Lån fra FINANSEKSPERTER

5.0
  • Søk om lån
  • Vent på svaret
  • Få penger
Lånevilkår i FINANSEKSPERTER
Beløp fra 25000 til 500000 kr
Effektiv rente fra 5.25 til 14.9%
Periode fra 365 til 4380 dager
Alder, år fra 20 år
Måter å få på Bankkonto
Måter å tilbakebetale , Bankkonto
Tid for utbetaling 24 timer
Arbeidstid 24 timer
Beregningseksempel Eff.rente 5.25 %, 50 000 kr, o/5 år, kostnad: 6 958 kr, Totalt: 56 958 kr

Innhold

Lån via Finanseksperter

Finanseksperter er som navnet tilsier et firma som har sin ekspertise innen finans. Det er lån som er hovedbeskjeftigelsen, og firmaet hjelper søkere med å finne det beste tilbudet. Ved å innhente tilbud fra flere firmaer kan kunden være sikker på at man får de beste betingelsene, samtidig som man slipper mye ekstrajobb.

Lånebetingelsene hos Finanseksperter

Man kan søke om beløp på mellom 5000 - 500 000 kr via nettsiden. Nedbetalingstiden kan være alt mellom 1 til 15 år. Hvilken rente man får tilbud om varloggierer ut fra flere faktorer, samt hvilken tilbyder det snakk om, men vanligvis ligger den mellom 8 - 21 %.

Du finner en flott lånekalkulator på Finanseksperter hjemmesiden.

Hvem kan søke om forbrukslån

Alle myndige nordmenn kan søke om Finanseksperter forbrukslån. Det varierer derimot hvor gammel man må være, men minstealderen er alltid minst 18 år. Noen firmaer krever derimot at man er 20 eller 25 år.

I tillegg blir det gjennomført en kredittsjekk når man sender inn søknaden. Da er det et krav at man ikke har noen pågående inkassosaker.

Hvordan søker man om minilån

Det er en relativt enkel prosess. Det starter med at du benytter lånekalkulatoren på Finanseksperter min side for å justere hvor stort beløp og hvilken nedbetalingstid du ønsker. Deretter går du videre til neste steg, hvor du må fylle inn personlig informasjon, samt samtykke til vilkår og betingelser. Alt gjøres på hjemmesiden til Finanseksperter.

Personlig brukerkonto i nettbank?

Du får ikke noen Finanseksperter logg inn-muligheter eller lignende nettkonto. Grunnen er at de kun henter inn tilbud fra ulike banker, og etter at den jobben er gjort, er ditt forhold med dem avsluttet, ettersom du da skal forholde deg til den aktuelle banken der du fikk lån. Noen ganger får man en konto hos dem, andre ganger ikke.

Finanseksperter lån utbetales til nettbank

Lånet utbetales alltid direkte til din egen personlige bankkonto. Deretter kan du gjøre hva du enn måtte ønske, enten det er å overføre til kredittkort for å betale det du har utestående, eller ta ut pengene i minibank. Pengene blir for øvrig alltid kjapt utbetalt når lånet er innvilget, vanligvis etter 1 virkedag.

Hvordan foregår tilbakebetalingen av smslån

Finanseksperter lånet tilbakebetales via månedlige avdrag. Du kan som oftes selv velge mellom noen ulike forfallsdatoer, men vanligvis er det enten den 1. eller 20. hver måned. Man kan enten betale via egen bankkonto, eller via andre kort dersom man har det. Det er helt opp til deg, så lenge avdragene blir betalt i tide.

Kundenes erfaringer og tilbakemeldinger

Vi har sett på hvilke meninger og erfaringer som kundene har med Finanseksperter. Det som går igjen er at folk er utrolig fornøyd med at de fikk hjelp til å innhente det beste lånetilbudet, uten å måtte gjøre noen jobb selv. Folk sier de sparte mye tid, samtidig som de fikk de beste betingelsene, altså i pose og sekk.

Fordeler og ulemper med Finanseksperter

Fordeler:

  • Kjempegod kundeservice, som svarer godt og kjapt på alle spørsmål
  • Maksimalt lånebeløp er hele 500 000 kr
  • God lånekalkulator, der man kan justere beløp og nedbetalingstid
  • Man sparer tid
  • Man får de beste betingelsene

Ulemper:

  • Hjemmesiden er ikke den fineste
  • Det finnes ikke noen egen app der man kan søke lån

Hvordan kontakte Finanseksperter

Dersom du ønsker å komme i kontakt med kundeservice kan du åpne opp e-posten din og skrive en e-post til info@finanseksperter.com.

Per i dag er det ikke mulig å kontakte dem via telefon, men i og med at alle bruker e-post i dag, bør ikke det være noe problem. Man får uansett svar på spørsmålene sine innen rimelig tid.

