Lån fra FOKUSLÅN

4.3
 • Søk om lån
 • Vent på svaret
 • Få penger
Lånevilkår i FOKUSLÅN
Beløp fra 10000 til 75000 kr
Effektiv rente fra 18.59 til 39.9%
Periode fra 365 til 1800 dager
Alder, år fra 20 år
Måter å få på Bankkonto
Måter å tilbakebetale , Bankkonto
Tid for utbetaling Pengene blir satt inn på kontoen din samme dag som lånet blir godkjent, eller senest dagen etter
Arbeidstid 24 timer
Beregningseksempel Eff.rente 26.15 %, 65 000 kr, o/5 år, kostnad: 45 929 kr, Totalt: 110 929 kr

Innhold

Hvem er Fokuslån

Fokuslån er et skandinavisk, ja, ikke norsk, men skandinavisk selskap som opererer i Norge, Sverige og Danmark. De har over flere år klart å komme seg opp på en høy pidestall når det kommer til forbrukslån. Til tross for at de har ganske lavt lånevolum, noe vi skal inn på senere, så har de dog lukrative forbrukslån man kan lett titte på med deres uforpliktende søknad på nettsiden deres.

Denne søknaden vil gi deg en lånekalkulator og gi deg beskjed om hvor mye du kan forvente å måtte betale per måned. Fokuslån for Norge har sin base i Oslo, og drives igjennom Thorn Norge Finans AS; som står bak mange av forbrukslånene som finnes for nordmenn i disse dager.

Hvilke tjenester tilbyr Fokus lån?

Så tilbyr firmaet deg å låne opptil 75 000 NOK og velge rente og avdragsfri periode ut ifra dine egne behov. Skulle økonomien din plutselig snu, så er det også mulig å tilbakebetale hele lånet, opptil 75 000 NOK, kostnadsfritt og uten å måtte gjøre en Fokuslån logg inn. I følge Norsk lov er det for lån under 50 000, men hos dette selskapethar de gjort dette enkelt for deg, slik at du kan nedbetale lånet ditt når du skulle måtte ønske det.

For å få en fin oversikt over hvilke rater Fokuslån tilbyr deg helt uten å påkreve at du lager en konto. Vi har derfor en fin liste nedenfor der du vil kunne benytte deg av informasjon som vil hjelpe deg til å finne ditt perfekte lån.

 • Nominell rente (pr år): 15.72%-21.60%
 • Effektiv rente: 19.20%-26.33%
 • Maks effektiv rente: 39.9%
 • Purregebyr er 1/10 - Betalingsoppfordring er 3/10 av lånet
 • Utbetaling skjer ila 14-24 timer etter innvilget søknad

Som du ser så er det helt greie renter for dette forbrukslånet, og, siden maksimal tilbakebetalingstid er 60 måneder (5 år), så er dette et kjapt og greit lån å bli kvitt. Spesielt da med muligheten til å betale tilbake hele lånet uten ekstra kostnad opptil deres maksimale lånegrense.

Hvem kan få lån hos Fokuslån?

Dette er noe som ofte blir spurt, men også noe som har gjenkjennbare kriterier fra andre låneenheter i det norske og skandinaviske markedet. Du kjenner kanskje igjen noen av disse, men vi fører opp kriteriene til Fokuslån nedenfor uansett:

 • Må være fylt 20 år
 • Fast bostedsadresse i norge, med bevis for bostedsadresse i over 2 år
 • Inntekt på minimum 220 000 NOK (fast inntekt)
 • Ingen betalingsanmerkninger

Dette er lett for de fleste å kunne oppfylle, men husk at betalingsanmerkninger kan skje om du har vært for sent ute med å betale inn til MasterCard for eksempel, så sjekk gjerne før du velger å søke om et lån hos Fokuslån.

Hvordan søke om lån hos Fokuslån?

Om det er noe som er uhyre enkelt, så er det å søke lån hos denne låneagenten. Det krever ingen tilgang til en Fokuslån min side. Dette er simpelthen fordi du ikke trenger å lage en konto, eller benytte deg av din egen side hos låneagenten. Du kan rett og slett søke om lån rett igjennom siden deres uten å måtte gi opp e-posten din eller gjøre en Fokuslån login. Dette er noe du gjør til slutt, slik at du kan få beskjed om lånet var innvilget. Du kan også få beskjed igjennom SMS.

