finne vilkårene på nettsiden, og e-postadressen er også lett tilgjengelig. I e-post og annen kommunikasjon vil det selvfølgelig også finnes informasjon om hvordan man for eksempel endrer på kommunikasjonen man mottar.

Nettside https://www.weblanet.no
Telefon -
E-post weblanet@digitalfinans.no
Åpningstider -
Adresse Brugata 6, 5200 OS

Ofte stilte spørsmål

Hvordan kontakter jeg Weblånet kundeservice?

Det er enklest å sende en e-post til weblanet@digitalfinans.no. Det er ikke noe telefonnummer lett tilgjengelig på nettsiden, og uansett så er en e-post nesten alltid det enkleste alternativet. Husk at hvis du allerede har fått innvilget et lån så er det banken som du har lånt pengene fra som du skal kontakte ved spørsmål.

Vil et lån via Weblånet påvirke kredittverdigheten min?

Det å ta opp et lån vil ikke påvirke betalingsanmerkninger, som gjelder ubetalte regninger. Likevel vil kredittscore kunne påvirkes av at din totale gjeldsbelastning blir høyere med et ekstra lån. Legg merke til at alle lån også skal registreres i det samlede gjeldsregisteret, slik at både låntaker og banker har oversikt.

Hva skjer hvis jeg ikke betaler regninger i tide?

Hvis du ikke har nok penger til avdrag og renter en måned, så er det viktig å ta kontakt med banken. Du skal da ikke se etter et Weblånet telefonnummer, men kontaktinformasjon til den banken du betaler til. Hvis man tar kontakt i god tid, så er det nesten alltid mulig å finne en løsning som gjør at gjelden ikke må til inkasso.

Hvor lang tid tar søknaden?

Det skal ikke ta lang tid fra søknad på nettsiden til første mottatte tilbud. Det kan selvfølgelig være noen små avvik hvis søknaden skal behandles manuelt, men i de aller fleste tilfeller vil det være mulig å få et tilbud enten allerede samme dag eller påfølgende virkedag. Korrekte opplysninger i søknaden vil gjøre prosessen raskere.

Er det nødvendig med Weblånet nettbank for å søke om lån?

Nei, det finnes ikke noen egen nettbank på nettsiden. Alle lån innvilges av andre banker, så derfor vil du få tilgang til en eventuell nettbank fra det selskapet som innvilger lånet. I den forbindelse vil det være BankID som er den foretrukne metoden for innlogging, så det er greit å finne fram denne med en gang.

Kontakter av selskapet WEBLÅNET
Offisiell side weblanet.no
Adresse Brugata 6, 5200 OS

Omtaler om WEBLÅNET 2

4,8
2 anmeldelser
Skriv en anmeldelse

Til å begynne med var det litt uklart for meg hvem som egentlig sto bak denne tjenesten, det står på førstesiden at det er Digitalfinans, men ikke så mye mer. Etter å ha sjekket litt så fant jeg ut at det er et selskap i Os, så da føler jeg meg i hvert fall trygg. Ta gjerne en titt på vilkårene på siden også.

Eller gøy er kanskje å ta i, men jeg ble i hvert fall veldig fornøyd når jeg var ferdig med min refinansiering. Det var ikke snakk om småpenger, og med Weblånet fikk jeg en god del tilbud på kort tid. Det hadde kanskje gått an å finne de selv, men det hadde tatt mye mer tid å rote rundt på en rekke forskjellige nettsider.

Ny anmeldelse

Utlånshastighet
Påbudt å fylle
Navn
Påbudt å fylle
E-post
Er ikke publisert på nettstedet
Påbudt å fylle
Din vurdering
Påbudt å fylle
Påbudt å fylle
 

Søknader om godkjenning

Beløp
500 000 kr
Periode
365... 5475 dager
Effektiv rente
6,86...26,00 %
Beregningseksempel
Eff. rente 14,9%, 65.000 o/5 år, kostnad: 28.730, Totalt: 93.730 kr
Beløp
500 000 kr
Periode
365... 1800 dager
Effektiv rente
12,05...39,90 %
Beregningseksempel
Eff.rente 12,93 %, 50 000 kr, o/72 mnd, kostnad: 20 784 kr, totalt: 70 784 kr
Beløp
500 000 kr
Periode
365... 5475 dager
Effektiv rente
6,81...24,40 %
Beregningseksempel
Eff. rente 15,9%, 100.000 o/5 år, kostnad: 40.256, Totalt: 140256
Beløp
500 000 kr
Periode
365... 5475 dager
Effektiv rente
7,25 %
Beregningseksempel
Effektiv rente 7,25 %,lån på 2 millioner over 25 år, kost 2 466 934,-,totalt kr 4 466 934,-
Beløp
500 000 kr
Periode
365... 5475 dager
Effektiv rente
7,50...13,40 %
Beregningseksempel
Eff.rente 13.4 %, 140 000 kr, o/6 år, kostnad: 64 361 kr, Totalt: 214 361 kr