Spørsmål og svar

Hvor gammel må jeg være for å få lån?

Det varierer litt fra bank til bank, men hovedregelen er at du må være minst 18 år. I og med at Finanseksperter samarbeider med mange ulike banker, er det litt forskjellige regler som gjelder. Hos noen er grensen 18 år, men hos andre er den 20 eller 25 år. Heldigvis finnes det mange tilbydere som godtar unge mennesker også.

Finnes det en egen app eller min side?

Nei, det er ikke noen app eller personlig side du kan benytte via Finanseksperter. Du får kun videreformidlet ulike lånetilbud via deres tjenester, og deretter er resten av kundeforholdet mellom deg og den aktuelle banken. Noen banker har derimot egne sider med innloggingsfunksjon, der du kan administrere lånet ditt.

Hva skjer hvis jeg har betalingsvansker?

Du bør alltid kontakte kundeservice med en gang dersom du tror eller vet at du kommer til å ha vanskeligheter med å betale det faste avdraget. Da kan det være dere får gjort en avtale om at beløpet kan betales til et senere tidspunkt, eller at neste faktura betales dobbelt opp. Spør, så får du sikkert hjelp.

Er det lett å søke lån via Finanseksperter?

Det er rett og slett veldig lett. Du trenger bare å fylle inn søknadsskjemaet én eneste gang, og deretter tar de jobben med å forhøre seg hos de ulike bankene om hvilke tilbud som er aktuelle for deg. Dermed sparer du utrolig mye tid, sammenlignet med om du skulle ha fylt inn unike søknader hos alle de ulike selskapene.

Når blir lånet utbetalt?

Hele prosessen er vanligvis svært kjapp og effektiv. Etter at søknaden din er godkjent, som ofte skjer helt automatisk, blir lånet vanligvis utbetalt innen én virkedag, men i noen tilfeller blir det utbetalt enda kjappere, altså samme dag. Pengene blir da overført til kontonummeret du oppga under søknadsprosessen.

Kontakter av selskapet FINANSEKSPERTER
Offisiell side finanseksperter.com
Adresse 1942 Broadway St, Suite 314 Boulder, CO United States

Omtaler om FINANSEKSPERTER 2

5,0
2 anmeldelser
Skriv en anmeldelse

Da jeg søkte om lån nå nylig valgte jeg å gjøre det via Finanseksperter logg inn og benyttet den gode lånekalkulatoren deres. Da valgte jeg enkelt lånebeløp og nedbetalingstid, og innen kort tid hadde de sjekket ut hva alle de ulike bankene kunne tilby! Snakk om en effektiv ordning. Jeg er kjempeglad, for jeg hadde ikke klart eller orket å sjekket alle bankene selv.

Jeg er kjempefornøyd med å ha fått hjelp til å søke om det mest gunstige lånet via Finanseksperter min side. Det beste er at jeg ikke trengte å gjøre noe annet enn å fylle inn søknaden 1 gang på hjemmesiden, og deretter gjorde de resten! Det sparer meg utrolig mye tid i en travel hverdag, noe som er perfekt. Jeg er positivt overrasket over hvor bra dette var. Anbefales!

Ny anmeldelse

Utlånshastighet
Påbudt å fylle
Navn
Påbudt å fylle
E-post
Er ikke publisert på nettstedet
Påbudt å fylle
Din vurdering
Påbudt å fylle
Påbudt å fylle
 

Søknader om godkjenning

Beløp
500 000 kr
Periode
365... 5475 dager
Effektiv rente
6,32...31,30 %
Beregningseksempel
Eff. rente 13.21 %, 170 000 kr o/10 år, kostnad 233 064 kr, totalt 403 064 kr.
Beste tilbudet
Beløp
30 000 kr
Periode
45... 365 dager
Effektiv rente
103,40...258,02 %
Beregningseksempel
Ferratum Fleksikreditt: 262,91% effektiv rente, 30.000,-, o/12 mnd, uttaksavgift 12.5%, nominell rente 103.40% p.å., Total: 50553,-
Beløp
500 000 kr
Periode
365... 5475 dager
Effektiv rente
9,20...33,30 %
Beregningseksempel
Eff.rente 14,9 %, 65 000 kr, o/5 år, kostnad: 28 730 kr, totalt: 93 730 kr
Beste tilbudet
Beløp
100 000 kr
Periode
365... 1800 dager
Effektiv rente
11,86...39,90 %
Beregningseksempel
Eff.rente 26.15 %, 65 000 kr, o/5 år, kostnad: 45929 kr, Totalt: 110929 kr
Beløp
500 000 kr
Periode
365... 1800 dager
Effektiv rente
12,05...39,90 %
Beregningseksempel
Eff.rente 12,93 %, 50 000 kr, o/72 mnd, kostnad: 20 784 kr, totalt: 70 784 kr