Lån fra MOTTY

4.7
 • Søk om lån
 • Vent på svaret
 • Få penger
Lånevilkår i MOTTY
Beløp fra 25000 til 500000 kr
Effektiv rente fra 6.86 til 23%
Periode fra 365 til 5475 dager
Alder, år fra 23 år
Måter å få på Bankkonto
Måter å tilbakebetale , Bankkonto
Tidspunkt for behandling av forespørselen 24 timer
Tid for utbetaling 1-3 virkedager
Arbeidstid 24 timer
Beregningseksempel Eff. rente 13,85%, 500000 o/15 år, kostnad: 639152, Totalt: 1139152 kr

Innhold

Kort om Motty

Det er både lån uten sikkerhet, vanlig refinansiering og refinansiering eller lån med sikkerhet i bolig som er tilgjengelig via denne tjenesten. Det betyr at Motty kan tilby noe som sannsynligvis passer til både noen som er på jakt etter et SMS lån med lavt lånebeløp, og til noen som vil refinansiere litt større summer med sikkerhet i boligen.

Lånebetingelser

I utgangspunktet tilbyr Motty formidling av lån innenfor tre distinkte kategorier – forbrukslån, refinansiering og lån med sikkerhet i bolig. Et vanlig forbrukslån følger myndighetenes retningslinjer hva gjelder maksimal nedbetalingstid på 5 år, og maksimalt lånebeløp er satt til 500 000. For refinansiering kan nedbetalingstiden være lenger, og i forhold til lån med sikkerhet i bolig kan både nedbetalingstid og beløp være annerledes.

Den laveste effektive renten akkurat nå er 6,86 %, og gjennomsnittlig rente er 14,1 %.

Hvem kan få et Motty lån?

Det stilles selvfølgelig en del krav til den som søker om et lån, en fordel her er likevel at det er lett å finne et Motty telefonnummer og kontakte kundeservice. Spesielt i forbindelse med litt mer kompliserte søknader kan det være fornuftig.

 • For å få innvilget en kreditt må man være over atten år, og ha en fast bostedsadresse i Norge.
 • Det er ikke nødvendig å sende inn noen papirer, men det vil alltid utføres en kredittsjekk.
 • Legg merke til at forskjellige banker kan stille forskjellige krav til for eksempel inkasso.
 • I og med at Motty faktisk tilbyr lån med sikkerhet i bolig kan det også være relevant med garantister eller medlåntaker.

Slik søker man om lån

Det er relativt enkelt å søke om lån via nettsiden, og det er ikke nødvendig å lage noen Min Side.

 1. Velg mellom enten vanlig forbrukslån, refinansiering eller lån med sikkerhet i bolig.
 2. Fyll ut informasjon om ønsket lånebeløp og nedbetalingstid. Husk å være realistisk, da er sannsynligheten for at søknaden blir innvilget høyere.
 3. Fyll ut de resterende personopplysningene og send inn søknaden. Du vil motta tilbud i løpet av kort tid.

Motty Min Side og personlig konto

Vi har allerede nevnt at det ikke er nødvendig med noen innlogging når man søker lån, og det betyr også at det ikke er nødvendig å holde orden på noe brukernavn eller passord senere i prosessen. I og med at Motty formidler lån fra andre banker er dette ganske praktisk, da man bare trenger å forholde seg til nettbanken og innlogging fra det selskapet som til syvende og sist innvilger lånet.

Utbetalinger

Praktisk talt alle utbetalinger av vanlige forbrukslån skjer til bankkonto. Ved refinansiering av for eksempel gjeld fra kredittkort kan det eventuelt være mulig å tilbakebetale denne gjelden direkte til kortet, men da avtales det direkte med banken hvis det blir aktuelt. Etter at lånet blir innvilget er det mulig å få pengene på konto innen kort tid, noen ganger allerede samme dag.

Slik tilbakebetales lånet

Det er viktig å huske på at alle lån må tilbakebetales, og derfor også være realistisk i forhold til nedbetalingsplanen. Et stort rødt flagg er hvis man er nødt til å betale avdrag og renter med kort, da er det bedre å se etter en refinansiering eller utsettelse. Så lenge man tar kontakt i god tid og er ærlig om situasjonen så er det nesten alltid mulig å finne en løsning.

Motty erfaring og omtaler

Det som virkelig utmerker denne tjenesten er kundeservicen. Det finnes mange andre tjenester som sammenligner lån, men der er mange som har erfaring av litt manglende kundeservice. Her stiller Motty i en annen liga, med enkel tilgang til kundeservice på både telefon og e-post. Det er det uten tvil mange kunder som setter stor pris på.

Fordeler og ulemper

Alle tjenester har sine egne spesifikke fordeler og ulemper, selv om det ser ut til at fordelene er flest i forhold til Motty:

 • God kundeservice som er lett tilgjengelig.
 • Bredt utvalg av forskjellige lån.
 • Det er generelt alltid positivt å sammenligne forskjellige lån.

Et par faktorer som noen kan synes er ulemper er:

 • Ingen app, men samtidig er siden mobiltilpassede.
 • Det kan ta litt ekstra tid sammenlignet med å bare søke fra et selskap.