Lånekalkulatoren hos Fokuslån er kjempeenkel å bruke. Du sklir knappene opp og ned ut ifra hvor mye penger du ønsker å låne og hvor lang tid du trenger på deg til å betale tilbake. Maksimal tilbakebetalingstid er 60 måneder (5 år) og maksimal utlåning er på 70 000 NOK.

Du vil deretter få beskjed om hvordan månedsprisen din blir. Dette er en fastsatt pris som du vil måtte betale på et visst tidspunkt hver måned. Det er også mulig å be om en avdragsfri periode på 30, 60 eller 90 dager, noe som fungerer bra om du ønsker å få økonomien i orden.

Og alt dette skjer helt uten å måtte bruke Fokuslån min side eller annen innlogging. Du kan lett gjøre dette igjennom nettsiden deres.

Hvordan skjer utbetalingene til Fokuslån?

Når det kommer til utbetaling, noe vi alle vet er den morsomste delen av å måtte ta opp et lån noe sted, så er Fokuslån uhyre raske. Utbetaling skjer iløpet av 14-24 timer, siden de er en del av Thorn, der utbetalingene alltid har samme tidsberegning uansett hvilken side som leverer de ut. Om siden du prøver å få et forbrukslån av er en del av Thorn-samarbeidet, så er det ganske sikkert at du får din utbetaling innen 24 timer.

Andre kunders erfaring med Fokuslån

Flere kunder er rimelig fornøyde med det Fokuslån har å tilby, noe som lett kan ses igjennom flere anmeldelser fra nordmenn som har hatt økonomiske problemer som de har klart å løse.

Det er svært sjeldent at du finner noen som klager over Fokuslån på disse anmeldelsene, bare ta en titt selv om du ikke vet om du skal bruke de eller ei.

Fokuslån kontakt - Hvordan få tak i Fokuslån?

De har ingen Fokuslån logg inn, så man skulle tro at det er vanskelig å komme i kontakt med personalet her. Det er det tross alt ikke. Innenfor normale arbeidstimer så er det vanlig å ta kontakt med Thorn Finans om man skulle ha noen spørsmål om noen av forgreiningene deres, slik som Fokuslån er, men om du ønsker å ta kontakt med fokuslån direkte så kan du kikke på listen nedenfor.

 • Innspurten 11, 0663 Oslo
 • Tlf: 21610005
 • E-post: info@fokuslan.no

Som du ser har Fokuslån samme adresse som andre under Thorn Finans-fanen, og dette er simpelthen fordi de er en del av Thorn Finans som har hovedkvarter der.

Ofte stilte spørsmål om Fokuslån

📌 Ha er egentlig renten på lån fra Fokuslån?

Alle lånesøknader behandles individuelt, og det betyr at Fokuslån rente kan være forskjellig fra person til person. Akkurat nå viser Fokuslån til en rente som eksempel på 15,72 - 21,60%. Den effektive rente vil være noe høyere, i og med forskjellige gebyrer. Det som er viktig å huske på i forbindelse med denne type relativt begrensede kreditter, er at faktorer som nedbetalingstid har veldig mye å si. Du kan betale ned et helt Fokus lån uten ekstra kostnader, uansett om lånet er høyere enn lovens krav på 50 000. Hvis du uventet får noe penger til overs er det lurt å nedbetale denne gjelden raskere.

📌 Hva skjer hvis jeg ikke kan betale tilbake lånet?

Hvis du merker at du ikke klarer å betale ned på lånet som avtale, er det ekstremt viktig at du gir beskjed til Fokuslån kontakt. Det kan skje den beste at økonomien ikke helt strekker til, men det viktige er at du er åpen om det og prøver å finne en løsning slik at du kan betale ned gjelden etter hvert. Husk at du med Fokuslån også kan velge en periode uten nedbetalinger.

📌 Påvirker lånet fra Fokuslån kredittverdigheten min?

Alle kreditter og lån registreres i det sentrale gjeldsregisteret, så et lån fra Fokuslån vil være en del av din totale gjeldsbelastning. Hvis du har noen spørsmål til hvordan dette kan påvirke mulighetene dine til å få andre kreditter, så er det lurt å kontakte Fokuslån. Du trenger ikke å logge inn på noen Fokuslån Min side, bare send en e-post eller ta en telefon direkte til selskapet.

