Lån fra L'EASY

4.8
  • Søk om lån
  • Vent på svaret
  • Få penger
Lånevilkår i L'EASY
Beløp fra 10000 til 500000 kr
Effektiv rente fra 12.05 til 39.9%
Periode fra 365 til 1800 dager
Alder, år fra 25 år
Måter å få på Bankkonto
Måter å tilbakebetale , Bankkonto
Tid for utbetaling 24 timer
Arbeidstid 24 timer
Beregningseksempel Eff.rente 12,93 %, 50 000 kr, o/72 mnd, kostnad: 20 784 kr, totalt: 70 784 kr

Innhold

L’Easy — lånetjenester siden 1985

Hva er L’Easy? Dette er en enkel lånetjeneste som tilbyr mikrolån helt opptil 50 000 kroner. Samtidig tilbyr de en rekke ulike teknologiske produkter til hverdag og fritid. Du kan blant annet leie datamaskiner, hvitevarer, kaffemaskiner, telefoner og mye mer.

Disse produktene kan du leie uten at du måtte ha hele summen for leien på bankkontoen. Det er det som er så fint med tjenestene levert av L’Easy. De arbeider for å gjøre din hverdag enklere og bedre for nettopp deg.

Helt siden 1985 har L’Easy tilbudt lånetjenester for det danske markedet, mens de ekspanderte sitt marked til Sverige i 1998 og til Norge i 2001. De har hovedkontor i Odense i Danmark, men har også callsentre for det svenske og det norske markedet.

Hvordan søke lån hos L’Easy?

Det er enkelt å søke L’Easy lån via deres nettside. Det du må gjøre er å legge inn ønsket lånesum og nedbetalingsperiode. Deretter må du legge inn personlig informasjon om hvem du er. Det må du gjøre fordi de må være sikker på at du oppfyller kravene som stilles til deg.

Kravene er at du blant annet må være fylt 25 år, og at du ikke har noen betalingsanmerkninger. Hvis du ikke oppfyller disse kravene, vil du få et avslag på søknaden, og du vil derfor ikke motta penger fra L’Easy.

Når du har fylt inn alle de nødvendige feltene som må fylles inn for å søke, får du en egen brukerkonto. For å komme seg inn på denne må du bruke L’Easy login for å få tilgang til informasjon om ditt lån og dine opplysninger.

Bruk L’Easy logg inn for å følge med på lånesøknaden

Når du har lagt inn en lånesøknad, kan du forvente at du blir kontaktet av profesjonelle kundeveiledere som informerer deg om dine lånemuligheter. Men du kan også bruke L’Easy logg inn for å følge med på søknadsprosessen og holde øye med søknaden.

Du legger inn en søknad, får et lån som passer dine behov og får pengene inn på konto. Så enkelt kan det være. Du har mulighet til å når som helst betale tilbake hele lånebeløpet, men du kan også selv i stor grad bestemme nedbetalingstiden.

I din egen private konto på L’Easy nettbank finner du all informasjon om ditt lån og nedbetaling av lånet. Du finner også informasjon om betingelser og vilkår som kreves for at du i det hele tatt skal få innvilget lån.

Ta kontakt med profesjonell kundeservice for veiledning

Hvis du ønsker mer informasjon eller å komme i kontakt med kundeveiledere kan du kontakte kundeservice. Det finnes flere muligheter for å kontakte L’Easy. Du kan blant annet sende en E-post til E-postadresse info@leasy.no, legge inn en klage ved å sende en E-post med utfylt klageskjema til E-postadresse klager@thorn.no eller ringe på telefonnummer 66101000. På disse tidspunktene er det da åpent for å ringe:

  • Mandag til torsdag mellom klokken 08.00 og 18.00
  • Fredag mellom klokken 08.00 og 16.00
  • Lørdag mellom klokken 11.00 og 16.00

Det er også mulig å fysisk sende brev til adresse:

LEASY NORGE A/S

Postboks 6020 ETTERSTAD

0601 OSLO

Husk å oppdatere din private L’Easy min side

For at du skal få utbetalt lånet du har søkt om og for at du skal kunne bli kontaktet av kundeveiledere for å snakke om muligheter for lån må du legge inn kontaktinformasjon. All informasjon om deg selv må du legge inn på din private L’Easy min side.