Andre finansielle tjenester

Det er greit å ha i bakhodet at det ikke finnes noen Motty nettbank, det er tross alt slik at det er andre bankers produkter som formidles av selskapet. Det som er spesielt med Motty er likevel at de tilbyr boliglån og refinansiering med sikkerhet i bolig, i tillegg til de litt mer vanlige forbrukslånene og ordinære løsningene for refinansiering.

Motty kontakt og kundeservice

Vi har allerede nevnt flere ganger at det er enkelt å få tak i kundeservice, og det skjer da enten via telefon eller e-post.

Nettside https://www.Motty.no/
Telefonnummer 69 36 06 66
E-post kundeservice@Motty.no
Åpningstider Mandag - torsdag: kl. 08 - 20 Fredag: kl. 08 - 16 Lørdag: kl. 10 - 14
Adresse Nygaardsgata 36-38 1607 Fredrikstad

Ofte stilte spørsmål

Er det lønnsomt å ta opp et lån via Motty?

Hvorvidt det lønner seg å ta opp et Motty lån eller ikke, det er helt avhengig av situasjonen. Et usikret lån vil ha en noe høyere rente enn andre lån, men samtidig kan det i noen situasjoner være dyrere å ikke låne penger. Tenk over hvorvidt det du skal bruke pengene på er nødvendig, da vil du også få svare på om det er lønnsomt å låne.

Hvor raskt er det mulig å få lån?

Det skal vanligvis ikke ta lang tid fra du legger inn en søknad på Motty.no til du begynner å motta tilbud. Dette gjelder spesielt for enklere søknader, som kan behandles automatisk. Hvis det gjelder en litt mer komplisert refinansiering eller finansiering med sikkerhet i bolig, da kan det selvfølgelig ta en god del lengre tid.

Trenger jeg en Motty logg inn for å søke om lån?

Nei, det er ikke nødvendig å lage noen egen brukerkonto eller Mine Sider som en del av søknadsprosessen. Samtidig er Motty faktisk en litt mer avansert tjeneste sammenlignet med de aller enkleste, her legger du for eksempel inn personnummer som en del av søknaden slik at det allerede er på plass i prosessen videre.

Teller et lån fra Motty i kreditthistorikken min?

Alle lån og kreditter fra norske banker og finansieringsselskaper skal registreres i det norske gjeldsregisteret, og det gjelder da selvfølgelig også for lån. Dette er ikke det samme som for eksempel en betalingsanmerkning eller inkasso, det handler bare om at total gjeld registreres på et samlet sted.

Hva skjer hvis jeg ikke betaler tilbake i tide?

Hvis du merker at det ikke er mulig å betale avdrag som planlagt, da er det viktig å ta kontakt med banken så fort som mulig. Legg merke til at det ikke er Motty kundeservice du skal kontakte, men banken som har innvilget lånet. Det er mulig å spare en god del penger på å ta kontakt før gjelden går til inkasso.

Kontakter av selskapet MOTTY
Offisiell side www.motty.no
Adresse Nygaardsgata 36-38 1607 Fredrikstad
Telefon (+47) 69 36 06 66

Omtaler om MOTTY 2

4,7
2 anmeldelser
Skriv en anmeldelse

I motsetning til de fleste andre tjenester som sammenligner lån så fant jeg faktisk boliglån her. Det er ikke snakk om vanlige boliglån, men fleksible løsninger når det har blitt litt flokete med annen gjeld. Jeg føler at jeg fikk god hjelp og rådgivning om hvilke muligheter jeg faktisk har.

Jeg brukte denne tjenesten til å refinansiere en del gammel gjeld, og jeg tror at jeg sparte ganske så mye ved å la Motty hjelpe meg med å finne det beste refinansieringslånet. Det var enkelt å søke om lån med noen få klikk, og det var mye god informasjon å få underveis i prosessen.

Ny anmeldelse

Utlånshastighet
Påbudt å fylle
Navn
Påbudt å fylle
E-post
Er ikke publisert på nettstedet
Påbudt å fylle
Din vurdering
Påbudt å fylle
Påbudt å fylle
 

Søknader om godkjenning

Beløp
500 000 kr
Periode
365... 5475 dager
Effektiv rente
9,20...33,30 %
Beregningseksempel
Eff.rente 14,9 %, 65 000 kr, o/5 år, kostnad: 28 730 kr, totalt: 93 730 kr
Beløp
500 000 kr
Periode
365... 5475 dager
Effektiv rente
6,86...23,00 %
Beregningseksempel
Eff. rente 13,85%, 500000 o/15 år, kostnad: 639152, Totalt: 1139152 kr
Beløp
500 000 kr
Periode
365... 5475 dager
Effektiv rente
6,81...24,40 %
Beregningseksempel
Eff.rente 15,84 %, 65 000 kr, o/5 år, kostnad: 27 334 kr, totalt: 92 334 kr
Beløp
500 000 kr
Periode
365... 5475 dager
Effektiv rente
9,10...33,90 %
Beregningseksempel
Eff. rente 14.9%, 65.000, o/5 år. kostnad 28.730, totalt: 93.730
Beløp
40 000 kr
Periode
365... 1800 dager
Effektiv rente
12,27...39,90 %
Beregningseksempel
Eff.rente 27.15 %, 25 000 kr, o/5 år, kostnad: 18 377 kr, Totalt: 43 377 kr