Lån fra SAMBLA

4.7
  • Søk om lån
  • Vent på svaret
  • Få penger
Lånevilkår i SAMBLA
Beløp fra 10000 til 500000 kr
Effektiv rente fra 7.5 til 13.4%
Periode fra 365 til 5475 dager
Alder, år fra 18 år
Måter å få på Bankkonto
Måter å tilbakebetale , Bankkonto
Tidspunkt for behandling av forespørselen Innen 24 timer
Tid for utbetaling 1-3 dager fra du har undertegnet lånedokumentene
Arbeidstid 24 timer
Beregningseksempel Eff.rente 13.4 %, 140 000 kr, o/6 år, kostnad: 64 361 kr, Totalt: 214 361 kr

Innhold

En kort titt på Sambla

Siden 2014 så har Sambla no hjulpet mange kunder med å kunne finne det beste lånetilbudet som de kunne finne, de sender søknaden din ut til 15 forskjellige selskaper så du har et valg når det kommer til hvilket tilbud som passer best til deg.

SMS lån er ikke noe de tilbyr enda, men det gjør ikke så alt for mye når de klarer å tilby deg lån med renter nede på 6.19%.

Man kan for tiden finne Sambla i Danmark, Sverige og Norge, og vi skal heller ikke se bort ifra at de kommer til å utvide markedet sitt.

Hva kan de tilby sine kunder

Lånene kommer ikke direkte fra Sambla Norge, de er bare mellom mannen. Men la oss ta en titt og se hva de kan tilby deg bortsett fra den billigste renten. Det er det som er den store fordelene når selskaper arbeider sammen med så mange andre, du vil alltid kunne velge det billigste.

Hos Sambla lån kan vi finne disse forskjellige typene:

Avbetalingskjøp: å kjøpe varer på nedbetaling er noe som bare blir mer og mer vanlig hos den norske befolkningen. Men det er også noe som kan bli veldig dyrt i lengden, de fleste butikkene tilbyr denne muligheten med en effektiv rente på 11.53%, mens Sambla kan hjelpe deg å finne et slikt ”lån” på opptil 10 000 kroner med en effektiv rente på 0%.

Lån med betalingsanmerkning: for de som er så uheldig at de har klart å få anmerkninger eller kanskje inkassosaker mot seg, så vil det være vanskelig å finne et lån. Sambla prøver sitt aller beste å kunne hjelpe de med betalingsanmerkninger, så lenge de har en månedlig inntekt på 10 000 kroner.

Lån til reise: hvem er det vel som ikke drømmer om å dra på ferie? Det å komme seg vekk fra det daglige er alltid noe som er frister. Men allikevel så er det ikke noe alle har råd til, derfor å kunne finne det perfekte reise lånet er noe som kan hjelpe de som ikke har pengene til det.

Dette er bare noen av lånene som du kan finne, om du ikke vet hvilket Sambla lån som vil passe deg best så lønner det seg å bruke lånekalkulatoren for å finne ut hvor mye kostnadene dine hver måned vil bli.

Hvordan og hvem kan søke på lån hos Sambla

Selv om det er naturlig for oss mennesker å ville hjelpe alle, så er dette noe som ikke er mulig, det er derfor det er viktig at du vet hvilke kriterier som du må møte for å kunne få innvilget lån som kan bli søkt om på hos Sambla.

Kriteriene for lånene er som følger:

  • Minimum 18 år
  • Tjene minst 10 000 kr i måneden
  • Folkeregistrert i Norge, minimum for 1 år
  • Helst ikke betalingsanmerkninger

Når du har funnet ut hvilket lån som passer best for deg, og du har forsikret deg for at du møter kravene som er stilt for å kunne ta ut et Sambla lån, da er det på tide å finne ut hvordan man søker på lånene.

Du finner ikke noen Sambla min side, men de gjør ting på en litt annen måte her så det var ikke noe som var forventet. Du kan velge om du ønsker å bruke den vanlige metoden ved å fylle inn en søknad og vente på å få svar gjennom e-post eller telefonsamtale. Eller du kan velge å gjøre det over telefonen hvor du ringer dem eller de ringer deg.

Uten Sambla logg inn så kan det kanskje føles litt usikkert å fylle inn personlige opplysninger, men vi kan forsikre deg om at selskapet gjør alt de kan for å beskytte eventuelle opplysninger som du gir de.

Hva skjer med pengene fra Sambla

Når du har bestemt deg for hvilket tilbud du skal ta i mot, så er det på tide å skrive under på kontrakten, dette kan du gjøre med hjelp av din BankID eller på papirformat, bare tenk på at om du velger det siste så vil det ta litt mer tid å få pengene inn på kontoen din.

Så raskt du har fått pengene inn på kontoen din, eller mottatt ditt kredittkort så kan du begynne å bruke det til hva du trenger å bruke det til, eller hva du ønsker å bruke det til.

Kredittkortene vil komme med en faktura i slutten av hver måned som må betales ned, mens lånene vil ha en fast dato hver måned som pengene vil bli trukket fra kontoen.

Noen siste ting som du må vite

Selv om det er mest forbrukslån og smålån som man finner på denne siden, så vil du også kunne finne billån og lån til andre kjøretøy om det er hva du er på utkikk etter og ønsker et lån som er ment for dette.

Pass på at du ser på hva andre har av erfaringer før du tar valget ditt, selv om det ikke alltid kan fortelle deg hvordan din erfaring kommer til å bli med selskapet.

Om du skulle ha noen spørsmål eller problemer så er det som regel kun selskapet som du har tatt ut lånet med som kan gi deg svarene, men du kan bruke Sambla kontakt for å kunne bli sendt den riktige veien om det er ønskelig, du kan finne telefonnummer, 332 22 970, e-postadressen, kundeservice@sambla.no og adresse på siden deres. Sambla as er her for å hjelpe sine kunder, så du trenger ikke å tenke deg om 2 ganger.

