SMS lån

  • Lån uten sikkerhet
  • Lav rente
  • 24/7
Fjern filteret
kr
1000 500000
dager
30 5475
Beste tilbudet
Beløp
20 000 kr
Periode
30... 365 dager
Effektiv rente
24,00...96,00 %
Beregningseksempel
Eff.rente 87 %, 20 000 kr, o/360 dager, kostnad: 7 477 kr, totalt: 27 477 kr
Beste tilbudet
Beløp
100 000 kr
Periode
365... 1800 dager
Effektiv rente
11,86...39,90 %
Beregningseksempel
Eff.rente 26.15 %, 65 000 kr, o/5 år, kostnad: 45929 kr, Totalt: 110929 kr
Beste tilbudet
Beløp
30 000 kr
Periode
45... 365 dager
Effektiv rente
103,40...258,02 %
Beregningseksempel
Ferratum Fleksikreditt: 262,91% effektiv rente, 30.000,-, o/12 mnd, uttaksavgift 12.5%, nominell rente 103.40% p.å., Total: 50553,-
Beløp
500 000 kr
Periode
365... 5475 dager
Effektiv rente
6,29...31,30 %
Beregningseksempel
Eff. rente 14,14 %, 170 000 kr o/10 år, kostnad 137 463 kr, totalt 307 463 kr.
Beløp
500 000 kr
Periode
365... 5475 dager
Effektiv rente
6,86...28,90 %
Beregningseksempel
Eff.rente 14,01 %, 140 000 kr, o/5 år, kostnad: 51 566 kr, totalt: 191 566 kr
Top sms lån norge
KreditorerSms lån renteBeløp sms lån
AXO Finans 6,81 – 24,40 % 500 000 kr
Folkia 24,00 – 94,00 % 20 000 kr
Leasy 12,05 – 39,90 % 500 000 kr
Arcadia finans 6,29 – 31,30 % 500 000 kr

Hva Er SMS Lån, og Finnes det Her i Norge?

SMS-lån er et navn på lån som enten kan tas opp på SMS eller som verifiseres gjennom telefonen din. Vi snakker dermed alltid om relativt små beløp som må betales tilbake på kort sikt.

SMS-lån er langt ifra å være den mest konvensjonelle måten å låne penger fra her i Norge, men det betyr ikke at det utilgjengelig. Vi er allerede i 2019, det kommer snart 2020, og alle vet at SMS-lån er den nye greia. «SMS» er jo allerede litt datert her i Norge. Vi har erstattet ordet “SMS” med “tekstmelding” på norsk. Mobilen har utviklet seg til å bli en bærbar PC du har i lomma. Alle operasjoner kan bli gjort der på nett når som helst, og kan sådan gjøres med hjelp av mobilen. Alle ønsker å kunne gjøre alt gjennom telefonen sin nå. Det kommer ikke noen overraskelse av at SMS-lån er populært for kunder og bedrifter som trenger raske og problemfrie lånemuligheter.

For de som kanskje ikke vet hva lån på SMS er, er dette også kalt forbrukslån som er mer kjent som engelske «payday» lån. Du kan søke om dette lånet ved å sende en tekstmelding til en bank eller et selskap. Beløpet du har spurt om å få låne blir sendt direkte på din bankkonto innen en times tid. Dette systemet er spesielt populært i England hvor lånet ofte blir utført på kun noen få minutter.

Takket være alle de siste innovasjonene som har blitt gjort, er det blitt enklere og enklere å søke om lån. Det har også blitt enklere å holde oversikt på forskjellige lån, rente, osv. Disse SMS-lånene kommer også i form av mobilapplikasjoner som vil tilpasse seg til telefonen din for å gjøre det enklere for deg.

SMS-lån her i Norge vil som regel ta opp til 24 timer før du får pengene inn på kontoen din. Dette skyldes kredittsjekk som er langt strengere enn i andre land. Dette kan anses som både positivt og negativt. Viktig er det uansett å sjekke alle vilkårene og betingelsene før du søker om lånet.

Det hadde jo vært veldig kjedelig om du gjør alt for å få lånet, men får det ikke pga noe som er godt beskrevet i vilkårene og betingelsene. Fortvil deg ikke fordi det finnes flere forskjellige SMS-lån muligheter i Norge. Det er ikke alle som har de samme vilkårene og betingelsene. Det kan derfor hende at du vil oppfylle kravene til visse, mens andre vil takke nei.

Hvem Kan Få SMS Lån i Norge?

