Lån fra FERRATUM

4.8
  • Søk om lån
  • Vent på svaret
  • Få penger
Lånevilkår i FERRATUM
Beløp fra 1000 til 30000 kr
Effektiv rente fra 103.4 til 258.02%
Periode fra 45 til 365 dager
Alder, år fra 21 år
Måter å få på Bankkonto
Måter å tilbakebetale , Bankkonto
Tidspunkt for behandling av forespørselen Du får i de fleste tilfeller svar direkte på siden
Arbeidstid 24 timer
Beregningseksempel Ferratum Fleksikreditt: 262,91% effektiv rente, 30.000,-, o/12 mnd, uttaksavgift 12.5%, nominell rente 103.40% p.å., Total: 50553,-

Innhold

Alt du må vite om lån fra Ferratum

Ferratum Bank er en internasjonal bank som operer på hele fem ulike kontinenter. Med hovedkontor i Helsinki i Finland, har de siden 2005 levert 100% digitale bankløsninger til mer enn 2 millioner kunder. Tjenestene er tilgjengelige både for privatpersoner og små bedrifter.

De er ledende innen mobile bankløsninger og tilbyr mobil bank i hele fem europeiske land. Det er nettopp denne tjenesten og muligheten for å motta et fullt ut digitalt lån som gjør denne banken så enkel og grei å bruke.

Kundene har talt og Ferratum scorer hele 4 stjerner på Trustpilot. Les videre for å finne ut hvorfor disse kundene er så fornøyde med lånetilbudene de har mottatt fra Ferratum.

Bruk Ferratum login for å søke om Fleksikreditt

Fleksikreditt er en mulighet for å låne penger for mennesker som av ulike grunner har fått avslag på lånesøknader andre steder. Hvis du for eksempel har en betalingsanmerkning kan du fortsatt få lån hos Ferratum. Du bruker da enkelt Ferratum login og logger inn for å søke.

Lånene du kan få via tjenesten Fleksikreditt er da små lån, det vil si beløp opp til 6000 kroner som utbetales direkte, og som det er kort nedbetalingstid på. Det vil si at det vil passe veldig bra for deg som har akutt behov for litt penger, og som ikke ønsker å leve i gjeld over lang tid.

Fleksikreditt — for deg som trenger litt mer penger

Hvis du har behov for mer enn 6000 kroner, kan du søke om Fleksikreditt. Dette er en lånetjeneste som også tilbys hos Ferratum Bank, hvor du kan låne opptil hele 30 000 kroner, helt uten å måtte stille med sikkerhet.

Du følger da samme prosedyre som nevnt over. For å komme inn på din private side, bruker du Ferratum logg inn, og dermed er du klar for å legge inn en lånesøknad. Denne tjenesten er spesielt god for folk som ønsker å ha en sum penger i baklomma uten å ta opp dyre og store forbrukslån.

Du tar ut den summen du har behov for. Dette gjør du ved å enkelt overføre pengene til din private bankkonto. Du trenger ikke å betale for resterende sum som du ikke bruker. Meningen er at du skal få Ferratum credit som du kan bruke når det passer deg.

Hold kontrollen over økonomien med Ferratum min side

Med lån fra Ferratum kan du få ekstra penger i hverdagen som kan komme godt med. De tilbyr mikrolån av ypperste klasse og som er utviklet for å gjøre din private økonomi litt romsligere.

Med Ferratum min side kan du holde kontroll over din private økonomi og dine lån. Det er viktig at du følger med og ikke bruker ut over dine evner. Når du kun låner små summer, vil du ikke havne i en langvarig gjeldsspiral som vokser seg større og større. Det er meningen at lånet skal betales tilbake over kort tid, slik at du kommer best mulig ut av det.

Mer trygghet for deg

Ikke bare sørger Ferratum for mer penger til deg, men mer penger gir også mer sikkerhet. Som forklart over, trenger du kun å bruke de pengene du trenger, uten å ta ut hele lånesummen du har fått innvilget. Med Ferratum kredittkort kan du få en tryggere økonomisk hverdag uten at det går ut over din fremtidige økonomiske situasjon.

Slik sett ivaretas din økonomiske sikkerhet. Ferratum er en helt trygg bank med god internasjonal erfaring og over 2 millioner fornøyde kunder verden over. Derfor kan du være trygg på at du blir ivaretatt som kunde og for at du vil få den hjelpen du trenger for nettopp din situasjon. Les videre for å finne ut hvordan du kan kontakte Ferratum.