Ofte stilte spørsmål om Sambla

📌 Hvor gode lån kan jeg få fra Sambla Norge? Hva er renten?

Sambla er en sammenligningstjeneste, noe som betyr at de formidler lån fra en rekke forskjellige långivere. Det betyr altså at du ikke søker om et Sambla forbrukslån, men Sambla hjelper deg med å innhente tilbud fra en rekke långivere på en og samme gang. Dette gjør det mulig å finne det tilbudet som passer deg best, både i forhold til rente og andre betingelser. I og med at renten settes individuelt, varierer den mye. Per i dag informerer Sambla om en nominell rente mellom 5,99 % og 24,9 %. For å få et greit estimat på hva din rente vil bli er det enkelt å legge inn en enkel og helt uforpliktende søknad.

📌 Hvor lang tid tar det å få et Sambla forbrukslån?

De aller fleste som deler sin Sambla erfaring, mener at det tar kort tid fra du spør om en sammenligning, til du får det første tilbudet. Noen mener kanskje at det går raskere å bare søke om et lån fra en enkelt bank, men da går du samtidig glipp av muligheten å sammenligne tilbud. Flere banker kan gi deg svar samme dag, og da kan det være mulig å få penger på konto samme eller påfølgende dag.

📌 Må jeg lage en Sambla Min side?

Det er ikke nødvendig å lage noen konto eller Min side, husk at Sambla bare formidler lånet. Det gjør det enkelt å gjennomføre søknaden, og når du vel har valgt en långiver benytter alle BankID. Det gjør innlogging enkel i etterkant. All kontakt med Sambla skjer via e-post, eller eventuelt via telefon 33 22 29 70. Det er greit å ha enkel tilgang til kundeservice i forbindelse med søknaden.

📌 Hvordan kommer jeg i kontakt med Sambla kundeservice?

Det er enkelt å finne Sambla kontakt på nettsiden, og der finner du både telefonnummer og e-post. Du sender helt enkelt en e-post til kundeservice@sambla.no, eller ringer til kundeservice på 33 22 29 70. Spesielt i forbindelse med en litt mer komplisert låneforespørsel, eller hvis du skal refinansiere mange forskjellige lån, kan det være greit med litt hjelp i prosessen.

📌 Hva skjer hvis jeg får utfordringer med betalingen av lånet?

Det er viktig å huske på at du låner fra en bank eller annen långiver, og ikke Sambla Norge. Det betyr igjen at uansett om du føler at du har fått innvilget et Sambla forbrukslån, så er det långiver du må ta kontakt med hvis du får utfordringer med å betale. Det er lurt å ta kontakt så raskt som mulig, da kan du spare mye penger på unødvendige gebyrer, purringer og eventuelt inkasso.

Kontakter av selskapet SAMBLA
Offisiell side www.sambla.no
Adresse Box 5300 102 46 Stockholm
Telefon 33222970

Omtaler om SAMBLA 3

4,7
3 anmeldelser
Skriv en anmeldelse

Når man bor på et sted som det ikke er mange busser hver eneste dag så er det veldig viktig å ha en bil, så når jeg stod uten bil så jeg ingen annen vei enn å ta ut et lån for å kunne få en. Heldigvis kunne Sambla lån hjelpe meg uten at det kostet meg skorta.

Helt uten å bruke noe som Sambla min side så kunne jeg finne det perfekte lånet for meg, det kom med en helt grei rente og greie gebyrer. De ga meg den hjelpende hånden som jeg trengte når jeg møtte veggen. Uten Sambla hadde jeg enda vært der jeg var.

Når jeg tok en titt på Sambla sin side, så lette jeg lenge etter deres Sambla logg inn for å kunne fylle inn søknaden for et lån. Det tok meg en stund å skjønne at du ikke trengte det og pengene var inne på kontoen raskt når alt var fylt ut.

Ny anmeldelse

Utlånshastighet
Påbudt å fylle
Navn
Påbudt å fylle
E-post
Er ikke publisert på nettstedet
Påbudt å fylle
Din vurdering
Påbudt å fylle
Påbudt å fylle
 

Søknader om godkjenning

Beste tilbudet
Beløp
30 000 kr
Periode
45... 365 dager
Effektiv rente
103,40...258,02 %
Beregningseksempel
Ferratum Fleksikreditt: 262,91% effektiv rente, 30.000,-, o/12 mnd, uttaksavgift 12.5%, nominell rente 103.40% p.å., Total: 50553,-
Beste tilbudet
Beløp
100 000 kr
Periode
365... 1800 dager
Effektiv rente
11,86...39,90 %
Beregningseksempel
Eff.rente 26.15 %, 65 000 kr, o/5 år, kostnad: 45929 kr, Totalt: 110929 kr
Beløp
500 000 kr
Periode
365... 5475 dager
Effektiv rente
9,20...33,30 %
Beregningseksempel
Eff.rente 14,9 %, 65 000 kr, o/5 år, kostnad: 28 730 kr, totalt: 93 730 kr
2 avdragsfrie mnd
Beløp
50 000 kr
Periode
365... 1800 dager
Effektiv rente
11,84...39,90 %
Beregningseksempel
Eff.rente 26.73%, 25 000 kr, o/5 år, kostnad: 18 954 kr, Totalt: 43 954 kr
Beløp
500 000 kr
Periode
365... 5475 dager
Effektiv rente
9,20...33,30 %
Beregningseksempel
Eff.rente 14,9 %, 65 000 kr, o/5 år, kostnad: 28 730 kr, totalt: 93 730 kr