Lån fra FOLKIA

4.8
  • Søk om lån
  • Vent på svaret
  • Få penger
Lånevilkår i FOLKIA
Beløp fra 2000 til 20000 kr
Effektiv rente fra 24 til 96%
Periode fra 30 til 365 dager
Alder, år fra 20 år
Måter å få på Bankkonto
Måter å tilbakebetale , Bankkonto
Tid for utbetaling Samme dag, eller senest neste virkedag
Arbeidstid 24 timer
Beregningseksempel Eff.rente 87 %, 20 000 kr, o/360 dager, kostnad: 7 477 kr, totalt: 27 477 kr

Innhold

La oss ta en titt på Folkia

Som en underdel av Folkefinans AS er Folkia et norsk finans og kredittselskap, som ble opprettet for å kunne hjelpe nordmenn på den best mulige måten. Når Folkia ble etablert så etablerte de noe nyere enn hva som var på markedet fra før av for å tiltrekke seg flere kunder, og de gjorde det godt.

Folkia lover å bruke den nyeste teknologien for å kunne tilby lavere pris enn hva du allerede finner på markedet. Dette bringer fler kunder til å komme løpende til selskapet for å kunne få hjelp til å få billigere renter og andre gebyrer.

Folkia og Folkefinans er klar over at det er mange som ikke stoler på nettbaserte selskaper fordi man ikke fysisk går inn i et kontor, og mange tenker at de kanskje bare lurer dem osv. Det er derfor de har valgt å legge ut alle års og kvartalsrapportene helt fra starten for å vise hvor ærlige de er. Så for de som tviler på de kan lese disse pluss alle andre dokumenter som selskapet føler at kundene deres trenger å vite, alt for å vise at de ikke har noe å gjemme.

Folkia kundeservice

Dette er en viktig del av alle selskaper, om de ikke gir en kundeservice som er god så vil heller ikke kundene komme tilbake. Heldigvis er dette ikke et problem her, Folkia kundeservice vet hvordan de skal behandle både nye og gamle kunder så de kommer tilbake gang etter gang.

På kundeservice siden deres så kan du finne all informasjonen du trenger så utrolig enkelt å greit, du vet ikke selv engang hva enkelt er før du ser denne siden. Du vil finne hurtiglinker å trykke på om du ønsker å lese deres vilkår og betingelser, personvern eller spørsmål og svar.

Spørsmål og svar siden er veldig nyttig for de som ønsker å sjekke om noen andre har spurt om de samme spørsmålene som du har.

Vist du ønsker Folkia kontakt, for å komme i kontakt med selskapet selv og direkte, så vil du se åpningstidene deres, du vil finne kontaktinformasjonen som Folkia telefonnummer og e-posten deres, du kan til og med finne en fysisk adresse til dem om du ønsker det. Men de aller fleste bruker Folkias telefonnummer for å ringe de og snakke med dem over telefonen, da dette er den enkleste måten

Folkia: logg inn

Når man har bestemt seg for å se hvilke lån man kan ta ut med den beste Folkia rente som blir lovet over hele deres side så begynner man å lete etter en Folkia logg inn side for å komme seg til sin side, men det er her man virkelig blir overrasket, det finnes ikke noen logg inn side, du klikker på søknads knappen så tar den deg rett til skjemaet du må fylle ut for å søke om lån.

Folkia: min side

Nå som vi har funnet ut at det ikke finnes noen logg inn side, så betyr det så klart at du ikke kommer til å finne en Folkia min side her heller.

Du kommer som sagt rett inn på en side der du fyller ut en søknad på lånet. På denne søknaden så må du oppgi fødselsnummer og annen personlig opplysning som sivilstatus og antall barn du har under 18 år som du er ansvarlig.

De vil også spørre deg om din årlige lønn og hvor mye utgifter du har per måned, pluss andre eventuelle gjeld som du kanskje har. Dette gjør de for å kunne finne ut om du har råd til å ta ut lånet de tilbyr deg.