Kontakt kundeservice for informasjon om lån

Det er veldig enkelt å søke om lån via Ferratums nettside. Men dersom du skulle ha spørsmål eller lure på noe om lånet ditt, kan du også ta kontakt med Ferratum Bank kontakt som er både enkel å nå, og som bistår deg med ethvert spørsmål du skulle ha.

Disse tre mulighetene har du for å kontakte Ferratum Bank:

  1. Telefon: 800 69 580
  2. E-post: kundeservice@ferratumbank.no
  3. Adress:

Ferratum Bank p.l.c

ST Business Centre 120

The Strand, Gzira

GZR 1027, MALTA

VAT: MT 2101-8613

tel: +356 20 92 77 00

Telefonlinjen er åpen alle hverdager mellom klokken 09.00 og 17.00. Dersom du derimot ikke har mulighet til å kontakte kundeservice innenfor dette tidspunktet, kan du sende en E-post som du får svar på så fort de har mulighet.

Husk at det meste av informasjonen du trenger finner du også via deres nettside. Her står all informasjon om vilkår og betingelser, samt oppskrift for hvordan du enkelt kan legge inn en nettsøknad. Gå inn og les mer om dette i dag eller ta kontakt med kundeservice for mer informasjon.

Vanlige spørsmål om Ferratum

📌 Trenger jeg å lage en Ferratum min side?

Du trenger ikke å huske på noen egen Ferratum logg inn. Det finnes en innlogging på siden der du kan få tilgang til informasjon om kundeforholdet ditt, men du trenger bare BankID eller BankID på mobil for å logge inn. Det er altså ikke noe ekstra du må gjøre i tillegg til den vanlige søknaden din, som skjer på samme måte med BankID eller BankID på mobil. Enkelt og greit.

📌 Hva er renten på et lån fra Ferratum.no?

Renten på et lån fra Ferratum gis individuelt, basert på en kredittvurdering. I tillegg er kostnaden for gjelden litt annerledes sammenlignet med et tradisjonelt lån. Gitt at en egen avgift ved selve utbetalingen av lånet kanskje står for en større del av kredittkostnaden, er det lurt å se for seg totalkostnaden. Den effektive renten vil fremstå som svært høy sammenlignet med for eksempel boliglån, men husk at det er ulike kategorier.

📌 Hva er forskjellen på nominell og effektiv rente på Ferratum credit?

Et Ferratum lån er bygget opp på en litt annerledes måte sammenlignet med for eksempel et tradisjonelt boliglån. Modellen bygger blant annet på en kostnad ved utbetaling, og gitt at lånene er relativt små vil også den effektive renten være høyere enn tradisjonelle lån. Den beste måten å se for seg kostnaden for lånet er derfor å regne ut totalkostnaden i kroner.

📌 Hvordan kommer jeg i kontakt med Ferratum kundeservice?

Det er svært enkelt å komme i kontakt med Ferratum, og du kan velge mellom flere ulike kanaler som telefon, e-post eller sosiale medier. Du kan dessuten logge inn på en egen Mine Sider-løsning, i tilfelle du har lyst å få egen oversikt raskt.

Det finnes mange situasjoner der det kan være lurt å kontakte kundeservice, både i forbindelse med søknaden og i løpet av et kundeforhold. Det kan handle om spørsmål i forbindelse med innvilget kredittramme, eller eventuell utsettelse av et avdrag. Det er bedre å ta kontakt en gang for mye, istedenfor å sitte igjen med ubesvarte spørsmål som kunne vært løst.

📌 Registreres et Ferratum lån i gjeldsregisteret?

Alle långivere er pliktige til både å sjekke gjeldsregisteret før et lån innvilges, og selvfølgelig da også registrere innvilgede lån i det samme registeret. Denne prosessen er positivt både for Ferratum og kunden, da den sikrer at gjeld ikke blir innvilget på en utrygg måte. Det er til syvende og sist låntakers eget ansvar å tilbakebetale gjelden, men dette er en god hjelp.

📌 Hva skjer hvis jeg ikke betaler tilbake til Ferratum i tide?

Det er alltid lurt å tenke nøye igjennom økonomien sin før man tar opp ny gjeld. I noen situasjoner kan det selvfølgelig være at man i etterkant ser at det ikke er mulig å tilbakebetale som avtalt, til Ferratum.no eller andre långiver. Det viktige i slike situasjoner er å ta kontakt med långiver så raskt som mulig. Begge parter er selvfølgelig interesserte i å finne en løsning.