Det er viktig at du legger inn riktig telefonnummer, E-postadresse og bostedsadresse. Du må også huske på at du må oppdatere denne informasjonen i ny og ne, og gå gjennom for å se til at all informasjon du har lagt inn om deg selv er korrekt.

Dersom du blir tatt i fusk, kan dette få alvorlige konsekvenser for deg. Det kan også gå ut over dine muligheter for å motta lån. Derfor er det viktig at du følger med på kontoen din og sørger for at informasjonen er korrekt.

Hold kontroll over økonomien og betal tilbake penger i tide

Det er viktig at du har kontroll over din privatøkonomi, og spesielt når du mottar lån. Det er spesielt viktig å betale tilbake lån i tide. Ved å gjøre det unngår du at du må betale ekstra penger til renter og innkrevingsgebyrer.

Ved å følge med på L’Easy min konto kan du holde full oversikt over din nedbetalingsplan og være sikker på at du betaler inn hele det gjenstående lånebeløpet i tide. Det kan være lurt å bruke kontoen din aktivt, fordi det gjør det enklere for deg å bevare kontrollen over din privatøkonomi.

Ofte stilte spørsmål om Leasy

📌 Hvem står bak Leasy?

Det er Thorn Finans som står bak Leasy, og begge navnene er godt kjente for de aller fleste nordmenn. For noen år siden var det fortsatt vanlig å leie TV-er og lignende, og da var disse aktørene store på det markedet. Du kan fortsatt også finansiere hvitevarer og tilsvarende med lån fra Leasy, men i dag er det kanskje vanligere med et Leasy minilån, der du kan låne mellom 10.000 og 50.000 til akkurat hva du vil. På mange måter er dette den naturlige veien videre for disse selskapene, i en verden der lånekunder ønsker mer fleksibilitet og frihet i forhold til å benytte pengene til akkurat hva som helst.

📌 Hvor mye koster et Leasy minilån?

Det er enkelt å få oversikt over kostnadene som følger med et lån fra Leasy, du kan orientere deg i tilgjengelige tilbud direkte på nettsiden. Du trenger ikke å logge inn på noen Leasy nettbank eller forhandle om priser og tilbud, du kan se hva som er typiske renter og søke med en gang. Den endelige renten settes individuelt, men det er enkelt å få oversikt før du søker.

📌 Finnes det noen egen Leasy Min side lett tilgjengelig?

Du trenger i utgangspunktet ikke å forholde deg til noen Leasy min konto, og i og med at det er snakk om relativt enkle lån med håndterlige nedbetalingstider, renter og totalbeløp, er det ofte enkelt å beholde oversikten uansett. Kundeservice er lett å få tak i, og du kan kontakte dem direkte på telefon hvis du blir usikker på noe i forhold til opptak eller nedbetaling av gjeld.

📌 Hvordan kommer jeg i kontakt med Leasy kundeservice?

Det er veldig enkelt å komme i kontakt med kundeservice, du kan enten ringe til 66 10 10 00 eller sende e-post eller brev til selskapet. Kundeservice på telefon holder åpent alle hverdager og lørdag, e-post kan du selvfølgelig sende hvilken dag som helst. Det skal altså ikke være noe problem å få tak i Leasy kundeservice, og spesielt hvis du merker at det blir vanskelig å betale ned på lånet er det lurt å ta kontakt.

📌 Registreres lån fra Leasy i gjeldsregisteret?

Uansett hvem som låner ut penger i Norge, så registreres det i det sentrale gjeldsregisteret. Det gjelder da også for Leasy minilån. Hensikten med dette er både at det skal være lettere for långivere å låne ut på en ansvarlig måte, og at låntakere skal kunne holde oversikt over sin egen gjeldsbelastning på en enkel måte. Hvis du ikke allerede har logget inn på gjeldsregisteret, kan det definitivt anbefales.

Kontakter av selskapet L'EASY
Offisiell side www.leasy.no
Adresse Grensesvingen 9 - 0661 Oslo
Telefon 66101000

Omtaler om L'EASY 9

4,8
9 anmeldelse
Skriv en anmeldelse

Søkte om et forbrukslån via et par ulike tjenester for noen måneder tilbake. Endte opp med å velge et lån som L’Easy fant for meg, da det var det beste tilbudet med den laveste renten. Synes rett og slett det virket som om denne tjenesten er hakket over andre lånetilbydere, og hvis noen lurer på anbefalinger har jeg ingen problemer med å henvise dem til L’Easy logg inn. Lykke til!