Husk at Folkia ikke gir deg lang tilbakebetaling, men de tilbyr deg heller ikke de største lånsummene. Her kan du lån maksimalt 20 000 kr og betale de tilbake over 12 måneder, så vi snakker ikke om flere hundre tusen over flere år, dette er hva vi kaller smålån.

Hvem kan låne

Folkia ønsker som regel de aller fleste kundene velkommen her på denne siden, men det finnes noen vilkår som du må oppfylle for å kvalifisere seg til å få lån. Dette er jo ikke noen hemmelighet ikke sant.

For det første så må du ha fylt 18 år det er ingen som kommer til å gi et lån til noen som ikke har fylt 18 år.

Du kan ikke ha noen betalingsanmerkninger eller inkassosaker åpnet mot deg, eller noen andre gjeldssaker gående. Du må bevise at du kan og er villig til å betale tilbake.

Du må ha betalt skatt i Norge minst 3 år, dette er fordi de skal kunne ta en ordentlig kredittsjekk av deg. Om du ikke har oppholdt deg i landet lenge nok så har det ikke enkelt å finne nok informasjon om deg.

Vanlige spørsmål om Folkia

📌 Er det fornuftig å låne fra Folkia? Hvor høy er renten?

Alle låneopptak bør vurderes nøye, og et Folkia lån er ikke noe unntak.Tanken med denne typen lån er å låne mellom 2 000 og 20 000 kroner i opptil et år, så det handler altså om relativt begrensede umiddelbare pengebehov som kan dekkes med denne typen lån.

Det er derfor meget viktig å tenke på at renten og kostnaden for å låne pengene er relativt høy i form av effektiv rente, men samtidig kan det være at alternativet har en høyere kostnad. I slike tilfeller kan et lån av denne typen være en mellomfinansiering som gjør at du unngår andre større kostnader eller gebyrer, og på den måten sparer noen kroner.

📌 Hvor raskt kan jeg få et Folkia lån? Hvor lang tid tar søknaden?

Poenget med lån fra Folkia og tilsvarende aktører, er at relativt midlertidige pengebehov kan dekkes. Derfor er det også viktig at lånet utbetales relativt raskt. Selve søknaden skjer med hjelp av BankID, og du får vanligvis beskjed om avgjørelsen umiddelbart. Det er derfor også mulig å få utbetalt pengene til konto allerede samme dag eller påfølgende dag.

📌 Trenger jeg å registrere en konto på Folkia min side?

Du trenger ikke å holde orden på noen Folkia logg inn, og med tanke på hvor kort nedbetalingstiden er bør det være relativt greit å holde oversikt over saldoen. Kundeservice er alltid enkelt tilgjengelig, i tilfelle du likevel har noen spørsmål. Det finnes nok av andre innlogginger å holde orden på, så det kan være veldig befriende å ikke måtte huske på enda flere.

📌 Har et Folkia lån noe å si for min kredittverdighet?

All gjeld må registreres i det sentrale gjeldsregisteret, og gjeld fra Folkia er selvfølgelig intet unntak. Dette er en fordel både for långiver og kunde, da det gjør det enklere å gi lån på en ansvarlig måte. Dette er altså ikke det samme som en anmerkning, hvis du betaler avdrag og renter som avtalt og planlagt vil det ikke telle negativt på noen som helst måte.

📌 Hva skjer hvis jeg ikke betaler tilbake lånet i tide?

Hvis du merker at du ikke har mulighet til å betale neste avdrag på ditt Folkia lån, da er det viktigste å ta kontakt med Folkia kundeservice så raskt som mulig. Hvis situasjonen er kritisk er det også lurt å undersøke hvilke andre muligheter som finnes for enten refinansiering eller umiddelbar tilbakebetaling av gjelden. Husk på å aldri prøve å gjemme unna gjeld.

📌 Hvordan kontakter jeg Folkia kundeservice?

Kundeservice er lett tilgjengelig, og du trenger ikke å logge inn på noen form for Folkia Min Side for å stille et spørsmål. Du kan kontakte kundeservice på enten 73 10 33 00 eller via e-post eller post. Husk på at god kundeservice er noe av det du betaler for, og det er bedre at du tar kontakt med kundeservice en gang for mye istedenfor å la viktige spørsmål stå ubesvarte.

