Lån fra LOAN.NO

5.0
 • Søk om lån
 • Vent på svaret
 • Få penger
Lånevilkår i LOAN.NO
Beløp fra 5000 til 500000 kr
Effektiv rente fra 6.81 til 24.4%
Periode fra 365 til 5475 dager
Alder, år fra 25 år
Måter å få på Bankkonto
Måter å tilbakebetale , Bankkonto
Tidspunkt for behandling av forespørselen 24 timer
Tid for utbetaling Samme dag
Arbeidstid 24 timer
Beregningseksempel Eff. rente 15,9%, 100.000 o/5 år, kostnad: 40.256, Totalt: 140256

Innhold

Loan.no – sammenligne flere långivere

Usikrede lån og kreditter via Loan.no

Dette er en av tjenestene som sammenligner tilbud fra flere av de store långiverne i Norge. Dessuten er søknadsprosessen enkel med en egen guide som veileder med tilbud.

Rente og andre viktige betingelser på lån

Hovedpoenget med en tjeneste som denne er å sammenligne forskjellige tilbud, og derfor vil betingelsene også kunne variere:

 • Effektiv Loan rente mellom 6,81 % til 24,4 %. Renten settes selvfølgelig individuelt basert på kredittvurdering etc.
 • Løpetid, gebyrer og andre kostnader vil også være forskjellige, og det er lurt å følge med på disse når man vurderer kostnadene.

Hvem kan få lån, eller eventuelt refinansiering av forbrukslån?

De forskjellige långiverne kan stille forskjellige krav, men likevel vil det være noen felles regler. For eksempel stilles det krav til at alle må utføre kredittvurdering, og dessuten passe på at total gjeld ikke er mer enn fem ganger inntekt. Husk at ved refinansiering gjelder ikke de samme reglene for maksimal løpetid.

Slik søker du om et lån på Loan.no

Det er svært enkelt å sammenligne og søke om lån via Loan.no:

 1. Begynn å fylle ut guiden på hjemmesiden
 2. Fortsett med to trinn, og få dine resultater presentert
 3. Velg beste alternativ, og vent på vurdering og godkjenning

I og med at du fyller ut opplysninger om egen økonomi i løpet av søknaden, er oddsene gode for at den endelige søknaden blir innvilget.

Loan min side og rutiner for innlogging

Det er ikke nødvendig å forholde seg til noen Loan login, når du vel har gått gjennom søknadsprosessen foregår alt via e-post eller eventuelt telefon / SMS. Dette er fint, slik at man slipper å huske på flere passord, kontonummer eller andre opplysninger. Senere i prosessen bruker de aller fleste BankID.

Utbetaling av lånet til konto og eventuelt til kort

Praktisk talt alle lån uten sikkerhet betales ut direkte til bankkonto, og det stilles krav til å ha en norsk bankkonto. I noen tilfeller kan man selvfølgelig benytte pengene via bankkort, men vanligvis er låneopptaket knyttet til spesifikke utgifter. Husk at lån via Loan.no bør benyttes til nødvendige kostnader.

Slik betaler du av på lånet – pass på kredittkort

Myndighetene stiller krav til at løpetiden på usikrede lån må være maksimalt fem år, og hvis mulig er det selvfølgelig lurt å betale ned raskere. Mange långivere tilbyr avtalegiro og eFaktura, noe som er lurt for å prioritere nedbetaling av gjeld. Pass på at betaling av gjeld med kort kan være en dårlig sirkel.

Kundenes positive erfaring med Loan.no

Det mange kunder setter pris på, er at det er enkelt å sammenligne mange tilbud på en og samme gang. Det er enkelt å benytte søknadsskjemaet, og for de som er litt skeptiske til å legge igjen opplysninger er det dessuten mulig å ta del av resultatet der og da på nettsiden Loan.no. Flere valgmuligheter altså.

Noen fordeler og ulemper med denne tjenesten

De store fordelene med Loan.no er:

 • Enkel tjeneste som er rask å bruke
 • Sammenligner mange tilbud på få minutter

Ulemper

 • Det finnes ikke andre produkter, som for eksempel Loan.no kredittkort
 • Ikke noen egen Loan app, men mobilvennlig side

Kontakt, telefon og kundeservice, uten noen Loan logg inn

Det er enkelt å komme i kontakt med selskapet, enten via kontaktskjema eller e-post. Det betyr at det ikke finnes noe lett tilgjengelig telefonnummer, men både e-posten info@loan.no og kontaktskjema på nettsiden er altså tilgjengelig. Det finnes ikke noen egen innlogging, men hvis du for eksempel ønsker å avregistrere deg fra nyhetsbrev er det mulig med link i e-posten.

