Lån fra FOXYFINANS (Apex Finans)

4.8
 • Søk om lån
 • Vent på svaret
 • Få penger
Lånevilkår i FOXYFINANS (Apex Finans)
Beløp fra 20000 til 500000 kr
Effektiv rente fra 14.9 til 39.9%
Periode fra 365 til 5475 dager
Alder, år fra 18 år
Måter å få på Bankkonto
Måter å tilbakebetale , Bankkonto
Tid for utbetaling 24 timer
Arbeidstid 24 timer
Beregningseksempel Eff.rente 14,9 %, 65 000 kr, o/5 år, kostnad: 28 730 kr, totalt: 93 730 kr

Innhold

Hvem er Foxy Finans (Apex Finans)?

Foxy Finans (Apex Finans) er en utlåner med skikkelig ‘’foxy’’ utlånsrater, og med det mener vi attraktive. Det er mange grunner til å måtte ta opp et forbrukslån, og det kan være trangt om beinet når det kommer til utlånere, men i denne artikkelen skal vi nemlig igjennom søknadsprosessen, lånevilkårene, hvor mye lån du kan få og mere med det ‘’Foxy’’ navnet.

Du vil også få en oversikt over hvilke kriterier som trengs for å kunne få oppdrevet et lån, samt renteinformasjon og nedbetalingsmåneder.

Tilbudene til Foxy Finans (Apex Finans)

Hos Foxy Finans (Apex Finans) er det mulig å låne ganske så mye penger. Du kan bruke deres hendige programvare på nettsiden der du velger hvor mye penger du ønsker å låne, men de har ikke en kalkulator som andre konkurrenter i bransjen har, der man kan se hvor mye man må betale i måneden på satt tid. Det er hendig, men Foxy Finans har heller valgt å la deg få denne informasjonen via e-post etter du har gjort en søknad etter lån, da du ser på siden deres at du kan velge hvor mye penger du ønsker å låne pluss at du fyller inn e-posten din for videre informasjon.

Du kan låne fra 5000 kr opptil hele 500 000 kr fra Foxy Finans (Apex Finans).

Du får som følger:

 • Lån fra 5000 opptil 500 000 norske kroner
 • Over 5 års tilbakebetalingstid
 • Nominell rente på 13,49%
 • Reell årlig rente på 14,9%
 • Faktureringsgebyr

Til tross for litt høy nominell og reell rente, så må du også tenke på at du får en rimelig stabil rente som ikke skyter opp etterhvert.

Kriterier for å få lån

Det er nødvendig å registrere seg med e-post for å deretter bruke Foxy Finans (Apex Finans) logg inn på min side der og behandle lånet videre, selskap tar også kontakt via e-post for å diskutere lånet ditt videre. Det står ikke i klartekst hvilke kriterier Foxy Finans har for å kunne innfri lån til kunder, så vi legger opp standardkravene nedenfor:

Du må:

 • Være fylt 25 år
 • Ha bevist fast inntekt
 • Ingen betalingsanmerkninger
 • Folkeregistrert i over 2 år

For å kunne få innfridd lån hos Foxy Finans (Apex Finans). Det kan være flere kriterier, men det er noe de gir deg beskjed om når du søker etter lån via e-post. Det er ikke mulig med noe smslån for tiden.

Hvordan få lån hos Foxy Finans (Apex Finans)

Om du oppfyller de ovennevnte kriteriene (og evt de andre kriteriene de gir deg når du eventuelt får en e-post tilbake fra Foxy Finans), så er det mulig for deg å få lån. Du drar programvaren deres opp til hvor mye du ønsker å låne (opptil 500 000 kr), skriver inn eposten din, og venter på å høre fra dem.

Trenger du en innloggingskonto?

Du vil måtte lage en konto og logge inn på Foxy Finans (Apex Finans) min side for å behandle lånet ditt etter du har vært i kontakt med representativene på e-post.

Pengene vil da, etter å ha blitt godkjent, bli sendt til din konto ila 48 timer. Noen synes at det er trygt og greit å ha en innlogging, så om dette passer deg, så er Foxy Finans et godt alternativ.

Tilbakebetaling av lån

Som vises på nettsiden deres, så virker det som at deres maksgrense for tilbakebetaling av lån er på en 5 års periode, men det kan godt hende at denne økes opp til 15 år for de større lånene, men dette styres av agenten som tar kontakt med deg via e-post.

Andres erfaring hos Foxy Finans (Apex Finans)

Det er mulig å lese andres erfaringer via anmeldelser om Foxy Finans her. Det er viktig å kunne se hvilke erfaringer andre mennesker har med en utlåner før du stuper i det og skaffer deg et forbrukslån. Det kan spare deg for mye hodebry!

Kontaktinformasjon og kundeservice hos Foxy Finans (Apex Finans)

For kontakt med kundeservicen til FoxyFinans (Apex Finans), så har du nemlig kun ett valg. Du kan ta kontakt med dem via e-post på info@foxyfinans.com . Det er også mulig å kontakte din agent direkte etter han eller hun tar kontakt med deg etter du har forespurt om et lån. Det er dessverre ingen mulighet for telefonkontakt på dette tidspunktet.

Ofte stilte spørsmål om Foxy Finans

📌 Hva kan Foxy Finans hjelp meg med?