Kontakter av selskapet FOLKIA
Offisiell side folkia.no
Adresse Kronprinsensgate 1 0251 Oslo
Telefon 73103300

Omtaler om FOLKIA 7

4,8
7 anmeldelse
Skriv en anmeldelse

Jeg har tatt lån via Folkia flere ganger. Eller søkt om lån da, for de sjekker de ulike bankene for å finne det beste tilbudet som passer deg. Da vet jeg at jeg sparer tid på å gjøre den jobben manuelt. Skulle jeg gjort alt selv ville det tatt utrolig lang tid. Når jeg gjør det via Folkia min side trenger jeg bare å oppgi opplysningene mine én gang! Veldig kjapt, enkelt og greit.

Endte opp med å søke lån via Folkia min side nå nylig. Sjekket et par ulike leverandører på forhånd, men synes Folkia utmerket seg på den mest positive måten. De sjekke mange ulike banker for å forsikre seg om at jeg fikk det beste låntilbudet som var mulig. Endte opp med å få hele lånesummen jeg hadde ønsket, og til en enda bedre rente enn hva jeg hadde forventet! Kjempefornøyd!

Jeg ønsker å anbefale lån fra Folkia til alle som har behov for litt penger raskt. Søknaden var enkel å fylle ut, ventetiden var kort og pengene var raskt på konto. En utrolig lettvint tjeneste med en svært god min side Folkia med alt på et sted.

Jeg mottok et lån fra Folkia med super rente og gode betingelser. Anbefaler alle å låne penger via login Folkia. Her finner du all informasjon du trenger og du får selv full kontroll over lånet ditt. Jeg ble veldig fornøyd!

Denne lånetjenesten gjorde livet mitt enklere. Jeg er så utrolig fornøyd med lånet jeg mottok fra Folkia. Min side Folkia gjorde det enkelt for meg å følge med på nedbetalingen og renten.

Takk Folkia for et lite lån som hjalp meg stort i hverdagen. Med login Folkia kunne jeg enkelt følge med på gjenværende skyldig beløp. Dette var helt supert og jeg er veldig fornøyd!

Overrasket over hvor lettvint det var å få låne litt penger hos Folkia. Jeg er veldig fornøyd med lånet jeg fikk og tjenesten i seg selv. Mottok lån og holdt oversikt over nedbetalingen via logg inn Folkia. Anbefaler til alle.

Ny anmeldelse

Utlånshastighet
Påbudt å fylle
Navn
Påbudt å fylle
E-post
Er ikke publisert på nettstedet
Påbudt å fylle
Din vurdering
Påbudt å fylle
Påbudt å fylle
 

Søknader om godkjenning

Beløp
500 000 kr
Periode
365... 5475 dager
Effektiv rente
9,20...33,30 %
Beregningseksempel
Eff.rente 14,9 %, 65 000 kr, o/5 år, kostnad: 28 730 kr, totalt: 93 730 kr
Beste tilbudet
Beløp
30 000 kr
Periode
45... 365 dager
Effektiv rente
103,40...258,02 %
Beregningseksempel
Ferratum Fleksikreditt: 262,91% effektiv rente, 30.000,-, o/12 mnd, uttaksavgift 12.5%, nominell rente 103.40% p.å., Total: 50553,-
Beløp
500 000 kr
Periode
365... 1800 dager
Effektiv rente
12,05...39,90 %
Beregningseksempel
Eff.rente 12,93 %, 50 000 kr, o/72 mnd, kostnad: 20 784 kr, totalt: 70 784 kr
Beløp
500 000 kr
Periode
365... 5475 dager
Effektiv rente
9,20...33,30 %
Beregningseksempel
Eff.rente 14,9 %, 65 000 kr, o/5 år, kostnad: 28 730 kr, totalt: 93 730 kr
Beløp
500 000 kr
Periode
365... 5475 dager
Effektiv rente
6,32...31,30 %
Beregningseksempel
Eff. rente 13.21 %, 170 000 kr o/10 år, kostnad 233 064 kr, totalt 403 064 kr.