Ofte stilte spørsmål om Loan.no

📌 Må jeg ha laget en Loan login for å låne?

Nei, du trenger faktisk ikke å lage en konto eller registrere noe som helst informasjon for å ta del av anbefalingene. På det siste trinnet i guiden for å finne perfekt lån kan du helt enkelt velge å bare vise tilbudene uten å legge igjen noe personlig informasjon. Praktisk og trygt hvis du ikke vil ha mer informasjon i ettertid.

📌 Hvor lang tid må jeg regne med ved søknad om et lån?

Loan.no er en tjeneste med sammenligninger, som hjelper deg med å finne et lån som passer akkurat deg. Derfor kan de ta litt tid hvis du vil vente på tilbud fra flere aktører, men hvis du finner et godt alternativ og søker samme dag kan du i noen tilfeller faktisk få lånet utbetalt til konto allerede samme dag.

📌 Er det fornuftig å ta opp et lån via Loan.no, hva er renten?

I og med at det er flere långivere som tilbyr sine tjenester via denne tjenesten, vil renten også kunne variere mye. Som en hovedregel er det fint å sammenligne kostnaden forbundet med å ta opp lån med kostnaden ved å ikke ta opp lån. Noen ganger er det nødvendig å låne penger til for eksempel nødvendige reparasjoner.

📌 Hva skjer hvis jeg ikke nedbetaler i tide?

Husk at dette handler om usikrede lån med litt lenger løpetid, og altså ikke Loan kredittkort som eventuelt ville måtte betales hver måned. Hvis du merker at du får utfordringer med et eller flere avdrag, er det greit å ringe långiver så raskt som mulig. Da får du anledning til å sette sammen en løsning som passer for begge.

📌 Hvordan kontakter jeg kundeservice i Loan.no?

Dette er en digital tjeneste, så all kontakt skjer også via e-post eller kontaktskjema. Send helt enkelt en e-post til info@loan.no, eller benytt skjemaet på nettsiden der det også er mulig å sende inn henvendelser. Det finnes også en adresse for brev i posten, men den er kanskje ikke aktuell for så mange i 2020.

Kontakter av selskapet LOAN.NO
Offisiell side loan.no
Adresse Cort Adelers Gate 16 0254 Oslo

Omtaler om LOAN.NO 2

5,0
2 anmeldelser
Skriv en anmeldelse

OK, så markedet for lån begynner å bli veldig rotete - med en drøss av aktører. Derfor liker jeg veldig godt sånne her tjenester der man raskt kan sortere i flere på en gang, og begynne å finne fram til de beste alternativene. Det er fortsatt et ork å faktisk finne det absolutt, absolutt beste, men alt som gjør at jeg kan spare noen minutter, eller til og med noen timer, hjelper.

Jeg liker tjenester som sammenligner tilbud, det gjør det lettere å virkelig finne den beste dealen. Det kan være store forskjeller mellom forskjellige lån, så jeg bruker alltid en sånn tjeneste når jeg skal søke om lån. En ekstra fordel her er at det er mulig å sjekke tilbudene uten å legge igjen noen personopplysninger. Samtidig er det enkelt å melde seg av reklame hvis man skulle få det.

Ny anmeldelse

Utlånshastighet
Påbudt å fylle
Navn
Påbudt å fylle
E-post
Er ikke publisert på nettstedet
Påbudt å fylle
Din vurdering
Påbudt å fylle
Påbudt å fylle
 

Søknader om godkjenning

Beløp
50 000 kr
Periode
365... 1800 dager
Effektiv rente
10,54...39,90 %
Beregningseksempel
Eff.rente 39.9 %, 50 000 kr, o/80 mnd, kostnad: 50 924 kr, Totalt: 100 924 kr
Beløp
500 000 kr
Periode
365... 5475 dager
Effektiv rente
12,14...40,00 %
Beregningseksempel
Eff. rente 12,14%, 500000 o/15 år, kostnad: 550485, Totalt: 1050485 kr
Beløp
150 000 kr
Periode
365... 1800 dager
Effektiv rente
11,49...39,90 %
Beregningseksempel
Eff. rente 11.49%, 150.000, o/10 år. kostnad 45.359, totalt: 195.359
Beløp
500 000 kr
Periode
365... 5475 dager
Effektiv rente
6,86...26,00 %
Beregningseksempel
Eff. rente 14,9%, 65.000 o/5 år, kostnad: 28.730, Totalt: 93.730 kr
Beløp
500 000 kr
Periode
30... 1825 dager
Effektiv rente
8,00...19,99 %
Beregningseksempel
Eff.rente 16,24%, 65 000 kr, o/5 år, kostnad: 28 068 kr, totalt: 93 068 kr.