📌 Må jeg registrere en konto på Fokuslån?

Det er enkelt å søke om lån fra Fokuslån, så du trenger heller ikke å lage noen konto eller registrere noen Fokuslån logg inn som en del av prosessen. Du legitimerer deg enkelt og greit med BankID i løpet av søknaden, så du trenger ikke å lage noen nye brukernavn eller passord. Dette er en av de store fordelene med BankID, at du kan benytte den hos flere forskjellige banker.

📌 Hvor lang tid tar det å ta opp et lån i Fokuslån?

Når du søker om et Fokus lån skal du få beskjed raskt, men selskapet lover ikke at du får beskjed direkte på skjermen. Noe de i hvert fall lover er at pengene utbetales samme dag som søknaden blir godkjent, eller eventuelt påfølgende dag. At det kan ta en liten tid før du får beskjed er kanskje et tegn på at det også er noe menneskelig vurdering av faktorer som Fokuslån rente og hvilken nedbetalingstid og andre vilkår du får.

Kontakter av selskapet FOKUSLÅN
Offisiell side www.fokuslan.no
Adresse Innspurten 11 0663 Oslo
Telefon 21610005

Omtaler om FOKUSLÅN 3

4,3
3 anmeldelser
Skriv en anmeldelse

Hei. Søkte nylig om et forbrukslån via Fokuslån og må si meg storfornøyd med hvordan det hele gikk for seg. De fant tilbud fra flere ulike banker og det gjorde at jeg ikke måtte bruke timesvis på å manuelt lete etter det beste lånet for meg. Jeg sendte kun inn informasjonen min en gang via Fokuslån min side, så det var svært lettvint. Anbefaler dette utvilsomt til andre.

Jeg har betalt på MasterCard i flere år, og det virker som at det ikke går nedover. Heldigvis kunne jeg ta et forbrukslån hos Fokuslån uten å måtte bruke Fokuslån logg inn slik at jeg fikk betalt ut mastern og kan nå fokusere på Fokuslån sitt mer vennlige rate. Thank you thorn. (om du ikke vet så er de en del av Thorn gruppen)

Gir bare en treer fordi jeg ikke tror på at sånne anmeldelser kommer frem. Uansett var jeg glad jeg slapp å bruke en Fokuslån min side når jeg måtte ta ibruk Fokuslån sitt forbrukslån for å oppfylle en barndomsdrøm: nemlig brygging av eget øl hjemme. Nå blirre fest, og jeg skåler med en IPA til Fokuslån!

Ny anmeldelse

Utlånshastighet
Påbudt å fylle
Navn
Påbudt å fylle
E-post
Er ikke publisert på nettstedet
Påbudt å fylle
Din vurdering
Påbudt å fylle
Påbudt å fylle
 

Søknader om godkjenning

2 avdragsfrie mnd
Beløp
50 000 kr
Periode
365... 1800 dager
Effektiv rente
11,84...39,90 %
Beregningseksempel
Eff.rente 26.73%, 25 000 kr, o/5 år, kostnad: 18 954 kr, Totalt: 43 954 kr
Beløp
500 000 kr
Periode
365... 5475 dager
Effektiv rente
9,20...33,30 %
Beregningseksempel
Eff.rente 14,9 %, 65 000 kr, o/5 år, kostnad: 28 730 kr, totalt: 93 730 kr
Beste tilbudet
Beløp
100 000 kr
Periode
365... 1800 dager
Effektiv rente
11,86...39,90 %
Beregningseksempel
Eff.rente 26.15 %, 65 000 kr, o/5 år, kostnad: 45929 kr, Totalt: 110929 kr
Beløp
500 000 kr
Periode
365... 5475 dager
Effektiv rente
6,32...31,30 %
Beregningseksempel
Eff. rente 13.21 %, 170 000 kr o/10 år, kostnad 233 064 kr, totalt 403 064 kr.
Beløp
500 000 kr
Periode
365... 5475 dager
Effektiv rente
9,20...33,30 %
Beregningseksempel
Eff.rente 14,9 %, 65 000 kr, o/5 år, kostnad: 28 730 kr, totalt: 93 730 kr