Kontakter av selskapet FERRATUM
Offisiell side www.ferratum.no
Adresse ST Business Centre 120 The Strand, Gzira GZR 1027, MALTA
Telefon 80069580

Omtaler om FERRATUM 8

4,8
8 anmeldelser
Skriv en anmeldelse

Trenger du forbrukslån, men vet ikke hvordan du lettest mulig skal gå frem? Da anbefaler jeg å gjøre det samme som jeg gjorde - få Ferratum lån til å hjelpe deg. De innhentet lånetilbud fra utrolig mange ulike banker, slik at jeg kunne enkelt sammenligne og velge mellom de beste tilbudene jeg kunne få. Hjemmesiden deres er utrolig brukervennlig også. Har bare varme ord å si om dem.

Prøvde Ferratum login for å søke lån for noen uker siden. Søknadsprossesen var enkel, og de hadde en intuitiv måte å søke lån på, der du kan bruke en slider for å angi hvor mye du ønsker å låne og hvor lang tilbakebetalingstid du ser for deg. Deretter oppga jeg personlige opplysninger. Da tok det ikke lang tid før jeg fikk mange gode lånetilbud å velge mellom. Anbefaler tjenesten.

Min side Ferratum gjorde utslaget for hvor fornøyd jeg er med lånet jeg fikk herfra. Superenkelt tjeneste hvor jeg kunne se hele lånebeløpet og nedbetalingen hele tiden. Kunne logge meg på når som helst. Anbefales!

Fikk et lite lån for å løse en økonomisk krise jeg hadde. Ble overrasket over hvor lettvint det var å låne penger via Ferratum. Veldig fornøyd! All info om lånet fant jeg via login Ferratum hvor jeg også kunne se hele planen for nedbetalingen.

Jeg har absolutt ingenting å klage på! Hos Ferratum fikk jeg innvilget et lån som virkelig hjelp meg og min økonomiske situasjon. Jeg fulgte hele tiden med på lånet ved å bruke logg inn Ferratum, slik at jeg hadde full oversikt til enhver tid.

Jeg er overrasket over hvor enkelt det var å låne penger og er utrolig fornøyd med servicen jeg opplevde. Med min side Ferratum kunne jeg logge inn og følge med på nedbetalingen. Så enkelt og greit!

For en tjeneste som var enkel å bruke! Jeg er superfornøyd og holdt hele tiden oversikt over prosessen og lånet når jeg først fikk innvilget det med login Ferratum. Helt utrolig! Takk!

Takk Ferratum og super kundeservice for lånet jeg fikk innvilget. Jeg er strålende fornøyd med behandlingen jeg mottok. Særlig enkelt og greit var det med logg inn Ferratum. Her kunne jeg se all informasjon om lånet.

Ny anmeldelse

Utlånshastighet
Påbudt å fylle
Navn
Påbudt å fylle
E-post
Er ikke publisert på nettstedet
Påbudt å fylle
Din vurdering
Påbudt å fylle
Påbudt å fylle
 

Søknader om godkjenning

Beløp
500 000 kr
Periode
365... 5475 dager
Effektiv rente
9,20...33,30 %
Beregningseksempel
Eff.rente 14,9 %, 65 000 kr, o/5 år, kostnad: 28 730 kr, totalt: 93 730 kr
Beløp
500 000 kr
Periode
365... 5475 dager
Effektiv rente
9,20...33,30 %
Beregningseksempel
Eff.rente 14,9 %, 65 000 kr, o/5 år, kostnad: 28 730 kr, totalt: 93 730 kr
Beste tilbudet
Beløp
20 000 kr
Periode
30... 365 dager
Effektiv rente
24,00...96,00 %
Beregningseksempel
Eff.rente 87 %, 20 000 kr, o/360 dager, kostnad: 7 477 kr, totalt: 27 477 kr
Beste tilbudet
Beløp
100 000 kr
Periode
365... 1800 dager
Effektiv rente
11,86...39,90 %
Beregningseksempel
Eff.rente 26.15 %, 65 000 kr, o/5 år, kostnad: 45929 kr, Totalt: 110929 kr
Beløp
500 000 kr
Periode
365... 5475 dager
Effektiv rente
6,32...31,30 %
Beregningseksempel
Eff. rente 13.21 %, 170 000 kr o/10 år, kostnad 233 064 kr, totalt 403 064 kr.