Det finnes visse selskap som er villige til å gi deg SMS lån på dagen helt uten kredittsjekk. Da tar det som regel kun et par timer om du blir godkjent for lånet. Men ikke vær 100% sikker på at dette skal skje hver eneste gang og med hvert eneste selskap. Kort sagt, må du være minst 18 år og visse långivere trenger ingen bakgrunnsinformasjon om verken inntekt eller økonomisk situasjon.

Pga de strenge sjekkene vi har her i Norge, tar det som regel litt lengre tid før dette blir godkjent, men du vil nok få pengene på kontoen innen 24 timer om du får et lån innvilget. Kunsten er å bare planlegge litt før du søker lån om du har muligheten til det. Det vil være enklere å kunne få pengene inn på kontoen når du trenger dem om du allerede har sendt inn nødvendig informasjon og alt annet sprell. Med litt planlegging slipper man ting som man ikke hadde forventet seg til. Som sagt, å få SMS-lån innen en dag er utrolig praktisk, men det blir enda mer praktisk om du faktisk tar tid for å lese og fylle ut informasjonen før du bruker det!

Hvordan Søker Man om SMS Lån?

Det er veldig mange som tenker på det først før de begynner å tenke på at de trenger et lån; de trenger et lån nå! Så hvordan søker man lån innen en dag? De aller fleste vet hvordan man søker gjennom en bank, men er det den samme prosessen når det kommer til å ta et lån på mobil? Den største forskjellen på raske lån du kan få fort og f.eks. banklån er at du bare kan søke om et lån opp til 500 000 kr. SMS lån renten er høyere når du trenger som regel å ikke oppfylle visse krav.

Alt du trenger å gjøre hvis du ønsker å søke om et SMS lån på dagen er å fylle ut en enkel lånesøknad på nett, og de vil kontakte deg. Diverse långivere kan ha forskjellige modeller. Dette er den forholdsvis vanligste måten å søke og motta SMS-lån på dagen:

  • Du trykker på søknadsskjemaet på långivers side og finner feltet hvor du blir bedt om å taste inn mobilnummeret ditt. Du vil motta en tekstmelding med en engangskode som du fører inn i søknaden. Om du ikke har noe kundeforhold med denne långiveren fra før, må du bekrefte ID med BankID eller lignende.
  • Du oppgir deretter personalia, kontaktinformasjon og inntekt. Långiver vil da komme tilbake med eventuelle tilbud. Det er da venter du til å bli godtatt eller avslått. Blir søknaden akseptert, vil pengene normalt overføres direkte til bankkonto i løpet av noen få virkedager (dette kommer an på långiver).

Det finnes noen steder du kan søke på flere forskjellige lån samtidig. Dette er stedene du bør lete etter, pass på å lese vilkårene og betingelsene tilknyttet lånet. Deretter kan du bare slå deg til ro i godstolen og slappe av mens du venter på svar.

På siden vår finner du en liste over forskjellige SMS-lån. Bruk denne for å finne det lånet som passer deg best!

Motta SMS Lån i Norge Uten Kredittsjekk eller Sikkerhet

Å kunne ta SMS-lån eller andre lån uten noen sikkerhet eller kredittsjekk er ikke veldig vanskelig å finne her i Norge. Disse långiverne setter den totale kostnaden rundt lånet langt høyere enn de som setter krav på lånet. Det er jo ikke mange som stoler blindt på ukjente mennesker tross alt.

Om du skulle være så ulykkelig for å ikke klare å betale tilbake lånet, er konsekvensene du kan forvente deg til inkassokrav og betalings anmeldelser. Dette er selvfølgelig ikke noe som noen ønsker å få i postkassa, så det lønner seg alltid å betale tilbake tidsnok for å slippe slikt. Dessuten så kommer det til å koste deg litt mer om du ikke betaler heller. Det siste man ønsker seg er vel å betale mer penger enn hva man egentlig skulle.

SMS-lån er dermed ikke for hvem som helst. Er du et generelt impulsivt menneske bør du styre unna idet du kan skape økonomiske problemer for deg selv. Ikke bruk denne metoden når du er på ferie eller lignende der pengene lett kan brukes på kortsiktige planer.

Sammenlign Renter på SMS Lån på et Minutt

Når det kommer. er du nødt til å betale tilbake med renten som er lik de man finner med vanlige lån. De kan altså variere fra bank til bank. De har faktisk en tendens til å variere litt mer enn vanlige lån. Det er dermed viktigere i dette tilfellet å velge det riktige lånet.

Om du er på utkikk etter øyeblikkelig lån som du kan motta raskt er den aller beste SMS-lån renten. Så lønner det seg å sjekke ut sider som kan hjelpe deg å finne den billigste SMS-lån renten. Disse er veldig enkle å finne hvis du søker litt rundt på nettet.