Fikk lån gjennom L’Easy min side for en liten stund siden. Kan absolutt anbefale denne tjenesten. De finner lånetilbud fra mange ulike banker, slik at jeg slapp å søke oss hver og én enkelt bank. Utrolig lettvint og det sparer jo mye tid i en travel hverdag. Har ikke opplevd noen problemer her, så hvis du ser etter lån må du gjerne ta det via L’Easy, det er i hvert fall min anbefaling!

Har prøvd noen ulike lånetjenester gjennom årene, men tror L’Easy lån faktisk må være den beste. De har alltid vært svært hyggelige og hjelpsomme når jeg har kommet med oppfølgingsspørsmål, noe som gjør at de skiller seg ut på en positiv måte… Andre sender deg kun lånetilbud uten noen videre oppfølging. Her følte jeg at jeg ble behandlet på en personlig måte, noe som jeg liker.

L’Easy var virkelig en super lånetjeneste for meg som kun ville låne en liten mengde med penger. Jeg er så fornøyd! Også med hvor enkelt det var å følge med på lånet via min side L’Easy.

Hadde jeg visst at det var så enkelt å låne penger via L’Easy hadde jeg gjort det tidligere. En absolutt super tjeneste! Jeg holdt full oversikt over lånet med funksjonen for login L’Easy. Anbefales virkelig!

Det var ingen sak å få innvilget lån hos L’Easy. Alt gikk som smurt. Også å bruke logg inn L’Easy. Her kunne jeg finne all informasjon om lånet og betingelsene. Kunne ikke vært mer fornøyd!

Enklere lån har jeg aldri vært borti! Fikk pengene raskt og nedbetalingen gikk veldig enkelt fordi jeg hadde full oversikt med min side L’Easy. Hadde ikke trodd det kunne være så enkelt å låne penger.

Takk L’Easy for et lettvint lån! Både søknadsprosessen og utbetalingen av lånet gikk veldig raskt. Det var også enkelt og greit å holde oversikt over nedbetalingen med login L’Easy. Jeg er kjempefornøyd!

Super lånetjeneste jeg anbefaler til alle og enhver! Med lån fra L’Easy fikk jeg endelig råd til å innrede verandaen med nye utemøbler. Nedbetalingen gikk også veldig greit da jeg holdt oversikt ved å bruke logg inn L’Easy.

Ny anmeldelse

Utlånshastighet
Påbudt å fylle
Navn
Påbudt å fylle
E-post
Er ikke publisert på nettstedet
Påbudt å fylle
Din vurdering
Påbudt å fylle
Påbudt å fylle
 

Søknader om godkjenning

Beløp
500 000 kr
Periode
365... 5475 dager
Effektiv rente
9,20...33,30 %
Beregningseksempel
Eff.rente 14,9 %, 65 000 kr, o/5 år, kostnad: 28 730 kr, totalt: 93 730 kr
Beste tilbudet
Beløp
20 000 kr
Periode
30... 365 dager
Effektiv rente
24,00...96,00 %
Beregningseksempel
Eff.rente 87 %, 20 000 kr, o/360 dager, kostnad: 7 477 kr, totalt: 27 477 kr
Beløp
500 000 kr
Periode
365... 5475 dager
Effektiv rente
6,32...31,30 %
Beregningseksempel
Eff. rente 13.21 %, 170 000 kr o/10 år, kostnad 233 064 kr, totalt 403 064 kr.
Beste tilbudet
Beløp
30 000 kr
Periode
45... 365 dager
Effektiv rente
103,40...258,02 %
Beregningseksempel
Ferratum Fleksikreditt: 262,91% effektiv rente, 30.000,-, o/12 mnd, uttaksavgift 12.5%, nominell rente 103.40% p.å., Total: 50553,-
Beløp
500 000 kr
Periode
365... 5475 dager
Effektiv rente
9,20...33,30 %
Beregningseksempel
Eff.rente 14,9 %, 65 000 kr, o/5 år, kostnad: 28 730 kr, totalt: 93 730 kr