Når du benytter tjenestene på nettsiden til Foxy Finans, så handler det om å finne det beste tilbudet på usikrede lån for akkurat deg. Hvis du navigerer litt fram og tilbake på nettsiden vil du legge merke til at det er flere forskjellige sammenligningstjenester i en, så her må du kanskje lete litt før du finner det du trenger. Når det er sagt så er det noen av de store långiverne på det norske markedet som er til stede her, så det kan godt være at du finner noen gode tilbud. Legg merke til at dette selskapet altså ikke er långiver, men formidler forskjellige tilbud til deg fra andre långivere og banker.

📌 Har jeg tilgang til noen Foxy Finans Min side?

Det finnes i utgangspunktet ikke noen egen Foxy Finans logg inn, og det er viktig å huske på at dette selskapet fungerer som agent for andre långivere. Det betyr at du egentlig ikke trenger noen Min Side eller nettbank her, da alt i forbindelse med selve lånet vil skje på långiver side. Så det er en fordel at det er så enkelt som mulig for deg i dette steget, uten unødvendig innlogging.

📌 Hva er kriteriene for å få lån fra Foxy Finans?

I og med at det er forskjellige banker som innvilger lån, kan de spesifikke kravene variere. Legg likevel merke til at alle banker stiller krav til at du er over 18 år og bor i Norge. Selvfølgelig stilles det dessuten krav til at du har en sunn økonomi, inkludert i det følger det dessuten også med at du vil bli kredittvurdert og sjekket i det sentrale gjeldsregisteret.

📌 Hvor mye koster et lån fra Foxy Finans? Hva er renten?

Renten på et lån som formidles via Foxy Finans, eller Finanseksperter som de også profilerer seg som på nettsiden, utstedes av forskjellige banker og långivere. Det betyr også at renten kan variere mellom så lavt som under 6 %, og opp til en effektiv rente på 100 % eller høyere. Husk likevel at det sistnevnte er for svært lave beløp, og da er ikke effektiv rente det mest fornuftige sammenligningsgrunnlaget.

📌 Hva hvis mitt lån fra Foxy Finans ikke blir tilbakebetalt som det skal?

Til å begynne med er det viktig å huske på at du låner pengene fra en spesifikk bank eller kredittinstitusjon. Hvis du opplever utfordringer med nedbetaling, er det viktig at du kontakter disse direkte, og forteller om situasjonen din. Det vil ofte være mulig å finne en løsning, og en telefonsamtale kan spare deg for høye kostnader i form av gebyrer, purringer og inkasso.

Kontakter av selskapet FOXYFINANS (Apex Finans)
Offisiell side foxyfinans.com
Adresse 1942 Broadway St, Suite 314 Boulder, CO United States

Omtaler om FOXYFINANS (Apex Finans) 3

4,8
3 anmeldelser
Skriv en anmeldelse

Det er ikke ofte jeg har hatt pengenød, men når jeg først hadde det valgte jeg FoxyFinans. Du trenger ikke å bekymre deg for å bruke FoxyFinans min side, da dette er så enkelt at et barn kunne ha gjort det!

Herregud for en rente! Jeg skjønner ikke hvorfor flere folk ikke bruker FoxyFinans lån?! Kanskje det er fordi at mange ikke har behov for et lån, men når jeg virkelig trengte det slo de igjennom.

Logg inn gjort på en utrolig enkel og fin måte hos FoxyFinans. Jeg må bare gi disse menneskene en digital klem da dette var skikkelig lettvindt å bruke, og de ga meg et attraktivt tilbud!

Ny anmeldelse

Utlånshastighet
Påbudt å fylle
Navn
Påbudt å fylle
E-post
Er ikke publisert på nettstedet
Påbudt å fylle
Din vurdering
Påbudt å fylle
Påbudt å fylle
 

Søknader om godkjenning

Beste tilbudet
Beløp
30 000 kr
Periode
45... 365 dager
Effektiv rente
103,40...258,02 %
Beregningseksempel
Ferratum Fleksikreditt: 262,91% effektiv rente, 30.000,-, o/12 mnd, uttaksavgift 12.5%, nominell rente 103.40% p.å., Total: 50553,-
2 avdragsfrie mnd
Beløp
50 000 kr
Periode
365... 1800 dager
Effektiv rente
11,84...39,90 %
Beregningseksempel
Eff.rente 26.73%, 25 000 kr, o/5 år, kostnad: 18 954 kr, Totalt: 43 954 kr
Beløp
500 000 kr
Periode
365... 1800 dager
Effektiv rente
12,05...39,90 %
Beregningseksempel
Eff.rente 12,93 %, 50 000 kr, o/72 mnd, kostnad: 20 784 kr, totalt: 70 784 kr
Beløp
500 000 kr
Periode
365... 5475 dager
Effektiv rente
9,20...33,30 %
Beregningseksempel
Eff.rente 14,9 %, 65 000 kr, o/5 år, kostnad: 28 730 kr, totalt: 93 730 kr
Beste tilbudet
Beløp
100 000 kr
Periode
365... 1800 dager
Effektiv rente
11,86...39,90 %
Beregningseksempel
Eff.rente 26.15 %, 65 000 kr, o/5 år, kostnad: 45929 kr, Totalt: 110929 kr