Lån fra AROS FINANS

5.0
 • Søk om lån
 • Vent på svaret
 • Få penger
Lånevilkår i AROS FINANS
Beløp fra 10000 til 500000 kr
Effektiv rente fra 6.81 til 24.4%
Periode fra 365 til 5475 dager
Alder, år fra 23 år
Måter å få på Bankkonto
Måter å tilbakebetale , Bankkonto
Tid for utbetaling 24 timer
Arbeidstid 24 timer
Beregningseksempel Eff.rente 13,2 %, 150 000 kr, o/10 år, kostnad: 112 573 kr, totalt: 262 573 kr

Innhold

Aros Finans - lånetilbyder

Dersom du er på utkikk etter et lån, men ikke vet helt hvor du skal starte, bør du definitivt vurdere Aros Finans lån. De tilbyr nemlig sine tjenester som hjelper deg med å finne det beste tilbudet fra ulike banker. Du kan søke om ulike beløper over ulike nedbetalingsperioder via hjemmesiden etter at du har registrert deg.

Betingelser for forbrukslån hos Aros Finans

Du kan søke om mange ulike beløper, så det passer fint uansett om du er på utkikk etter en stor eller en liten sum. Perioden kan variere fra 1 år opp til mer enn 10 år.

Hovedkriteriet er kun det faktum at du må være norsk statsborger, samtidig som du er myndig. Dersom du ikke har norsk personnummer, eller er under 18 år, kan du ikke få innvilget smslån.

Regler for hvem som kan søke lån

I tillegg til de to faktorene som vi nevnte tidligere, altså alder og personnummer, er det en annen sentral faktor som må oppfylles før du kan få innvilget smålån. Man kan ikke ha noen betalingsanmerkninger registrert på seg. Da vil nemlig en kredittsjekk, som er obligatorisk i søknadsprosessen, ikke kunne godkjennes.

Hvordan søke lån hos Aros Finans

Det første du må gjøre er å registrere deg hos min side ved å fylle ut skjemaet på hjemmesiden. Da må du først oppgi navn, mobilnummer og e-postadresse. Deretter kan du fylle ut informasjon om hvilket type minilån du er på utkikk etter. Når det er gjort kommer Aros til å kontakte bankene for å se hvilke muligheter som finnes.

Får jeg en personlig konto hos Aros Finans min side?

Det er ikke mulig med noen innlogging på selve hjemmesiden til Aros Finans logg inn, men det er ikke noe man behøver heller. All kommunikasjon foregår nemlig på SMS og e-post, noe som er effektivt og enkelt. Da trenger du ikke å ha en bruker og passord du må huske på for å kunne Aros login. Du avventer rett og slett informasjon via e-post.

Hvordan Aros utbetaler smslån

Først og fremst er det ikke Aros som utbetaler selve lånet. De formidler kun kontakten mellom deg og den aktuelle banken. Det er banken som kommer til å overføre lånesummen til din nettbank eller Aros kredittkort. Dette tar vanligvis kun én virkedag fra lånet er godkjent. Hele prosessen er strømlinjeformet.

Tilbakebetaling av Aros Finans smslån

Naturlig nok er det månedlige avdrag som må innfris på forfallsdato for nedbetalingen av lånet. Noen bruker Aros Finans kredittkort for å betale ned, men det beste er nok å opprette AvtaleGiro og overføre direkte fra nettbanken din. Dermed er du sikker på at du ikke glemmer noen forfallsdatoer og unngår ekstra purregebyrer.

Aros Finans erfaringer og tilbakemeldinger fra kunder

Kunder er generelt sett veldig tilfredse med tjenestene og hjelpen de har fått fra Aros Finans Norge. Erfaring tilsier at det er ikke alltid at kunder er like tilfredse med lånetilbydere, men ved denne anledningen virker det som om de fleste av kundene er enige i at Aros leverer veldig gode finanstjenester.

Aros Finans - fordeler og ulemper

Fordeler:

 • Man får hjelp til å innhente de beste lånetilbudene
 • Du må bare registrere deg en gang på Aros Finans
 • Man trenger ikke søke individuelt hos alle bankene
 • Flere valgmuligheter gir deg bedre tilbud
 • Du unngår å få lånet med de dårligste betingelsene

Ulemper:

 • Ingen lånekalkulator direkte på hjemmesiden
 • Det finnes ikke noen egen app der man kan søke lån
 • Ikke så lett å finne kontaktinformasjon til kundeservice

Slik kontakter du Aros Finans kundeservice

Vi har ikke sett noe Aros telefonnummer de kan kontaktes på, da de ikke har opplyst noe om det på hjemmesiden.

Det er derimot mulig å kontakte dem via Aros Finans kontakt på e-post kontakt@arosfinans.com. Dersom du har noe du lurer på anbefaler vi deg derfor om å skrive dem en e-post, som jo uansett er en av de beste kommunikasjonsmetodene for support i dag.