Med slike sider vil du kunne se alle de forskjellige låne-virksomhetene som utgir lånet som du er på utkikk etter, og hvor mye rente du må betale for hver av dem. Alt dette vil bli vist gjennom forskjellige lister. Dette gjør det mye enklere for deg å velge et lån som vil koste deg minst å betale tilbake. Men husk at du fremdeles ikke kan forvente en like god rente som med lånene du får i banken. Da bankene tilbyr mer sikkerhet og vilkår på hva du kan motta til og med renten tilknyttet til lånet.

Dette er et eksempel på en långivers beregnet tilbakebetaling for et SMS-lån på 40000 NOK uten kredittsjekk og sikkerhet: Fast årlig nominell rente ligger på mellom 6,93% og 21,60%. Effektiv rente mellom 9,78% og 26,91%. Samlet beløp som skal betales tilbake er mellom kr. 48 107 - 62 659. Den samlede kredittkostnaden er kr. 8 107 - 22 659. Effektiv rente 39,9%. Lånet må betales tilbake mellom 12 og 60 måneder.

Nominell og Effektiv Rente på Sånne Mikrolån

Den nominelle renten er ikke alltid høyere enn renten til de andre “vanlige” forbrukslånene. Den effektive renten derimot kan ofte bli betraktelig høyere. Hovedgrunnen til dette er at lånebeløpene er ofte lave. Forholdsvis betyr dette at gebyrene dermed blir høyere. Lave lånebeløp har alltid som regel en effektiv rente som er høyere. Den effektive renten blir allerede høy i det du låner, så lite som 1 500 kroner, og lånet har et etableringsgebyr på 250 kroner. Naturligvis skal långiveren informere om dette før du skriver under på lånet. Grunnen til dette er ikke at den nominelle renten vanligvis er høyere enn andre lån, men ettersom etableringsgebyret ofte er det samme som på høyere forbrukslån, vil dette spesielt gå ut over smålån. Det kan resultere i effektiv rente på over 100 % for lån på rundt 5 000 kroner.

Det krevet med et SMS-lån som regel at du nedbetaler det raskt. Du får pengene du trenger der og nedbetaler summen så fort du kan, gjerne så fort du får en form for lønn. Regelen tilsier: jo mindre lån, desto jo kortere tilbakebetalingstid.

Fordelene med SMS Lån

Det finnes fordeler med alt her i livet, og det finnes ulemper også. Det kommer som regel på hvem du spør om og hva det gjelder. Det er helt klart at det finnes fordeler med SMS-lån. For eksempel er det veldig enkelt - alt du trenger å gjøre er å sende en tekstmelding for å søke om lånet.

Hva skal du skrive i meldingen, tenker du sikkert på nå. Man kan bare skrive «hei, kan du låne meg litt penger?» og det hadde vært enkelt og greit det, men det er ikke helt det du skal skrive. Du må sende inn dine personlige opplysninger samt hvor mye du ønsker å låne til det selskapet du ønsker å låne pengene fra.

Deretter er alt du trenger å gjøre er å sette deg tilbake og slappe av mens du venter på svar om forespørselen din blir godkjent eller ikke. Enkelt og greit er det, ikke sant?

Om lånet ditt blir godkjent, så vil du bli tilsendt en kode som du bruker på det valgte selskapets nettside, for å sende inn den endelige søknaden og godkjenning av lånet. Deretter venter du på pengene som vil komme inn på kontoen din. Det tar som regel ca. 24 timer.

Dette er den største fordelen med slike lån.

Ulempene med Slike SMS Lån

Å få utløst øyeblikkelig kreditt kan det være et godt verktøy i de fleste tilfeller. Muligheten må riktignok benyttes med varsomhet, akkurat som alt annet. Det kan skjære seg hvis du ikke følger noen enkle regler og prinsipper. Spesielt når det gjelder raske lån, er det viktig å ikke ta den avgjørelsen på sparken.

Dette kan gjelde, for eksempel, når du vil kjøpe deg noe du ikke egentlig trenger. Ta noe ekstra minuttet du for å tenke deg nøyaktig hva du gjør og at du kan spare en del penger.

Låne penger hvis du er påvirket av alkohol er aldri en god ide. Dette synes du kanskje er opplagt, men det kan du ha glemt etter den ene ølen som ble for mye. Du lar deg rive med på en runde i baren eller mens du er på ferie med venner. Dømmekraften blir svekket, og du låner penger for å la moro fortsette. Da er det bedre å ta ut pengene du trenger før du drar ut, og sette grensa der. Ikke bruk SMS-lån for slike hensikter.