Spørsmål og svar

Finnes det en egen Aros Finans-app?

Det finnes ingen dedikert Aros Finans-app per dags dato. Hvem vet om det kommer i fremtiden, men per i dag kan du uansett åpne opp hjemmesiden via nettleseren på mobilen, og gjennomføre registrering og søknad der. I mangel på en app er dette en veldig grei måte å gjøre det på, dersom du ikke har noen datamaskin tilgjengelig.

Hvor fort blir lånet utbetalt?

Først må søknaden din godkjennes, noe som vanligvis går automatisk, men enkelte ganger kan den bli manuelt behandlet først. Når det steget er fullført, går det imidlertid veldig kjapt. Da har du pengene på konto innen 1 virkedag, noe som må sies å være imponerende behandlingstid. Pengene kommer på kontoen din.

Hva er minstealder for å søke lån?

I henhold til norske regler er det ikke lov å tilby lånetjenester til personer under 18 år, så Aros Finans følger naturligvis disse reglene. Når man har passert myndighetsalder kan man derimot søke om lån. Merk derimot at enkelte banker krever at man har passert 20 eller 25 år før man kan søke, men det varierer.

Hvordan er søknadsprosessen hos Aros Finans min side?

Det starter med at du registrerer deg på hjemmesiden. Her fyller du inn personlig informasjon og økonomiske detaljer. Oppgi hvilket lån du ser etter, både med tanke på ønsket størrelse og nedbetalingstid. Deretter kontakter de bankene og ser hva som er mulig. Etterpå kontakter de deg med resultatet.

Hvordan kontakter jeg Aros Finans telefon sin kundeservice?

Per nå har vi ikke oppdrevet noe telefonnummer man kan kontakte Aros Finans på. Det er derimot mulig å kontakte dem via e-postadressen kontakt@arosfinans.no. Dersom du har noen spørsmål anbefaler vi at du skriver til dem der, så vil de hjelpe deg videre. Noen vil kanskje savne muligheten for å snakke med noen, men slik er det.

Kontakter av selskapet AROS FINANS
Offisiell side no.arosfinans.com
Adresse Ryesgade 9, 3. sal DK-8000 Århus C.

Omtaler om AROS FINANS 2

5,0
2 anmeldelser
Skriv en anmeldelse

Jeg har bare gode ting å si om min Aros Finans erfaring. Jeg opplevde at jeg ble behandlet på en profesjonell, men samtidig vennlig måte, og det er slik jeg liker det. Lånet jeg fikk hadde faktisk bedre betingelser enn jeg hadde turt å håpe på. Da er det naturlig at jeg er en fornøyd kunde, hehe. Aros Finans kontakt hjelper deg også med kundeservice dersom du lurer på noe.

Aros Finans Norge har hjulpet meg med å finne et lån som var akkurat slik jeg hadde håpet på. Jeg hadde fryktet at betingelsene skulle bli for dyre, men den gang ei. Takket være søknadsprosessen på Aros Finans lån var det enkelt å se hvor stor avdragene skulle bli, og jeg kunne justere lånebeløpet og se ulike utfall basert på renten. Jeg anbefaler dette til andre nordmenn!

Ny anmeldelse

Utlånshastighet
Påbudt å fylle
Navn
Påbudt å fylle
E-post
Er ikke publisert på nettstedet
Påbudt å fylle
Din vurdering
Påbudt å fylle
Påbudt å fylle
 

Søknader om godkjenning

2 avdragsfrie mnd
Beløp
50 000 kr
Periode
365... 1800 dager
Effektiv rente
11,84...39,90 %
Beregningseksempel
Eff.rente 26.73%, 25 000 kr, o/5 år, kostnad: 18 954 kr, Totalt: 43 954 kr
Beste tilbudet
Beløp
100 000 kr
Periode
365... 1800 dager
Effektiv rente
11,86...39,90 %
Beregningseksempel
Eff.rente 26.15 %, 65 000 kr, o/5 år, kostnad: 45929 kr, Totalt: 110929 kr
Beløp
500 000 kr
Periode
365... 5475 dager
Effektiv rente
9,20...33,30 %
Beregningseksempel
Eff.rente 14,9 %, 65 000 kr, o/5 år, kostnad: 28 730 kr, totalt: 93 730 kr
Beløp
500 000 kr
Periode
365... 5475 dager
Effektiv rente
6,32...31,30 %
Beregningseksempel
Eff. rente 13.21 %, 170 000 kr o/10 år, kostnad 233 064 kr, totalt 403 064 kr.
Beste tilbudet
Beløp
20 000 kr
Periode
30... 365 dager
Effektiv rente
24,00...96,00 %
Beregningseksempel
Eff.rente 87 %, 20 000 kr, o/360 dager, kostnad: 7 477 kr, totalt: 27 477 kr