Hvis du låner penger til å gamble med, bør du kutte med dette snarest. Långivere har i prinsippet som ikke lov til å låne penger til et slikt formål, men dette er noe de hovedsakelig ikke kan kontrollere.

Er du glad i shopping? Unngå å ta opp lån under slike omstendigheter. Gi deg selv en «kredittramme» i stedet ut fra det du faktisk har råd til, før du går berserk på tilbudene. Hvis du vet du har problemer med å begrense pengebruken din, legger du igjen bankkortet og mobiltelefon hjemme, og ta kun i bruk medbrakte kontanter.

SMS-lån er dermed ikke for hvem som helst. Er du et generelt impulsivt menneske, bør du styre unna i det du kan skape økonomiske problemer for deg selv. Ikke bruk denne metoden når du er på ferie eller lignende der pengene kan brukes lett på kortsiktige planer.

SMS Lån på Minuttet

SMS-lån på minuttet høres ut som noe helt fantastisk, ikke sant? Det er nok dessverre ikke så enkelt, det kan nok ta et minutt og sende unna meldingen, men det er nok så langt minuttet går.

Som sagt finnes det noen selskap som er villige til å gi deg et SMS-lån uten kredittsjekk og det vil ta ca. 2 timer før du får pengene inn på kontoen din. Men som regel må du også regne med at det vil ta ca. 24 timer før du har pengene på konto etter du har blitt godkjent for lånet.

Nye SMS lån

Det blir bare enklere og enklere å få både internett-lån og lån på SMS. Grunnen til dette er fordi det er mange som ønsker å tjene penger, og det er ikke noe hemmelighet at man kan kreve høyere renter med SMS-lån om man ikke setter vilkår for personer som skal ta opp lån.

Internett og smarttelefoner har virkelig åpnet muligheter her, og det vil komme nye SMS-lån selskap inn til Norge på sikt.

Husk at du må ikke ta det som det første og det beste, det lønner seg å bruke litt tid og virkelig være på utkikk etter hva du blir tilbudt. Du skal være kritisk til både renter og avgifter som du må tilbakebetale. Ta aldri det første du finner. Det kommer sjeldent noe godt fra å velge det som er raskt og enkelt. Det kan fort ende med at du kommer til å ta opp et nytt lån for å betale ned det forrige dyre lånet som du brukte da du tok en litt for rask beslutning.

SMS Lån med Betalingsanmerkninger

Du trenger et lån, endene møtes ikke igjen denne måneden heller, men du har betalingsanmerkninger. Finnes det noen sjanse for at du faktisk kommer til å bli godkjent for lån uten vilkår når du befinner deg selv i en slik situasjon som dette?

Kort sagt, nei. Du må kvitte deg med disse før du søker om SMS-lån.

Spesielt i Norge er det litt vanskeligere å få godkjent et lån hvis man allerede har betalingsanmerkning. Grunnen for dette er fordi det er en stor risiko for långiveren å gi penger til noen som allerede har en dårlig kreditt score, uten å ha noen sikkerhet eller vilkår tilknyttet til lånet.

Dette gjelder nok ikke bare for et lån på SMS. Det samme gjelder når vi snakker om refinansiering, billån, inkassolån og alt annet som både små og store lån. Om du har betalingsanmerkninger, er dette et stort varselstegn for selskapene. Men om du klarer å bli kvitt anmerkningen, så vil du nok kunne få innvilget lånet ditt.

Hva om jeg ikke vet at jeg har anmerkninger eller inkasso? Dette er veldig lite sannsynlig. Om du har en av de to, vil du ha fått et brev i posten etter 14 dager som forklarer deg hva du skylder, og at du har anmerkning og hvordan dette skal bli betalt.

Vet du egentlig hva forskjellen på dem er? Det er ikke alle som vet det, derfor skal vi faktisk forklare deg hva hver og en av dem er. En betalingsanmerkning er en anmerkning registrert på deg i folkeregisteret. En betalingsanmerkning får man typisk om man ikke betaler regningene sine etter avtale, og om du ikke har svart på varslene.

Dersom du fortsetter å ikke svare, så vil det bli gjort om til en aktiv inkassosak. Inkasso er enkelt og greit. Alle regninger og fakturaer har en forfallsdato. Om man ikke betaler innen den gitte datoen, vil man først få purring, så betalingspåminnelser etterpå. Om du ignorerer disse og fortsatt skylder penger, så vil et inkassobyrå kontakte deg for å prøve å finne en løsning for å betale tilbake pengene som du skylder dem.

Selv om det er veldig vanskelig å kunne få lån på SMS med betalingsanmerkninger, så finnes det noen få som ikke tar en kredittsjekk. Disse har du alltid en sjanse å bli godkjent gjennom. Men husk at selskap som ikke har kredittsjekk, krever ofte høyere renter. Så du må nok forvente å måtte betale tilbake mye mer enn hva du ville gjort om du ikke hadde betalingsanmerkninger. Det lønner seg derfor å prøve å fjerne anmerkningene før du søker om et slikt lån og at du setter deg nøye inn i hva SMS-lån er og innebærer.

Oppsummering av SMS Lån i Norge

Slike lån må naturligvis bli tatt i bruk bare hvis du virkelig trenger det idet alle andre typer lån er langt gunstigere på lang sikt. Har du et kredittkort med disponibel kreditt, vil det vanligvis kunne oppfylle de samme behovene som et SMS-lån. Med andre ord vil det vanligvis være nok penger på det til å betale de små ukentlige kostnadene.

I tillegg er det rentefri utsettelse fram til neste måneds faktura forfaller, dvs. 45-50 dager. Da du uansett skal betale det ned så fort som mulig. Bruk av kredittkort ofte en foretrukket metode framfor et lån med høye gebyrer. SMS lån er imidlertid et alternativ der andre muligheten ikke finnes. For eksempel får du ikke tak i et kredittkort på kort varsel. Trenger du penger raskt uten å ville bryne deg på en haug vilkår som tar både tid og energi, er SMS-lån et fantastisk alternativ å kunne ha rett i lomma. Så lenge du tenker litt på sikt, har god økonomisk disiplin, og ikke har noen betalingsanmerkninger, er SMS-lån noe du kan vurdere og burde bruke om muligheten byr seg.

Alt du behøver å vite om norske SMS-lån

📌 Hvilke selskaper gir de beste lånebetingelsene?

Når du skal finne det lånet som gir deg de beste betingelsene er det viktig at du tar deg god tid og undersøker hvilke muligheter som er tilgjengelig for deg. Man har nesten alltid et hav av alternativer i dette lånemarkedet, men det er ikke alle lånene som nødvendigvis gir deg like gode betingelser. Der et selskap kan gi deg høy rente på et lån, kan et annet selskap gi deg lavere rente på samme lånesum. To av de långiverne som ofte kommer best ut i tester er Axo Finans og Modus Finans. Begge disse selskapene har mange års erfaring med å gi kundene sms lån på dagen samtidig som de gir de beste betingelsene.

📌 Hva er smslån?

Et smslån er et forbrukslån som ofte søkes om via sms, slik som navnet tilsier. I tillegg er ofte lånesummen litt lavere enn hva man ser i andre typer forbrukslån. Slike lån uten sikkerhet er uansett blitt svært populære i Norge, og det har bygd seg opp et stort marked av ulike tilbydere. Det er viktig at du vet hvordan slike lån fungerer, i og med at det ikke tas pant i noen av eiendelene dine for å få innvilget lånet, men kun er basert på betalingsevnen din.

📌 Kan alle søke om smslån?

I teorien har alle nordmenn muligheten til å søke om sms lån på dagen, men det er alltid noen felles forutsetninger som må ligge til grunn før man kan få innvilget et lån. For det første må du være over myndighetsalder. Videre kreves det nesten alltid at man har fast inntekt, slik at långiver ser at du har muligheten for å tilbakebetale lånebeløpet. Et annet krav er at man ikke kan ha en betalingsanmerkning. Før lånet kan innvilges må man nemlig gjennomføre en kredittsjekk for å avdekke eventuelle anmerkninger og pågående inkassosaker.

📌 Hvor lang er tilbakebetalingstiden på et smslån?

Her finnes det ikke noe fast svar, da det påvirkes av flere faktorer. Ofte legger man inn ønsket periode for tilbakebetaling samtidig som man søker på lånet. Noe ønsker kanskje å betale ned i løpet av 2 år, mens andre ønsker en lengre periode for å betale tilbake på beløpet. Noe velger å innfri lånet raskere enn hva den oppsatte tilbakebetalingsplanen angir. Det betyr at du ikke må betale like mye i avdrag og renter, noe som betyr at det er en fornuftig mulighet for den som har muligheten til det.

📌 Hvorfor er renten på smslånet mitt så høy?

Renten på smslånet settes basert på flere faktorer. Alder, inntekt og lånesum er alle variabler som er med på å bestemme hvilken sms lån rente som gjelder for deg. Enkelte långivere prioriterer andre faktorer høyere enn hva andre tilbydere gjør. Det er derfor det er så viktig å undersøke hos flere firmaer, slik at du får lavest mulig rente på ditt sms lån, og ikke velger et dårlig tilbud for deg.